نوع و شیوه مدیریت کشور را منحصر به فرد خواند...
کشورهای زیادی خواستار پیادهسازی الگوی مدیریتی ایران هستند.
وی در ادامه گفت: دولت نهم دولت ویژهایست،![]()
نوع و شیوه مدیریت کشور را منحصر به فرد خواند...
کشورهای زیادی خواستار پیادهسازی الگوی مدیریتی ایران هستند.
وی در ادامه گفت: دولت نهم دولت ویژهایست،![]()
به نظر من بايد امكانات كره و انگلستان رو با امكانات منحصر به فرد و استثنايي ايران مقايسه ميكردي تا باعث سرافكندگي اين دو كشور بشه
واقعا این دو کشور در خور مقایسه با کشور ماهستند .چرا همگی مایوس میشید.خواستن توانستن است .انشاالله در 10 سال آینده سرعت اینترنتامون به افریقا میرسه
البته اگر آفریقا تا 10 سال آینده منتظر ما بمونه![]()
![]()
آخ خداییش دلم پوکید اینا رو دیدم من تو خونه 128 دارم ولی سره کار 2mg نمیدونید رفتم سره کار همچین سرعتی دیدم داشتم قش می کردم ندید پدیدم دیگه بابا حالا برو کره بگو من با 2mg کف کردم فکر می کنید چی کار میکنن؟؟
اصلا اون چیزی که مخابرات بی کفایت مابه اسم adsl داره تو پاچه ملت میکنه اصلا adsl نیست
![]()
تو هیچ جای دنیا به 128 کیلو بیت بر ثانیه adsl نمیگن !!!
اونقت اینجا همنشو هم کلی محدودیت روش میذارن از جمله محدودیت دانلود !!!
واقعا جای بسی افتخار است که داریم تو همچین کشوری زندگی میکنیم (( حالا همینو به مسئولینبگی میگن همینه که هست !!! اگه خوشت نمیاد بلند شو همین فردا برو سفارت و هر جای دنیا دلت خواست برو !!
))
بی خیال ......
بنا بر آمارهاي رسمي اكثر خانهها در انگليس به اينترنت باند پهن متصل هستند.
به گزارش سرويس فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بر اساس آمارهاي اعلام ش15.23 ميليون خانه (٦١ درصد) در انگليس در مجموع به اينترنت دسترسي دارند كه در مقايسه با سال گذشته افزايش يك ميليوني داشتهاند و از اين ميزان ٥١ درصد به اينترنت پرسرعت دسترسي دارند.
بر اساس اين گزارش در لندن و جنوب غربي انگليس ٦٩ درصد خانهها به اينترنت باند پهن دسترسي دارند كه بالاترين ميزان در اين كشور محسوب ميشود و ايرلند شمالي، جنوب شرقي انگليس و يوركشاير در شمال انگليس با ٥٢ درصد كمترين ميزان دسترسي به اينترنت باند پهن را دارند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کمترینش مال ایرلند با 52 در صد هست. ما هم تو ایران بیشترین آمارمون مربوط به تهران (و اون هم ادارات دولتی) هست که 0.052 درصد کاربران رو تشکیل می ده!!!!!!!!!!!
آخه چرا...!!!
من اگه یه پول کلان دستم بیاد اول میرم ژاپن(سرعتش از کره جنوبی هم بیشتره!تو یه تایپیک خوندم تو کره جنوبی فایل 1 گیگابایت و خورده ای را در 26 دقیقه و در ژاپن در 20 دقیقه دانلود می کنند) و 6- 5 سال میشینم پای اینترنت.
بچه ها یه خبر جالب رو میتونین اینجا بخونین
نمودار مقاسه سرعت اینترنت کشورهای مختلف
ایران با سرعتی معادل 1/8 کندترین کشوری که در لیست آمده بار دیگر افتخار آفریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by GnuHDL; 03-09-2007 at 23:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)