دوست عزيز متوجه منظورتون نشدم نه تو اين پست نه پيامي كه به من داديد لطفا كامل تر توضيح بديد.
دوست عزيز متوجه منظورتون نشدم نه تو اين پست نه پيامي كه به من داديد لطفا كامل تر توضيح بديد.
ببینید .این نرم افزار رو زمانی که من برای نصب روش کلیک می کنم .یه چیزی سریع پر میشه(چیزی مثل نصب) ولی نصب نمی شه. اینم عکسش:
عکس های بزرگتر از قالب فروم رو فقط لینکش رو قرار بدین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
ناشناس
اميد جان خيلـــــي خيلــــي ممنون
هم بابته برنامه خوبت و هم براي كد
مرسي![]()
خواهش مي كنم. مهدي جان روش كارو تو پيام بهتون گفتم
نرم افزار My Computer كه يادتون هست :
به كمك نرم افزار My Computer مي توانيد يك هارد مجازي داخل سيستم خود داشته باشيد و كليه اطلاعات شخصي خود اعم از عكس ها، نوشته ها ايميل ها و غيره را در آن ذخيره نماييد و روي هارد مجازي خود رمز عبور قرار داده تا فقط براي شما قابل دسترسي باشد. امكانات داخلي نرم افزار موجب آسان شدن طبقه بندي اطلاعات مي گردد. اطلاعات را به روش Copy & Paste و همچنين Drag & Drop مي توانيد وارد سيستم مجازي خود كنيد. در داخل سيستم مجازي مي توانيد به تعداد دلخواه هارد مجازي داشته باشيد و به هر نحو كه تمايل داشته باشيد اطلاعات و فايل هاي خود را طبقه بندي كنيد. امكان نمايش تصاوير داخلي توسط خود نرم افزار موجود مي باشد همچنين امكان Slide Show تصاوير يك پوشه مجازي موجود مي باشد. با تعيين دسترسي برنامه ها مي توانيد با دابل كليك كردن روي هر فايل در داخل سيستم مجازي آن را در نرم افزار دلخواه خود باز نماييد. امكان ديگري كه در اين نرم افزار وجود دارد اسكن نمودن Clipboard مي باشد، بدين معني كه به طور مثال شما در حال انجام بازي و يا مشاهده فيلم و يا مرور صفحات وب مي باشد و مي خواهيد به طور مداوم از تصاوير جذاب مورد نظرات عكس بگيريد اين قابليت را در برنامه فعال نموده و در هرلحظه دلخواه با فشردن دكمه Print Screen تصوير مورد نظر داخل سيستم مجازي ذخيره مي شود. متن هاي كپي شده نيز مشمول اين بخش مي باشند. خروجي سيستم مجازي شما فقط يك فايل است. بنابراين مي توانيد بي نهايت سيستم مجازي داشته باشيد.
در اين نسخه كه لينك دانلود رو گذاشتم مي تونيد حالت Pro رو خودتون فعال كنيد. براي فعال كردن حالت Pro وارد بخش About برنامه بشيد و گزينه Pro رو بزنيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از مدير محترم خواهش مي كنم اين تاپيك رو ادغام نكنه تا اگه دوستان سوالي و يا راهنماي و شايد اگه باگي در برنامه ديدند همينجا مطرح كنند با تشكر
Last edited by erroring; 20-10-2007 at 23:39.
با سلام به تمامی دوستان گرامی در P30world
این برنامه توسط برادر خوبم HSN کرک شد. هرگونه پیشنهاد و انتقاد دارید می توانید با شناسه smart_boy در پی سی ورلد در جریان بگذارید.
این Path تقدیم به سایت محبوب P30WORLD
لینک Path:---------------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخرین برنامه کرک شده توسط کرکر HSN برنامه Turbo_Media_Manager می باشد
لینک کرک این برنامهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by robot1197; 31-01-2008 at 17:41.
سلام خدمت شما. اما این برنامه نیازی به کرک نداشت!!!Patch رو هم اینطوری نمی نویسند.این Path تقدیم به
Last edited by erroring; 07-02-2008 at 19:35.
با سلام
این برنامه رایگان نیست ! .بعداز نصب برنامه پیغامی نشان داده می شود که این برنامه رایگان نبوده و و همچنین دارای محدودیت حجمی می باشد یعنی بیش از یک مگابایت اجازه کپی یا پیست را نمی دهددر قسمت "درباره" قسمت pro بخشی برای فعال سازی وجود دارد.(در صورت نصب برنامه متوجه می شوید).
دو تا عکس از محدودیت برنامه در لینک های زیر گذاشتم تا بلکه ثابت بشه برنامه رایگان رایگان نیست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by robot1197; 08-02-2008 at 17:45.
دوست عزیز شما ورژن جدید رو اگه دانلود کنی برنامه توسط خودش فعال میشه. (با زدن دکمه داخل پنجره Pro خود برنامه کد فعال سازی رو بهتون میده) بله ورژن قدیمیش اونطور بود که شما می گید.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)