5700 هنوز قطعي وارد نشده بعد خيلي ها سريع با n73مقايسه مي كنند نتيجه رو سريعتر از اون اعلام مي كنند!
n73دلم به حالت ميسوزه كه هم بايد با نوكيا بجنگي هم با SEو هم جديدا با سامسونگ!!!!!
5700 هنوز قطعي وارد نشده بعد خيلي ها سريع با n73مقايسه مي كنند نتيجه رو سريعتر از اون اعلام مي كنند!
n73دلم به حالت ميسوزه كه هم بايد با نوكيا بجنگي هم با SEو هم جديدا با سامسونگ!!!!!
دوره n73 ديگه تموم شد فكر كنم تا 2-3 هفته ديگه اين دو گوشي تو بازار ايران هم قيمت بشن شايدم n73 پايينترم بياد
5700 دقيقا يكسال بعد از n73 توليد شده ، به نظر من از همه لحاظ از n73 سرتره به جز دوربين كه فكر نكنم
1 مگا پيكسل كمتر داشتن 5700 چيزي از ارزشهاي اون كم كنه . قدرت cpu ي بالا ، طراحي بسيار زيبا ، سيتم عامل
سيمبين 9.2 و 128 مگ حافظه داخلي به همراه 512 مگ ميكرو اس دي و قابل ارتقا به 2 گيگ ، واز همه مهمتر
كيفيت 16 ميليون رنگ صفحه نمايش اونه كه ديگه تركونده![]()
Last edited by Ebrahim202003; 29-06-2007 at 11:10.
من شنیدم 5700 با قیمت 420 هزار تومان وارد بازار ایران شده به نظر شما ارزش خریدن داره؟
خوب ميجنگه و پيروز ميشه
چون تاحالا كه پيروز بوده و با همه رقابت ميكنه
3250 صدا
p990 برنامه خوري و كيفيت تصوير
k800 دوربين
كه البته همش پيروز شده
ولي خواهشا دوباره بحث n73 رو نكشين![]()
اگه با گارانتيه نيا ، موبايل پلاس ، ايراتل و اتصالات باشه مي ارزه و گرنه اصلا نگير چون من 365 تومان هم با 1 سال
گارانتيه مغازه سراغ دارم . ولي فكر كنم تا يكي دو هفته ديگه به طور جدي وارد بازار ايران شه البته با تعرفه جديد
حداكثر 20 درصد به جاي 60 درصد پس نبايد قيمت بيشتر از 400 رو ازش انتظار داشت .
با همه همه حرفات موافقم الی صدا که 3250 واقعا بیشتره.
ریجستر شده با گارانتی نوین 490 تومن
خسته نباشی....
پستهای بعدی رو هم خوندی!!!
چقدرررررررررررررر؟
بابا بي خيال چطور ممكنه اينقدر ارزون اونم ريجستر شده؟
بابا مگه چقدر باید باشه دیگه شورشو در اوردین 490 تومن کمه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)