تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 48 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 474

نام تاپيک: كلوپ درايور دوربين براي گوشي هاي سوني اريكسون

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

به نام خدا
    آقا ما این شارپ رو رو 810 ریختیم - کجای کیفیت فیلمش مثل هندی کم میشه یا کیفیت عکسش = با سونی 6.1مگا پیکسل که تو این تاپیک گفته بودین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ما که تغییری ندیدیم فقط سریتر فوکوس میکنه - حالا کلا تو این همه درایور کدوم از همه شاخ تره؟
    من توي اون تاپيك هم رفتم نديدم اما كنن ميتونه كيفيت دوربين رو ببره بالا نه شارپ .
    شارپ فقط سرعت بالايي داره كيفيت عكي و فيلمش هم يه خورده بالا تر از درايور اورجينال هست.
    اما كنن كيفيت خوبي داره سايز عكس 1600*1200 هست و سايز فيلم 352*288 هست كه نه با Phone XS ميشه آپ كرد نه با Far ميشه ريخت .
    اين درايور Canon رو فقط باكس SE TOOLS ميشناسه و ميتونه رو گوشي نصب كنه اگه اين درايور روي گوشي نصب بشه درگه نميشه درايور رو عوض كرد و فقط بايد فول فلش بشه كه اين نوع فلش در طولاني ودت ميتونه گوشي رو از بين ببره ضمناً درايور Canon رو بايد با باكس ابديت كرد كه 120 دلار قيمتشه.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض شاژ باطري

دوستان شارژ باطريتون تو اين درايور ها چطوره؟
    شارژ گوشي من تو درايور صدا 1.07 و درايور دوربين 8.54 خيلي دير تموم ميشه الان من با اين درايور ها 8روز پيش شارژش كردم كلي آهنگ گوش كردم كلي عكس و فيلم گرفتم كلي كاراي ديگه كردم اما شارژ گوشي تازه 49% مال شما چطوره؟
    مثل من يا نه؟

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

من توي اون تاپيك هم رفتم نديدم اما كنن ميتونه كيفيت دوربين رو ببره بالا نه شارپ .
    شارپ فقط سرعت بالايي داره كيفيت عكي و فيلمش هم يه خورده بالا تر از درايور اورجينال هست.
    اما كنن كيفيت خوبي داره سايز عكس 1600*1200 هست و سايز فيلم 352*288 هست كه نه با Phone XS ميشه آپ كرد نه با Far ميشه ريخت .
    اين درايور Canon رو فقط باكس SE TOOLS ميشناسه و ميتونه رو گوشي نصب كنه اگه اين درايور روي گوشي نصب بشه درگه نميشه درايور رو عوض كرد و فقط بايد فول فلش بشه كه اين نوع فلش در طولاني ودت ميتونه گوشي رو از بين ببره ضمناً درايور Canon رو بايد با باكس ابديت كرد كه 120 دلار قيمتشه.
    میشه لینک درایور Canon رو بزارید.من شاید بتونم بوسیله روش زورچپونی اونو به گوشیم قالب کنم.ولی امیدوارم ایندفعه این ادعاها که توسط سازندگان درایور گفته میشه درست باشه و واقعا بتونه با سایز 352*288 فیلمبرداری کنه.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

میشه لینک درایور Canon رو بزارید.من شاید بتونم بوسیله روش زورچپونی اونو به گوشیم قالب کنم.ولی امیدوارم ایندفعه این ادعاها که توسط سازندگان درایور گفته میشه درست باشه و واقعا بتونه با سایز 352*288 فیلمبرداری کنه.
    عزيزم W900 با همين رزلوشن فيلم برداري ميكنه اين درايوري كه ميگم با كامپوتر قابل دانلود نيست فقط تو قسمت آپديت باكس مياد كه تا كليك ميكني روش ميگه پولي هست همين.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

عزيزم W900 با همين رزلوشن فيلم برداري ميكنه اين درايوري كه ميگم با كامپوتر قابل دانلود نيست فقط تو قسمت آپديت باكس مياد كه تا كليك ميكني روش ميگه پولي هست همين.
    احتمالاً واسه Phon XS هم مياد.

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

اگه مثل درایور W900 میمونه که بیخیال .آخه این درایور 1.81 درایور اورجینال گوشی W900 هست که به اسم1.81برای گوشیهای دیگه معرفی شده.
    Last edited by iman_s; 31-05-2007 at 04:05.

آخر فروم باز D E V I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام خسته نباشيد
    من بيشتر اين درايو هارو امتحان كردم حتي درايوهاي ديگه اي رو هم امتحان كردم ولي تعريف چنداني نداشتند.تا اينكه امروز درايو Kriomag v21.9 رو زدم رو گوشي.اين درايو يه چيز ديگست.
    تو جاهاي كم نور بدون اينكه nightmode رو روشن كنم مثل روز عكش ميگيره.عكساشم با درايوهاي ديگه مقايسه كردم اين بهترينشونه.
    پيشنهاد ميكنم حتما نصبش كنيد و نظرتونو بگيد.
    با تشكر از همه.مخصوصا masoud_ac جان

پروفشنال lover_pc_games's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

masoud_ac جان نگاهی هم به تایپیک کا800 بنداز اونجا یه سوالی پرسیدم در مورد درایور واسه کا800 ... ممنون میشم کامل توضیح بدی !

داره خودمونی میشه hamid_azadi_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مسعود جان سلام خسته نباشی میخوام اگه میشه یه درایو بهم بگی که کیفیت فیلم برداری
    k800i را بالا ببره و عکاسیشم خوب باشه
    اگه بگی ممنونتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •