تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 24 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 236

نام تاپيک: بهترین درایور دوربین(v8.54 super cam drive) برای گوشی های : w800 - k750 - w810 به همراه آموزش نصب

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض اينم درايور Super_camera_driver_8.54

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

اينم چند تا درايور كمرا معروف دنيا براي W810i (من تمام درايور دوربين ها رو از قسمت W810i دانلود كردم به جز شارپ همشون رو W800 , K750i , .. . ميان شارپ چون يه مقدار سنگين هست رو K750i و W800 به درستي جواب نميده و باعث هنگ تو گوشي ميشه خود شركت شارپ هم اين رو فقط به W810i توصيه كرده نه گوشيه ديگه اي).
    ممنون از ......... .

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پروفشنال moriss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

اول fs رو فلش كردم و بعد cda رو فلش كردم اخر كارهم main رو فلش كردم.حالا ديگه هنگ نميكنه ولي نوشته please wait و 10 دقيقه هست كه اتفاقي نميفته.چكار
    تا جایی که من میدونم مشکل please wait بخاطر اشتباه در کاستومایز هست. مطمئنین cda انتخابی با cda گوشی همخونی داره؟

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

سلام
    کدامیک از این درایورهایی رو که masoud_ac عزیز گذاشته اند بهتره ؟
    کدوم رو بریزم روی W810i ؟

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

هم از mahdi_moosavi و هم از masoud_ac تشكر ميكنم واقعا دستتون درد نكنه !
    من تونستم درايو دوربين رو آپلود كنم اين نوع درايو ها فقط فقط تنظيمات رو تغيير ميدن و كدهاي برنامه گوشي ر تغيير ميدن تا اينطوري بشه بهتر عكس گرفت !

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

اينم چند تا درايور كمرا معروف دنيا براي W810i (من تمام درايور دوربين ها رو از قسمت W810i دانلود كردم به جز شارپ همشون رو W800 , K750i , .. . ميان شارپ چون يه مقدار سنگين هست رو K750i و W800 به درستي جواب نميده و باعث هنگ تو گوشي ميشه خود شركت شارپ هم اين رو فقط به W810i توصيه كرده نه گوشيه ديگه اي).
    ممنون از ......... .
    مسعود جان اين كارو هم بكني خيلي خوب ميشه !
    مثل مهدي عزيز اگر بتوني اين ويژه گي هاي درايو شارپ رو براي دبليو 810 هم بگي عالي ميشه !

داره خودمونی میشه mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض help

سلام به دوستان.
    ببینید من با استفاده از xs++ تو هک کردن یه مشکلی دارم و اینه که وقتی بعد از پیام redy start رو میزنم بعد از سه بار try دادن گوشی روشن میشه و من چند بار این کار رو انجام دادم(در حدود 20 تا 30 بار) اما مثل اول پیام try میده و گوشی روشن میشه.
    من گوشیم سریالش چنج شدست اگه این جواب نداد میشه با استفاده از far هک کرد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezakf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام جميعاً

با اين همه حرف و حديث : يه سوال :

مگه خود درايور دوربيني كه الآن رو گوشيها هست تمام 2 مگاپيكسل كيفيت عكس رو شامل نميشه ؟

پس ديگه اين همه درايور واسه چي ؟

اصلاً واسه ريختن هر درايوري روي گوشي اگه از برنامه Farmanager استفاده كنيد كه خيلي بهتره . . . چرا ، كه خودتون ميبينيد كه دارين چيكار ميكنين و كجا فايلهاتون رو كپي ميكنين

فقط كافيه ابتدا با Phone XXs فايل k750w800_r2e_dcu.49r.ssw رو روي گوشي فلش كرد تا در برنامه Farmanager گوشي روشن نشه وبعد از نصب درايورها در همون برنامه Farmanager بايد فايل rest_K750_R1CA021.bin رو روي گوشي ريخت تا دوباره گوشي روشن بشه .

توجه : اين فايلهايي رو در اينجا نام بردم هركدام مربوط به فريم وير خاصي مربوط به k750 هست كه هركس خواست اينكار رو بكنه بايد ار نوع فايل هاي مربوطه اطلاعات كامل داشته باشه . هم فايل ssw و هم rest

پروفشنال moriss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

با اين همه حرف و حديث : يه سوال :

مگه خود درايور دوربيني كه الآن رو گوشيها هست تمام 2 مگاپيكسل كيفيت عكس رو شامل نميشه ؟

پس ديگه اين همه درايور واسه چي
    ببخشید دوستان من فقط تجربه شخصی خودم رو میگم.

درایور اورجینال گوشی من 5.3 بود و عکساش معمولی. من درایورهای 8.52 و 1.81 و 8.54 و 4.5 و خیلی درایورهای دیگه ( حدود 30 تا درایور ) رو تست کردم و در نهایت با صرف نظر از حالتهای پیشرفته درایورهای 8.52 یا 8.54 که سوپرمد داره یا درایور 21.8 و .... برای حالت معمولی عکاسی درایور 1.81 رو ترجیح میدم چون توی محیط کم نور بهتر عمل میکنه.

این حرفها بعد از حدود 2000 تا عکس و تست تعداد زیادی درایور میگم.

در کل کسانی که موفق به تعویض درایور نشدن زیاد غصه نخورن چون چیز خاصی رو از دست ندادن. بهتره از یه دوربین موبایل انتظار معقول و منتطقی داشته باشیم.

اگه کسی خواست و مایل بود من لینک میدم که عکسهای مقایسه این درایورها رو هم ببینین
    Last edited by moriss; 26-05-2007 at 15:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •