به من مربی گری فوتبال را دادن با این فرق داره!
اصلش چند تا سی دی هستش
اسمه اصلیش چی هست
به من مربی گری فوتبال را دادن با این فرق داره!
اصلش چند تا سی دی هستش
اسمه اصلیش چی هست
fifa manager 07 اسم کامل بازی برای شرکت EA GAMES دارای 4 CDs است
----------------------------------------------------------------------------------
در مورد رم اره با 1 گیگ موافقم ولی کارت گرافیک همون 128 خوبه
پست های قبلی منو میخوندی متوجه میشدی...
چند نوع مربی گری فوتبال تو بازار هست... این اسمش FIFA MANAGER 2007 هست
رم 512 نمیخوره مگه میخواهی چی کار کنی
میشه یکمی دربارهی بازی حرف بزنی میشه چه کار هایی کرد؟
این بازی دارای بانک اطلاعاتی خیلی وسیع و بزرگیه و برای بارگذاری این همه اطلاعات و پردازش اونا رم 1 گیگ مناسب تر از رم 512 است...البته با رم 512 هم می تونی بازی کنی ولی خوب یه خورده به مشکل بر می خوری....
درباره بازی که هر کاری رو که تو دنیای واقعی فوتبال انجام میشه در مورد مدیریت تیم ها و بازیکنا تو این بازی به صورت واقعی و دقیقی شبیه سازی شده...
این بازی این قدر امکانات داره که تا خودت بازیش نکنی نمی فهمی...
اگه اهل فوتبال هستی و زبان انگلیسیت هم بدک نیست این بازی رو از دست نده...
زبانم که بدک نیست من بازی را میخرم به امید خدا به رمم هم شاید بخوره
یعنی تیک میزنه!
نه لودینگ هاش خیلی طولانی می شه وقتی کشور های زیادی رو انتخاب میکنییعنی تیک میزنه!
اقا من یه چند تا سوال ازتون داشتم
1:اقا اگه ما یه بازیکنی رو نزدیکای نیم فصل به یه باشگاه دیگه ای قرض بدیم (زمان انتقال هم نیم فصل باشه)بعد زمان نیم فصل که برسه ما پشیمون بشیمو نخوایم این بازیکن رو قرض بدیم ایا راهی هست برای فسخ قرار داد؟
2:تو قسمت وسعت دادن باشگاه زمانی که ما مثلا قسمت زمین تمرین رو وسعت میدیم ایا تمرینات بازیکنان هم بهتر میشه یعنی تاثیری داری؟
3:تو قسمت یاچ کمپ یا همون کمپ جوانان ایا ما زمانی که یه کمپی رو میگیریم ایا میتونیم تو اون کمپ تیم اصلی رو هم تمرین بدیم یا همون کمپ تیم بزرگسالان رو هم برگزار کنیم بعدش هم ایا میتونیم کمپ رو بخریم
4:در کل فصل جند بار اسپانسر حق تلویزیونی رو میپردازه
اخه من دیدم هر چند وقت یه بار پول رو میده
5:سوال اخرمم در مورد گزینه قسمت بالای کنترل درامد باشگاه هست میخواستم در موردش توضیح بدین که چی کار میکنه
مرسی
یله اگه اپ گریداش رو نگاه کنی می بینی چی رو بهتر می کنه:تو قسمت وسعت دادن باشگاه زمانی که ما مثلا قسمت زمین تمرین رو وسعت میدیم ایا تمرینات بازیکنان هم بهتر میشه یعنی تاثیری داری؟
توی قرار دادش می گه:در کل فصل جند بار اسپانسر حق تلویزیونی رو میپردازه
نه این فقط برای بازی کنای بومی اون منطقه هست:تو قسمت یاچ کمپ یا همون کمپ جوانان ایا ما زمانی که یه کمپی رو میگیریم ایا میتونیم تو اون کمپ تیم اصلی رو هم تمرین بدیم یا همون کمپ تیم بزرگسالان رو هم برگزار کنیم بعدش هم ایا میتونیم کمپ رو بخریم
به به ...عجب تاپیکی همه برین کنار خدای فیفا منیجر اومد هر کی هر سوالی داره بپرسه در خدمتشیم یادش بخیر اون موقع که ما مربی شدیم total club manager 2000 یا 1999 بود نمی دونم گرافیکش در حد سگا بود وقتی بازیکن گل میزد تور درواازه تا پیش تماشگرا می رفت !!!!!!!!!!!!! هی یادش بخیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)