خب من اون جاواي 16 مگي رو دارم
احتمالا به خاطر همينه
نه اشکال از جاوا نیست حتما کلا جاوات فعال نیست
Mehdi_Best, جان ياهو خود به خود زير اينا خط چين ميندازه و وقتي روي كلمه ياهو هم موس تو نگه مي داري يه پنجره باز ميشه و تمامي لينكاي مربوط به ياهو رو اونجا نمايش ميده
در ضمن من يه چيز ديگه هم پيدا كردم
وقتي يه عدد 7 رقمي تايپ مي كني خود به خود زيرش خط چين ميندازه و ميگه ميخواين به اين شماره اس ام اس بزنم؟ :shock:
امین.پجان بابا تو ديگه كي هستي يه چيز رو جا گذاشتي
وقتي آدرس سيات ميدي خودش تبديل به لينك ميكنه اينا از قديم ايام بوده
اين مورد 7 رقم شماره دادن رو مي دونستم. مورد آدرس سايت دادن كه به لينك تبديل مي شه رو هم همينطور.
ولي هنوز كه هنوزه تو كف اون yahoo نوشتن موندم!
به نظر من خيلي هم با حالن شما بي سليقه اين البته با عرض معذرت
تازه من فهميدم تمام sms ها اي هم كه مي خواي بزني يه +001 هم جلوش مي زاره يني به آمريكا زنگ ميزنه تازه اگه بنهويسي 9821xxxxxxxx+ زيرش خط مي كشه و مي پرسه مي خواي به اين شماره زنگبزنم بعد وقتي ميزني اره دوباره +001 جلوش ميزاره :shock: :shock:
داش مهدي ميتوني يه كار بكني
تو IE تايپ كن Yahoo بعد Ctrl+Enter و براحتي ميره تو سايت و ديگه لازم نيست اينقدر به خودت زحمت بدي :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
سلام دوستان
بابا جون يكي بيايد به داد من برسد آاااااااااااااااي مسلمونا
قضيه از اين قرار است كه من ياهو مسنجر 7 رو دانلود كردم(لطفا نگيد مثلا مسنجري كه شما دانلود كرديد ناقص بوده خراب بوده ويروسي بوده و..... چون از لينكه دوستان در همين سايت p30world داده بودن دانلود كردم) نصب هم كردم تا اينجايي كه امروز داشتم با كسي چت مي كردم مي خواستم براش از طريق گزينه send file براش يك عكس بفرستم كه متوجه شدم اين گزينه غير فعال است :cry: تصميم گرفتم كه پاكش كنم و مسنجر 6 رو بريزم همين كار رو كردم گزينه مورد نظر فعال شد :lol:
ولي حالا كه دوباره مي خواهم دوباره مسنجر 7 رو دانلود كنم error مي ده و ميگه كه دوباره بايد دانلودش كنم :cry:
لطفا كمكم كنيد
drweblog, خب عزيز
شما با مسنجر 7 براي كسي ميتونيد فايل بفرستيد كه مسنجر 7 داشته باشه
دوست شما مسنجر 6 داشته و شما از نسخه 7 استفاده ميكردي به همين خاطر نميشد براش فايل بفرستي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)