تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدوم یکی از صفحه ها با کیفیت تره

راي دهنده
39. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • p990

13 33.33%
  • n73

18 46.15%
  • k800

8 20.51%
صفحه 6 از 12 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 111

نام تاپيک: کدوم گوشی با کیفیت ترین صفحه رو داره؟

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

صفحه ان73 واقعا عالی هستش

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

خیلی جالبه که تمام بحث در مورد کیفیت LCD به تعداد پیکسلها منوط شده این در شرایطیه که در این زمینه عناصر زیادی دخیله مثل...
    اینم یک توضیح کامل در مورد عوامل دخیل در کیفیت Lcd
    زاویه دید: به دلیل نحوه ی قرارگیری پیکسل ها و مسیر تابش نور صفحه ی نمایش lcd بیشتر از روبرو قابل مشاهده است البته امروزه بعضی شرکت ها با تکنولوژی های جدید توانسته اند که این زاویه را به نزدیک 150 درجه برسانند اما فعلا نتوانسته اند زاویه ی دید رو به 180 برسانند.
    زمان پاسخگویی (Response Time) : به مدت زمانی که طول می کشد تا پیکسلی خاموش در lcd به پیکسلی روشن تبدیل شود زمان پاسخگویی می گویند. الان تنها شرکتی که کمترین Response Time رو ارائه کرده شرکت سامسونگ است که این زمان رو به 2 میلی ثانیه رسانده است.
    اندازه قابل مشاهده : اندازه ی صفحه در lcd هر چه اندازه ی صفحه درlcd بالا می رود کیفیت یا رزولوشن تصویر نیز بیشتر می شود. مثلا همه ی مانیتورهای lcd 15 اینچ تا رزولوشن 768*1024 را بیشتر ساپورت نمی کنند که این ضعف این مانیتورها محسوب می شود.
    روشنایی (Brightness) و شفافیت (Contrast)
    نسبت تصویر: منظور از نسبت تصویر همان 3:4 یا 16:9 است که اغلب lcd 3:4 هستند و تعداد کمتری 16:9 یا WideScreenمی باشند. به عبارت دیگر 3:4 تصویری مربع مانند و 16:9 تصویری مستطیل مانند می باشد.

پروفشنال ali_saeedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظر سنجی نگاه نکن
    همه میگن ون پ990 ارزون شده کیفیت خوبی نداره
    اینا تاحالا پ990 رو ندیدن
    یا ک800 رو
    البته من نمیخام بگم ال سی دی ن73 بده. نه
    ال سی دی عالی داره ولی بعد از دوتا اریکسون
    راستش هرکی از این گوشی خوشش میاد میاد بهش رآی میده (یا اونایی که دارن) حالا دلیلشم اینه که استقبال ازش زیاد بوده و فروشندگان نامرد ایرانی قیمت این گوشی رو تا اندش 700 تومن بردن بالا
    من خودم ک800 دارم ولی به پ990 رای دادم چون واقعآ بهترین ال سی دی رو داره
    این چیزی که شما می گین کار یکی دو نفره هم خود شما هم معلوم تعصب دارید وگرنه در امضای خود نمی نوشتید:
    sony ericsson is my life

پس دیدید خود شما هم نسبت به محصولات سونی اریکسون تعصب دارید نظر سنجی کار یکی 2 نفر نبوده و تا الان 27 نفر رای دادن

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

من رو نوکیا بیشتر تعصب داشتم چون N73 تا حالا ردش نکردم چون خیلی دوست دارمش.ولی کسی که یه چند بار بیشتر ندیده و یه لحظه به دلش نشسته با کسی که 2تا گوشی مال خودشه و شبانه روز داره باهاشون کار می کنه یه چیزه دیگه است...به هر حال کاریش نمی شه کرد دیگه.طرفدارا همین جوری رای می دن مطمئن باش اگه P990 فیلمبرداریش VGA بود تو مقایسه همه می گفتن :"N73 یه چیز دیگس"... تو Forum های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه screen P990 با N80 مقایسه کردن.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

البته نمیشه لزوما گفت اگه دوتا ال سی دی با رزلوشن Qvga داشته باشیم اونی که کوچیکتره با کیفیت تره ! همونطور که ال سی دی v3x از خیلی ال سی دی های کوچیکتر از خودش با رزلوشن ( QVGA) با کیفیت تره !
    اما بین این 3 تا ! K800 رنگایه خیلی پر حرارت و جذابی داره ! N73 هم تقریبا همینطور البته کمی بزرگتره ال سی دیش !
    در کل به نظرم N73 تا حدودی بهتره ! البته تو نور اتاق شاید K800 به خاطر رنگایه پر حرارتش بهتر باشه یا P990 با ال سی دی بزرگش جذابتر باشه ( یکی از دوستان گفته بود میشه پیکسلاش رو دید یا یه همچین حرفایی ! به هیچ وجه اینجوری نیس ! ) اما زیر نور خورشید N73 خیلی از دوتای دیگه بهتره ! به خصوص P990 که زیر نور تا حدود زیادی مات میشه و این واسه یه ال سی دی تاچ اسکرین که خیلی از کارهای گوشی با همین ال سی دی انجام میشه ضعف بزرگیه !
    تایید میشه %%%

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

خیلی ممنون توضیحت خوبی بود.

البته نوکیا گوشی های نظیر n80 و e60 خودش را باصفحه نمایش هایی با کیفیت cif یعنی 416 در 352 (اعداد دقیق نیست ) زده. که خیلی بالا تر از 240 در 320 هست.
    بیلچه جان رزولوشن CIF = 352 × 288
    اون رزولوشن ها استاندارد نیستن و نوکیا هم دیگه با اون رزولوشن ها گوشی نمیزنه.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

.. در هر صورت بعنوان مثال کیفیت 6131 نوکیا 16 میلیون رنگه و در حال حاضر غیر از نوکیا و توشیبا و پاناسونیک شرکت دیگری گوشی 16 میلیون رنگ نمیزنه...هر چند در آینده این استاندارد برای طبیعی نشان دادن تصاویر همگانی خواهد شد.
    4.
    موتورولا هم 16 میلیون رنگ داره RIZR Z8
    HTC هم 16 میلیون رنگ داره... HTC SHIFT

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

خیلی جالبه که تمام بحث در مورد کیفیت LCD به تعداد پیکسلها منوط شده این در شرایطیه که در این زمینه عناصر زیادی دخیله مثل...
    اینم یک توضیح کامل در مورد عوامل دخیل در کیفیت Lcd
    زاویه دید: به دلیل نحوه ی قرارگیری پیکسل ها و مسیر تابش نور صفحه ی نمایش lcd بیشتر از روبرو قابل مشاهده است البته امروزه بعضی شرکت ها با تکنولوژی های جدید توانسته اند که این زاویه را به نزدیک 150 درجه برسانند اما فعلا نتوانسته اند زاویه ی دید رو به 180 برسانند.
    زمان پاسخگویی (Response Time) : به مدت زمانی که طول می کشد تا پیکسلی خاموش در lcd به پیکسلی روشن تبدیل شود زمان پاسخگویی می گویند. الان تنها شرکتی که کمترین Response Time رو ارائه کرده شرکت سامسونگ است که این زمان رو به 2 میلی ثانیه رسانده است.
    اندازه قابل مشاهده : اندازه ی صفحه در lcd هر چه اندازه ی صفحه درlcd بالا می رود کیفیت یا رزولوشن تصویر نیز بیشتر می شود. مثلا همه ی مانیتورهای lcd 15 اینچ تا رزولوشن 768*1024 را بیشتر ساپورت نمی کنند که این ضعف این مانیتورها محسوب می شود.
    روشنایی (Brightness) و شفافیت (Contrast)
    نسبت تصویر: منظور از نسبت تصویر همان 3:4 یا 16:9 است که اغلب lcd 3:4 هستند و تعداد کمتری 16:9 یا WideScreenمی باشند. به عبارت دیگر 3:4 تصویری مربع مانند و 16:9 تصویری مستطیل مانند می باشد.
    بازم مثل همیشه امیر جان توضیحات کاملی رو دادن. در مورد زاویه دید بحث کنیم چون یکی از فاکتورهای مهم در نمایشگرهای LCD زاویه دیده...

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

من رو نوکیا بیشتر تعصب داشتم چون N73 تا حالا ردش نکردم چون خیلی دوست دارمش.ولی کسی که یه چند بار بیشتر ندیده و یه لحظه به دلش نشسته با کسی که 2تا گوشی مال خودشه و شبانه روز داره باهاشون کار می کنه یه چیزه دیگه است...به هر حال کاریش نمی شه کرد دیگه.طرفدارا همین جوری رای می دن مطمئن باش اگه P990 فیلمبرداریش VGA بود تو مقایسه همه می گفتن :"N73 یه چیز دیگس"... تو Forum های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه screen P990 با N80 مقایسه کردن.
    عزیز منم هر دوی این گوشی ها دستمه. خودم N73 دارم و دوستم P990 ... نظر من اینه که N73 بهتره. البته بزرگتر بودن صفحه P990 یه امتیازه ولی در کل N73 بهتره...

در ضمن مقایسه صفحه P990 و N80 به نظر من خیلی احمقانه س. چون هیچ وجه اشتراکی ندارن. صفحه بزرگ P990 رو با صفحه کوچیک و متراکم N80 مقایسه کردن چه دلیلی میتونه داشته باشه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

بالاترینی که من خودم دیدم کیفیتش VGA بود
    آیمیت جس جار
    640×480
    640 x 480 pixels, 73 x 55 mm
    HTC SHIFT با رزولوشن 480 * 800 فکر کنم از این نظر اول باشه.

Type TFT touchscreen, 16M colors
    Size 800 x 480 pixels (Wide-VGA), 7 inches

صفحه 6 از 12 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •