می گم ولی اگه موافق باشید وقتی فضای سایت آماده شد برنامه ی My bb را نصب کنیم و یک انجمن درست و حسابی بدون تبلیغات راه اندازی کنیم.
می گم ولی اگه موافق باشید وقتی فضای سایت آماده شد برنامه ی My bb را نصب کنیم و یک انجمن درست و حسابی بدون تبلیغات راه اندازی کنیم.
خوبه موافقم فقط خرجش یکم می ره بالا ها در ضمن ببین وقتی من تو فروم هستم تو هم می تونی بیای یا نه باید یکیمون باشه بابا این سهیل نیومد اینو درست کنه
Last edited by poyan2020; 23-06-2007 at 19:47.
در مورد خرج اصلا ناراحت نباش این کار ها با منه . فضا را که من می دم برنامه هم که رایگان است . حجم کل سایت هم شاید فوقش ۱۰ مگ بشود و ۴۰ مگ هم می ماند برای فروم.
۵۰ مگ هم که فضای سایت خودم است. خیالت از این بابت راحت.
شیرینی بهتر از سایت و فروم ؟؟؟
راستی آخرش هم هر کاری کردم نشد مدیر بشم...
باشه پس باید واستیم سهیل بیاد اون کارای فروم رو بلده
سلام لطفا برام برنامه دارک بیسیک را بگذارید باش کار دارم ضروریه
با تشکر
چه ربطی داشت به اینجا محمد؟؟
کسی که فرومو ساخته می تونه وارد شه یعنی ادمین کل از وی بی نگرفتین که!
یا از مای بی بی میگرفتین!
آقا پويا شما مي تونين هر قسمت و يا هر بخشو به يكي بدين و اونم فقط همون بخش رو مي تونه مديريت كنه
اگه دقت كني تو قسم مديريت کاربران & گروههاي کاربران در گروههاي کاربران . گروه تشكيل بدي و هر كدومو تقسيم بندي كن
اينا هاش پيداش كردم
Groups Permissions Control
اين گروه شامل اين اعضا مي باشد : Poyan
عضوهايي كه هنوز تاييد نشدهاند : هيچ كدام
در اين بخش ميتوانيد سطوح دسترسي و وضعيت مدير هر كدام از گروههاي كاربران را تعيين كرده و يا تغيير دهيد. اين نكته را در نظر داشته باشيد كه دسترسي ويژهاي كه ممكن است شما به بعضي كاربران بخصوص داده باشيد باعث ميشود آنها به برخي بخشها كه اجازه دسترسي به آنجا فقط به اعضاي گروه خاصي داده ميشود ، هنوز دسترسي داشته باشند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)