منم همینو می گم و موافقم
منم همینو می گم و موافقم
سلام به دوستان
این کد یه کد مرده هست یعنی همیشه جوابش True هست :
If Timer1.Enabled = True این کد در داخل تایمر بازی کرم معنی نداره چون اگه تایمر فعال نباشه که که کد اجرا نمی شه
اما محکم ترین دلیلم برای رد اینکه اینو شما نوشتین اینه :
هیچ یک از قسمت ها رنگ سیاه رو نداره به جز صفحه ی لود در مسیر E:\s\ سه تا فایل وجود داره 212 copy و 212 و 21 که 212 کوچولو شده ی 21 هستش و در خود برنامه وجود داشته که شامل پوسته ی سیاه برنامه است که در هیچ جا به کار گرفته نشده و خالی هم هستش ولی در 212 copy به همون عکس خالی اسم شما اضافه شده خب حالا چرا شما 21 رو که سورس اصلی هست پاک نکردین دلیلش ساده هست ادم وقتی به برنامه دیگران دست پیدا می کنه هرگز چیزی رو پاک نمی کنه چون احتمال داره اون فایل در داخل برنامه استفاده شده باشه و با حذف اون برنامه از کار بیافته درسته ! پس سورس می مونه و پاک نمی شه و اسم خودتونم اضافه می کنین حالا من از کجا مطمینم که اون فایل اضافه شده اول اینکه هم 21 و هم 212 تاریخ ساختشون 12 روز پیش از تاریخ ساخت 212 copy هست و پسوندش هم با اونا فرق داره و توسط یه آماتور Embedded شده در حالی که به بقیه ی عکسها لینک داده شده؟
دوسه تا سوال دارم
فرق بین SUB و Function چیه ؟ و دوتا سابی که خودت درست کردی تو برنامه رو اسمشونو بگو و کارشونو در حد دو سه کلمه بنویس
کاربرد OCX اسکین توی برنامه چیه ؟
این کد در صفحه ی load در قسمت Timer1 یعنی چی : Timer1.Interval = Timer1.Interval + 100
در ضمن چرا مثلا در صفحه ی اول عکس Embedded شده در حالی که در بقیه لینک داده شده ؟
Iran Young Group یعنی چی ؟ و چرا توی برنامه بکار برده شده ور در قسمت Company هم این هست؟
اما تنها دلیلی که منو در شک نگه می داره اینکه این کدها خیلی خیلی آماتور هستن و احتمال نوشته شدنش توسط شما هست البته بعد از پیدا کردن دلایل قانع کننده برای سوالات بالا
(در مورد خودتونم بگم که با توجه به نوشته ها و انتخاب رنگ و غیره احتمال 80درصد شما دخترین! درسته ؟ )
در مورد مشکلات برنامتون بگم که بعد از اینکه جواب سوالامو گرفتم اونا رو دسته بندی می کنم و با راه حل تقدیم می کنم .
به به سلام آقا محسن ببینم اینا رو خودت تنهایی فکر کردی نوشتی اگه تنهایی نوشتی آفرینخیلی باحالی ولی حالا خوب گوش کن ببین من چی میگم این پستت بسیار بی معنی بود چون شما هنوز نمی دونی که من چرا کنترل skin رو گذاشتم روی فرم حالا انتظار داری که بدونم شما حرفه ای هستی من تو کارای گرافیکی خیلی حساس هستم پس اگه یه خورده حوصله به خرج بدی میفهمی که چرا از کنترل اسکین استفاده کردم بی خودی هم اینقدر سوال نکن چون سوالات همه خودش جوابه. من ده جلسه پیش یکی از بهترین معلمام که از همین جا دستشو می بوسم به خاطر آموزشش. معلمم چون که استعداد منو می دونست در عرض ده جلسه از مبتدی تا فوق پیشرفته بهم گفت و چیزهای ساده مثل App.path رو نگفت چون میدونست چیزای ساده رو خودم یاد میگیرم تازه ویژوال بیسیک برنامه به این راحتی که چیزی نداشت که من نتونم یاد بگیرم بعد اینم بگم دلیل اینکه اونا رو پاک نکردم این بود که من چیزای جدید تری که میسازم دوست ندارم قبلیهاشو که قدیمیترن پاک کنم و یه سری عکسهای الکی گذاشتم تو اون که شاید بتونه به شما کمک کنه من کار زیاد دارم و کم کم داره زیاد تر میشه از جمله کارای اصلی من : برنامه نویسی ، انیمیشن سازی، میکس و مونتاژ و .... و جدیدآ هم میخوام ساخت موزیک و صدا های حرفه ای رو یاد بگریم.
اصلاً من برای چی باید به شما دروغ بگم من دوست ندارم کسانی که لیاقتشو ندارن اصلاً تو این تاپیک بی خودی حرف بزنن.
بعد شما حق نداری در مورد من اینقدر زود قضاوت کنی که بگی من دخترم. من پسرم اسمم علی هست و 17 سال سن دارم و اگه تو تاپیک انیمیشن و گرافیک بری میبینی که منو علی آقا صدا میزنن و فقط چهار ماه هست که با ویژوال بیسیک آشنا شدم تعجب نکنین چون برای من خیلی آسون بود در ضمن آقا محسن اونای که باور کردن من اینا رو نوشتم خوش بحالشون ولی اونایی که باور نکردن الکی حرف نزنن و بشین کارای منو ببینن.
تو بازی کرم اگه کلید F5 رو بزنی بازی اجرا میشه.
دوستان قالب JetAudio رو ساختم این قالب طوری هستش که شما هم میتونین اندازشو به حداکثر برسونین و هم میتونین به حداقل برسونین.
قالب با 5 رنگ طراحی شده میتونین از زیر دانلود کینین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از نظرات.
![]()
![]()
از این حرفت ناراحت شدم این یک
دوم خیلی مغروری بطور کلی توی هر رشته ای بخوای می تونم باهات بصورت خصوصی بحث کنم (البته شرایط سنی برای شما این طور نوشتن رو ایجاب می کنه)
در مورد پست هات می خوام بگم همشون کپی پیست هست اینم منبعش :
اینم مطالبی که کپی کردی : (به توجه به تاریخ نمی تونی بگی اول من نوشتم بعد اون کپی کرده!!!)
اگر هم به سه بعدی سازی و گرافیکت می نازی اینم از این :
اینم جایی که برداشتی و توی اکانت خودت توی پرشین گیگ آپلود کردی :
دوست عزیز کلا در این 116 پست چیزی واسه گفتن نداشتی .
سوم اینکه نیازی نبود یه مشت حرفهای بی ربط می زنی اگه فقط تفاوت Function و Sub رو می گفتی برام ثابت می شد که شما اینو نوشتین چون این مطلب مثل app.pach نیست که چون خیلی مبتدی هست در سطح شما نباشه این یه مطلب نیمه حرفه ای هست
یا مثالا چرا اول قرار بود که پروژه 10 مگابایت باشه ولی وقتی رو کردی شد کمتر از یک مگابایت
یا می گفتیم چرا در بعضی قسمت ها به عکسهای اسکین لینک دادین ولی در بعضی قسمتها وارد ویژوالش کردین؟
یا چرا پسوند اون قسمت که اسم خودتونو نوشتین GIF هست و مثل بقیه BMP نیست ؟
(لطفا جواب بدین علی آقا که ادعا دارین توی ده جلسه یه فوق حرفه ای شدین)
در ضمن من در مورد شما قضاوت نکردم فقط حدث زدم نوشتم هشتاد درصد نه صد درصد علی آقا!
در ضمن به خودت زیاد افتخار نکن ویژوال زبان خیلی آسونی هست که می شه سریع یاد گرفت اما فرق یه حرفه ای و تازه کار در اینه که برای مثال در یک قسمت از برنامه اومدین چند هزار خط کد نوشتین که من اونو با شاید کمتر از بیست خط قادر باشم بنویسم .
به هر حال الان JetAudio رو دانلود کردم نگاه می کنم بهش ببینم App.pach رو رعایت کردی مجبور نباشیم صدتا کپی انجام بدیم ؟
به هر حال موفق باشی دوست عزیز
Last edited by Mohsen6558; 05-06-2007 at 13:21.
اولا سلام آقا محسن امید وارم حالتون خوب باشه دوماً من اصلا مغرور نیستم شما فکر می کنی از آدم مغرور متنفرم من این فرم ها رو شبانه روز روش کار کردم شما راست میگی خیلی راحت میتونی با ده خط کد ترمیمش کنی. من اینا رو گذاشتم تا شاید کسانی بهش احتیاج داشته باشن.سوماً معذرت می خوام از اینکه ناراحتت کردم چهارماً اگه راستشو بخوای من فرم هامو با فتوشاپ طراحی نکردم با فتوشاپ فقط رنگش کردم و فرم رو با یه برنامه خیلی ساده Paint طراحی کردم و چون Paint حجم بیشتر عکسها رو زیاد می ده من هم آوردم تو فتوشاپ و با پسوند گیف ذخیره کردم . سوال اولتونو درست نفهمیدم چی گفتین. از که گفتین مغرورم اشتباه کردین چون اگه مغرور بودم یا فرم رو نمیدادم یا اگه میدادم ادعای حرفه ای بودن زیاد می کردم ولی من تمام فرم ها رو رایگان در خدمت شما قرار دادم ولی نمیدونم چرا شما نمیخواین قبول کنین که من اونا رو نوشتم. به هر حال از نظراتت ممنونم فعلاً
بازم تفره رفتی یه دونه بگی فرق Sub با Function چیه کافیه !
آخه دوست عزیز شما که اینو نمی دونی چطور می خوای قبول کنم توی پروژه ای که صدتا از اینا بکار رفته رو شما نوشتین ؟!! به من هم حق بده خب
پست اولت هم اینقدر مهبون بودی بهتر بود
مرسی
سلام
اولا دوست عزيز هميشه بهار هميشه يادت باشه هيچ وقت ادعا نكن همه چيز وي بي رو ميدوني چون خود تيم نويسنده وي بي هم همچين ادعائي رو نداره چه برسه به من و شماكه App.path رو هم بلد نيستيم.در ضمن دفعه پيش هم گفتم با ده جلسه كار كردن نميشه همه چيز يك زبان برنامه نويسي رو ياد گرفت هر چند معلمت خود بيل گيتس باشه ودر ضمن من منكر زحمتهائي كه رو اون برنامه كشيده شده نيستم و اشتياقي كه براي ياد گرفتن وي بي داري تحسين ميكنم.وفكر ميكنم كسي كه اينقدر از يك زبان برنامه نويسي چيز بلد هست نيازي به تبليغات و اينجور حرفا نيست يه نگاهي به دور وبرت بنداز دوستان زيادي هستن برنامه هاي مفيد و خوبي نوشتن و تحويل دادن ولي هيچ تبليغات قبل از دادن برنامه انجام ندادند.من خودم شخصا از برنامه هاي آقاي رحيمي (تكنيك برتر)خيلي استفاده كرده ام ولي ايشون هيچ وقت ادعائي براي فوق پيشرفته بودن خودشون وبرنامه هاشون نكرده اند.
دوما پيشنهاد ميكنم بحث رو تموم كنين و به كيفيت كارها دقت كنين و به پيشبرد سواد جمعي فكر كنين اينجا هيچ كي منفعت مالي نداره و فقط براي ارتقاي سواد جمعي فكر ميكنه (حد اقل من كه اينجوري ميدونم) .برنامه رو هر كي نوشته باشه هدف اين باشه كه دوستاني كه ميان اينجا از برنامه ها استفاده كنن و به معلوماتشون افزوده بشه نه اينكه بيان ببينن دو نفر افتاده اند به جون هم و سوادشون رو به رخ همديگه ميكشن .به نظرم تمومش كنين بهتره چون شخصيت اين فروم رو پائين مياره.
ببین آقا محسن الکی میخوای وقت آدمو بگیری باشه برات میگم .خیلی ساده هست فرقش:
Function مقداری رو بر میگردونه ولی sub بر نمیگردونه.
مثلاً برای اینکه بخوای جواب جمع 2+2 روبدست بیاری از فانکشن استفاده میکنی البه با sub هم میشه ولی گاهی اوقات کار با فانکشن ضروریه. آخه من باید به تاپیک های دیگمم سر بزنم نمیتونم اینقدر سری جوابتو بدم عزیز. فعلاً خداحافظ.
جناب Kbdfa هم بعضی حرفاش درسته بهتره تمومش کنین.(کی گفته که من ادعا کردم)
Last edited by عــــلی; 05-06-2007 at 14:24.
اينا رو شما نوشتين ها !!!!!!!!!!! اينا مگه ادعا و از خود تعريف كردن نيست؟
نه خیر عزیز اینا فقط برای اینکه بتونم ثابت کنم که برنامه رو من ساختم نه کس دیگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)