چون همه فكر ميكنن كه خواننده اي كه مجازه اهنگاش چرت و مسخرست...واقعا هم همينطوره...
به نظر من تنها خواننده اي كه اگر مجاز شه طرفداراش بيشتر هم ميشه محسن چاووشي هست...كه البته ديگه فكر نكنم كسي باشه كه طرفدارش نباشه...
محسن يگانه
علي اصحابي
حميدرضا.عليرضا
حامد هاكان
روزبه قائم
احسان غيبي
0111
021
هيچكدام داراي استاندارهاي يك موسيقي با كيفيت نيستند
چون همه فكر ميكنن كه خواننده اي كه مجازه اهنگاش چرت و مسخرست...واقعا هم همينطوره...
به نظر من تنها خواننده اي كه اگر مجاز شه طرفداراش بيشتر هم ميشه محسن چاووشي هست...كه البته ديگه فكر نكنم كسي باشه كه طرفدارش نباشه...
شما كه باز تبليغ كردي . قرار شد بحثه كلي انجام بدم . محدود به چاووشي نشه
چاووشي تايپيكش جداست
نه بابا...من كجا تبليغ كردم...
مثال زدم...
امروزه در هیچ جای دنیا انقدر راحت و بی تقاوت با مسالهء هنر و خصوصا موسیقی برخورد نمی شود. وضعیت کنونی موسیقی کشور به گونه ای است که در برخورد با دیگران باید هواسمان را طوری جمع کنیم که نکند مخاطبمان هم یک خواننده باشد ! شما هم حتما تا به حال با اینچنین مشکلی برخورد کرده اید که به برادرتان شک کنید که آیا او هم یک خواننده است یا خیر !!؟ دیگر هرکسی ادعا می کند که خواننده است٬ و کارنامه هنری سنگینی را نیز برای خود (در تخیلات خود) ترسیم می نماید. ولی از کجا؟ با کدام دانش موسیقی؟ به چه قیمتی؟ با زیر پا گذاشتن چه ارزشهایی!؟.... در چند ماهه اخیر آنقدر به هنر این مملکت بی حرمتی شده است و آنقدر ارزشها زیر سوال رفته است که بسیاری از خوانندگان ما دل سرد شده اند و حتی به خداحافظی از موسیقی راضی گشته اند٬ و این تنها راه باقیمانده برای نجات هنر و شخصیتشان بوده و هست ! شاید شما با خواندن متن بالا فکر کنید که منظور نویسنده این متن٬ حمله به وزارت ارشاد و سیاستهای آن است! ولی سخت در اشتباهید!!!!
مقصر اصلی این اتفاقات تلخ و ناگوار کسی نیست جز خوانندگان غیرحرفه ای که هیچ اطلاعی هم از قوانین هنری و حقوق یک اثر هنری ندارند و نام خود را نیز هنرمند می گذارند! وقتی پای صحبت برخی از قربانیان این جریان تلخ می نشینیم٬ به این نتیجه تلخ نیز می رسیم که دیگر نمی توان نام هنرمند را بر روی بسیاری از (به اصطلاح) خوانندگان امروز کشورمان گذاشت ! واقعا موسیقی این مملکت انقدر بی هویت شده است که خواننده ای که قصد کسب مجوز را نیز دارد٬ ترانه ای را با صدای دیگری در آلبوم خود جای می دهد و به نام خود پخش می کند و آب هم از آب تکان نمی خورد!؟ یا خوانندهء دیگری آلبومش را (به دلیل تشابه صدایی با ش.ع) به نام او پخش می کند تا بعد نیز با قیافه حق به جانب به دنبال حقوق پایمال شدهء خود باشد! حتی آهنگسازی که کارهایش را همزمان به چند نفر می فروشد و اثر هنری اش را در مقابل لقمه ای حرام می فروشد! یا دیگر خواننده گمنام به راحتی و بدون اجازه٬ شعر یا ملودی خواننده محبوبی را می خواند و.... ! درست است که در ایران قانون رسمی کپی رایت به اجرا گذاشته نشده است٬ ولی آیا شما هنرمند عزیز٬ با اصالت و تمدن غنی ایرانی٬ نمی بایست خود را مسئول بدانید تا حق کسی در این بین پایمال نشود !؟ قصد وارد شدن به بحث حلال و حرام بودنش را نداریم! ولی دیگر به چه چیزی می گویند "دزدی"٬ "حرام خوری"٬ "حق خوری"٬ "فهم و شعور پایین" و ... !!!
فروش دین و ایمان یک هنرمند در مقابل معروفیت یک شبه٬ به عادت روزانهء خوانندگان قلابی کشور ما مبدل گشته است ! تمامی این صحبتها (که صحبت دل تمامی هنرمندان واقعی کشور است) را زدیم تا بگوییم٬ اگر موسیقی کشور تعطیل شد٬ کسی ناراحت نشود٬ چون ریشه کن کردن فساد در هر جای دنیا آرزوی اول و آخر انسان است. با وجود این همه (به اصطلاح) خواننده در ایران٬ شاید تعداد هنرمندان فعال و قابل احترامی که با قوانین هنری آشنایی داشته و ارزش هنر و هنرمند را می دانند٬ به کمتر از ۱۰۰ نفر هم نرسد ! پس لطفا دیگر کسی رقمهای نجومی را به موسیقی این مرز و بوم تحمیل نکند و نام هر کسی را هنرمند نگذارد ! چون اگر با این شرایط ادامه دهیم٬ مجبور می شویم از شما کاربر گرامی هم خواهش کنیم که : " اگه ممکنه به شما هم بگیم خواننده !!!"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا اسمی از محسن نامجو تو نظر سنجی نیست !؟!؟
من کلا از هر آهنگ زیرزمینی خوشم بیاد گوش میدم و کاری ندارم کی خوانندشه...این یک نوع موسیقیه که البته خیلی وقتا حال گوش کردنش بیشتر از این موسیقی های مجازصداو سیماست..
![]()
خیلی از غیر مجاز ها صدا ندارند
به همین خاطر هم میرند طرف زیرزمینی و رپ
نه شعر خوب میخوان , نه چه چه زدن نه ...
بعد خودشون رو هم تو اشعار گذایشون خدای رپ و ... مینامند
چه جلب
من هم از ننم قهر کنم
اولا كه من هنوز موفق نشدم كاراي ايشون رو گوش كنم
نكته ي دوم . موقع باز شدن ايت تايپيك هنوز اسمش مطرح نشده بود
تو كاراي صدا و سيما هم كاراي خوب پيدا ميشه . مثل اصفهاني ،خواجه اميري ، لهراسبي و .........
Last edited by farmanfarma; 05-07-2007 at 02:37.
نميشه گفت 100% مضر يا مفيد....چون به هر حال هم صدای خوب داريم هم صدای بد...دوم اينكه صليقه ها متفاوتند...يكی خوشش مياد يكی نمياد...پس نميشه جمع بندی كرد.....
ولی ميشه يه پرانتز باز كرد و راجع به كسایی كه خودشون رو رپر ميدونن صحبت كرد....به جز يكی دو نفر كه ادعای رپری دارن بقيه ول معطلن.....البته همون يكی دوتا هم تا 1 سال پيش بيت رپرای معروف رو به صورت mp3 از اينترنت دانلود ميكردن و روش ميخوندن.....كه اين كار واقعا در هنر موسيقی افت داره و مايه ی ننگه....
بيشتر اونایی كه الان رپ ميخونن هيچ چيزی راجع به فرهنگ رپ و اينكه اصلا رپ چيه و اصولش چيه نميدونن....يه جورایی فقط خودشون رو الاف و مسخره كردن.....طرف تی شرت تنگ با شلوار چسبون ميپوشه با موهای پريشون بعد يه كليپم ميده و رپ ميخونه......ايناس كه موسيقی و فرهنگ ما رو عقب نگه ميداره يا بهتر بگم حل ميده به عقب....
دوست عزیز .خوانندگانی همانند محمد اصفهانی .خواجه امیری و...که فوق العاده کاراشون زیباست.و من دوستشون دارم ..منظور از موسیقیای مجاز همین بچه سوسولایی هست که جدیدا و با پارتی و پول و غیره.. راه و بی راه مجوز می گیرن و یک دست کت شلوار میخرن میان تو TV و لب خونی آهنگاشون رو می کنن هست
این تاپیک ماله دو سال پیشه ولی دیدم موضوعش جالبه به زمان الانم میخوره
الان خیلی وضع بدتر شده قبلا اگه چند تا خواننده خوب بود غیرمجاز ولی الان اون چند تا هم نیست البته چند تا خوب مثه خراطها و عبدالمالکی و اینا هستن ولی اکثرشون چرتن هر کی پا میشه یه اهنگ رپ میده یا 6 و هشت اهنگش میاد رو اینترنت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)