فقط يك جمله ميخوام اضافه كنم و اون اين كه «اگر n مضرب چها باشد رقم يكان 4 است و در غير اين صورت صفر»
فقط يك جمله ميخوام اضافه كنم و اون اين كه «اگر n مضرب چها باشد رقم يكان 4 است و در غير اين صورت صفر»
با سلام
تساوي (1) از يك قضيه نتيجه ميشه.
تساوي (2) با كمي محاسبه بدست مياد.
بطور مشابه ميتوان مقادير زير را محاسبه كرد :
Last edited by eh_mn; 20-07-2007 at 17:27.
سلام خدمت دوستان.
اين هم راه حل من براي سوال سطح b اين هفته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
کاربر گرامی اینجا جای مطرح کردن معما نیست. لطفا به قوانین اولین پست این تاپیک مراجعه و آنها را مطالعه کنید.
موفق باشید.
28 تیر 1386
آقای مفیدی میشه لطف کنید علت نادرست بودن من استدلال تو پست 41 توضیح بدین.
ممنون![]()
با سلام
سطح A
روش امیر آقا کاملاً درست است. برای مطالعه آن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
سطح B
روش امیر آقا صحیح و دقیق است. برای مطالعه ی آن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه فرمایید. با تشکر از ایشان.
سطح C
راه حل Ar@m در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و تذکر امیر آقا - برای تکمیل آن - در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صحیح اما بدون اثبات است. دوستان عزیز سعی کنید با استقراء یا روش دیگر آن را ثابت کنید. (برای دیدن حالت کلی تر این مساله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید.)
سطح D
راه حل آقای منبتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کاملاً صحیح است. برای دیدن راه حل ایشان به این پست یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه فرمایید. از ایشان برای زحمتی که در حل مسائل دانشگاهی می کشند تشکر می کنم. سعی کنید انتگرال محاسبه نشده در این راه حل را خودتان محاسبه و در همین تاپیک مطرح کنید. در حل اینگونه مسائل معمولا از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای محاسبه ی سریها استفاده می شود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
30 تیر 1386
با سلام
سطح A
فرض کنید a عددی حقیقی باشد. ثابت کنید:
=================================
سطح B
ثابت کنید که از هر چهار عدد متمایز در بازه ی (0,1) دو عدد x و y چنان وجود دارند که:
سطح C
فرض کنید A ماتریسی مربعی از مرتبه ی n باشد به طوریکه توان سوم آن صفر است. نشان دهید ماتریس زیر وارون پذیر است (I_n ماتریس همانی از مرتبه ی n است):
سطح ِD
مجموع زیر را حساب کنید:
موفق باشید.
30 تیر 1386
سلام.
حل مساله سطحA:
به اشتباه پی برده شد!
ویرایش شد!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by pp8khat; 25-07-2007 at 09:36.
سلام
ممكنه صورت اين قضيه رو بفرماييد؟
ارادتمندم![]()
با سلام
دوست من pp8khat لطفا یک بار دیگر به راه حلتان در حل مساله سطح A ی این هفته مراجعه کنید. با اینکه تجزیه را بسیار خوب شروع کرده اید، اما هنگام فاکتور گرفتن از a-1 اشتباه کرده ید.
موفق باشید.
3 مرداد 1386
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)