تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 69

نام تاپيک: محصولات جدید سونی اریکسون

پروفشنال Dr.Afzali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

از دهن من شنیده
    والا منم توی جی اس ام آرنا خوندم
    البته من خیلی بد ترجمه کردم و متن رو کامل نخوندم
    راستش خودمم نمیدونم
    شاید 30 فریم باشه
    از بچه ها بابت دادن اطلاعات غلط عذر میخام
    تقصير شما نيست.اولش چيز ديگه نوشته بود بعد از چند ساعت عوضش كرد.اولش نوشته بود كه مثل كا 800 qcif15frs هست و يه مشت انتقاد از اين نظر.بعد بار بعدي كه دوباره صفحه رو باز كردم ديدم تغييرش داده و نوشته Qvga30frs بعنوان اولين گوشي سوني اريكسون با اين كيفيت ولي....حالا هم كه باز فهميدن كه اولين نيست و قبلا دبليو 900 هم بوده.

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

خاب افضلي جون بگم كه الان يه چيزي ديدم شاخ در آوردم
    دبليو 960 فيلمبرداريش و ج ا هست

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

فیلم بردایش QVGA 15Fps خود گزارش GSM نوشته ساین های دیگه هم نوشتن:
    حدود قیمت پایه گوشی های جدید سونی اریکسون:
    P1i : 740000 تومان (600 Euro)
    W960i : 933000 تومان(750 Euro)
    W910i : در دست بررسی
    K850 : حدود 580 $ نزدیک 550000 تومان.
    Last edited by Optimus Prime; 18-06-2007 at 01:35.

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

قيمتها هنوز گوشي ريليز نشده گفته شدن و 100% تغيير پيدا ميكنن

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

فیلم بردایش QVGA 15Fps خود گزارش GSM
    من VGA رو دیده بودم ولی هر چی گشتم فریمش رو ندیدم!
    میشه متن اصلی یا لینکش رو لطف کنی؟

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

من VGA رو دیده بودم ولی هر چی گشتم فریمش رو ندیدم!
    میشه متن اصلی یا لینکش رو لطف کنی؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] record video at QVGA@15fps only. The new [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] feature-rich Walkman phone would also record video in QVGA@15fps only. We certainly hope that VGA@30fps will not be far away since QVGA is already outdated. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تو MobileBurn که بری یه عکس از منوی Video Recording W960 زده که ماکسیمم فریم رو 320x280 نشون داده دوست عزیز.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

خب افضلي جون بگم كه الان يه چيزي ديدم شاخ در آوردم
    دبليو 960 فيلمبرداريش و ج ا هست
    اميدوارم كه اينطوري باشه يا بشه.ولي چيزي كه من مطمئنم اينه كه اگر دبليو 960 وي جي اي باشه يا بشه حتما كا850 هم همين هست يا ميشه.شايد قبلا اعلام چيز ديگه كرده باشن ولي قصد تغييرش داشته باشن بخاطر نظراتي كه بهشون رسيده يا شايدم نه.بهرحال بايد در اين مورد توي سايت خودش مطلب رو پيدا كرد.هر سايتي هرچقدر هم كه معتبر باشه اطلاعاتش از خود شركت كه بيشتر نيست.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

خيلي جالبه اصلا هنوز به ليست گوشيها اضافه نشده.فقط كا850 اضافه شده.راستي s500 از coming soon خارج شده.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام
    این وسط یه مشکلی پیش اومده!
    من با رامین موافقم چون تویه مشخصات W960 نوشته ویدئو Vga هست در صورتی که شما میگد Qvga هست!
    جمع بندی اینکه W960 فیلم برداری Vga داره و K850 فیلم برداری Qvga که هر دو به نظر می رسن 15 فریم باشن.

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

این متن هم از MObileburn!!!من که چیزی ندیدم در مورد فیلم برداریش!
    Sony Ericsson has announced the new W960 Walkman handset in a barrage of handset announcements from Berlin today. Packing the Symbian/UIQ smartphone UI combination, the Sony Ericsson W960 is the evolution and coming of age of the manufacturer's Walkman range.

Similar to Apple's iPhone, the Sony Ericsson W960 sports 8GB of on board memory and a 2.6" 262k color, QVGA resolution touch screen display. This means up to 700 albums worth of music can be stored on the device and navigated with the new Walkman Touch player. Bluetooth with A2DP stereo headset support is also included to allow wireless enjoyment of your music. Sony Ericsson's TrackID feature has also been beefed up in the latest Walkman range, with detailed information on artists and albums being delivered with the touch of a button.

Music isn't the only trick up the W960's sleeve though, as built in WiFi connectivity allows for high speed web browsing and email. Out of range of a wireless hotspot? The W960 also includes UMTS 2100MHz 3G connectivity and tri-band GSM/GPRS. Imaging is also easily handled with the 3.2MP auto focus camera, and since the W960 is a UIQ smartphone, all you PIM data is available as well. What is even more surprising is that all these features are housed in a phone only 16mm think and weighing just 119g.

The Sony Ericsson W960 Walkman phone will be available in select markets from Q4 2007
    ضمن اینکه GSM دروبین رو 3 معرفی کرده و اینجا 3.2!
    اینم به نقل از Mobile-review.بازم در مورد فیلم برداری صحبتی نشده!
    W960, a music-driven phone basing off UIQ and coming from the Walkman range. This handset is in fact an upgrade of the previous version going by the name W950i, which has had its design slightly revamped, Wi-Fi connectivity added, as well as a 3,2 Mpix autofocus-enabled camera; moreover, the storage space has doubled since the predecessor, so now there is 8 Gb to fill with tunes. Other changes include Walkman Player 3.0.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •