d E V I L عزیز ممنون . کردم شد .
سلام اقایان هکر عزیز و دوست داشتنی من یک مشکل بزرگ دارم اون هم اینه که گوشی من k750 r1db001 هست از ان جایی که این پچ برای گوشی های r1ca021 هست من نمی تونم این کارو انجام بدهم حتی پچ r1ca021 را با note pad باز کردم و شماره ان را به r1db001 تبدیل کردم ولی اخر سر گوشیم قاطی کرد ومجبور شدم دوباره فلاش کنم لطفا عاجزانه می خوام کمکم کنید چون دارم دیونه این vistay لعنتی میشم لطفا مرا در یابید اگه میشه نحوه این کار را برای فایلهای توی گوشی که به کدوم مسیر تزریق کنم
سلام اقایان هکر عزیز و دوست داشتنی من یک مشکل بزرگ دارم اون هم اینه که گوشی من k750 r1db001 هست از ان جایی که این پچ برای گوشی های r1ca021 هست من نمی تونم این کارو انجام بدهم حتی پچ r1ca021 را با note pad باز کردم و شماره ان را به r1db001 تبدیل کردم ولی اخر سر گوشیم قاطی کرد ومجبور شدم دوباره فلاش کنم لطفا عاجزانه می خوام کمکم کنید چون دارم دیونه این vistay لعنتی میشم لطفا مرا در یابید اگه میشه نحوه این کار را برای فایلهای توی گوشی که به کدوم مسیر تزریق کنم
چه کار اشتباهی
شما با نوت پد اسم اونو تغییر دادی که اینطوری نمیشه پچ رو تغییر داد
اصل اون خط های زیر هستند که باید برنامه نویس باشی تا بتونی عوضش کنی
حالا اگه میخوای گوشیت رو این شکلی کنی باید فریمور و مین گوشیتو تغییر بدی
فریمور r1ca021 مین EU
![]()
Last edited by hossein_2006_a; 29-01-2008 at 19:31.
همونی که آقا حسین فرمودن.
یا باید فریمورتو عوض کنی و یا پچ sysgfx رو برای فریمور خودت پیدا کنی(البته اگه باشه) که مورد اول توصیه میشه بخاطر پچهای زیادی که برای این فریمور هستش.(R1CA021)
موفق باشید
من یه سوال دارم..
من گوشیمو از ک750 به دبلیو 800 تغییر دادم شما نگفتید این پچی که صفحه اول قرار دادید برای کدوم فریمور ه؟
ورژن فریمور گوشیم R1k001 هست ایا میشه تغییرش داد؟
درضمن در حال حاضر هیچ پچی روش ندارم همه رو پاک کردم یعنی دبلیو800 خالص![]()
اگه پچ رو با نوت پد باز کنی میفهمی که برای چه فریموریه ولی مطمئنم که برای فریمور تو نیست چون برای R1BC002 هستش
اره میشه .
فریمورت رو اگه عوض کنی میتونی پچ رو روش نصب کنی
![]()
مرسی از شما اقا حسین و وحید (devil) این کارو کردم شد خیلی عالی بود واقعا که شما نمره 20 تایپیک هستید ..
ولی این لینکبا این لینککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکار نمیکنه لینکمنو تم وپچکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی حال کردم دمتون گرم[
دیگه چرا کسی پک های ایکون gfx رو نمیزاره ؟
من نمیتونم وارد se-nse بشم لطفا اگه کسی داره بزاره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)