بابا چرا تاپیکو منحرف می کنین؟
فقط کارت گرافیکی معرفی کنین که زیر 60 تومن باشه و همه بازیارو ساپورت کنه حالا 65 تومنم شد بشه!!
فقط بحثو منحرف نکنید مثل :من 900 تومن میخوام بدمو ....
ممنون
بابا چرا تاپیکو منحرف می کنین؟
فقط کارت گرافیکی معرفی کنین که زیر 60 تومن باشه و همه بازیارو ساپورت کنه حالا 65 تومنم شد بشه!!
فقط بحثو منحرف نکنید مثل :من 900 تومن میخوام بدمو ....
ممنون
مگه ایشون جواب شما رو ندادن ؟نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایناها :
خوب چرا یه کارت گرافیک خوب نمیخری که همه ی بازی ها رو اجرا کنه ؟
همینی که دوست عزیزمون معرفی کردند خیلی خوبه .
ببخشید من تاحالا چنین چیزی ندیدم !![]()
بالاترین گرافیکی که دیدم همینه !![]()
![]()
الدورادو جان میخوام یک چیزی باشه که تا 2 یا 3 سال بازیها یی مثل کرایسی که در آینده هم میان رو خوب ساپورت کنه
یک مدل فقط به بگین برم بگیرم
مرسی
با سلام
دوست عزیز تو زیر 60 تومن یا با 60 تومن نمی تونی یه کارت گرافیکی بخری که اون جور که می خوای بازی ها رو روان اجرا کنه
من میگم یه 30 تومن هم رو 60 تومن بزار و کارت گرافیک زیر رو بگیر که خیلی خوبه و سرعت خوبی داره
Geforce 7300 GT
سری sonic
مطمعن باش که ظرر نمی کنی
واسه كارت گرافيك براي بازيهاي جديد نبايد كمتر از 8600 gt فكر كنيد اين كمترين كارتيه كه فعلا توصيه ميشه !!!
بعد از اون 8500 كه اصلا ارزش خريد نداره چون از حافظه هاي ddr2 ساپورت ميكنه كه بدرد نميخوره .البته مثل 7300 يا 7600 gs مطمينا بعدا با حافظه ddr3 هم مياد ///
در ضمن به جز كارت خوب بالاي يك گيگ رم نداشته باشي بازي نكني بهتره !!!
چقدر كم اشتها !واسه كارت گرافيك براي بازيهاي جديد نبايد كمتر از 8600 gt فكر كنيد اين كمترين كارتيه كه فعلا توصيه ميشه !!!
بعد از اون 8500 كه اصلا ارزش خريد نداره چون از حافظه هاي ddr2 ساپورت ميكنه كه بدرد نميخوره .البته مثل 7300 يا 7600 gs مطمينا بعدا با حافظه ddr3 هم مياد ///
در ضمن به جز كارت خوب بالاي يك گيگ رم نداشته باشي بازي نكني بهتره !!!
عزيز قيمتش چنده ؟
ببين يه مشكل من اين بود هي به فروشنده ميگفتم GT ميخوام ميگفت Geforce هستش !!!با سلام
دوست عزیز تو زیر 60 تومن یا با 60 تومن نمی تونی یه کارت گرافیکی بخری که اون جور که می خوای بازی ها رو روان اجرا کنه
من میگم یه 30 تومن هم رو 60 تومن بزار و کارت گرافیک زیر رو بگیر که خیلی خوبه و سرعت خوبی داره
Geforce 7300 GT
سری sonic
مطمعن باش که ظرر نمی کنی
نميدونست GT چيه . حالا ميرم عوضش ميكنم .
قیمت 8600Gt
150 هزار تا 170 هزار تومان. قابلیت پشتیبانی از DX10 و PS4 و سرعت 1400mhz
و رم DDr3 . به نظر من بازیهای دو سال دیگه رو هم می تونه اجرا کنه.
تو رده کارتهای گرافیک 60000 تومان که جز رده ضعیف حساب می شه انتظار بالا نباید داشته باشید. اجرای بازیهای امروزی با گرافیک Medium هم روی این کارتها ایده آل حساب می شه.
8600GT قیمتش 150 تا 170 هزار تومان!!!!!!!!!!!!!!نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 تا برای من بخر حساب می کنم![]()
یعنی ارزش داره 100 تومن بدی کارت گرافیک؟
میری میدی ps2 میگیری خودته راحت میکنی یعنی می خوای 150 هزار تومن بدی وی جی ای؟
چرا كه نه ؟نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همين چند وقت پيش يكي از دوستاي من مادربورد SLI گرفته بود و 370 تومن فقط پول 2 تا گرافيك داده بود !
ميگفت واسه كار هاي گرافيكي ميخواد ولي بعد از يك ماه پره سيستمش شده بود بازي !!!!![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)