راستي شما چقدر پست دارين.چي كار ميكنين؟ :lol:
راستي شما چقدر پست دارين.چي كار ميكنين؟ :lol:
خداحافظ حسين جاننوشته شده توسط Hossein_Bahal
اميدوارم هر مشكلي داري زودتر حل بشه و ما شاهد فعاليت شما در اين تاپيك باشيم.
دلمون واسه خودت و گلهاي قشنگت تنگ ميشه........
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ali_k, عزيز بايد بگم كه شما تو اين بازي هم ميتونيد يك و دو كنيد
مرحله اول : L1+X (پاس يك) - مرحله دوم : مثلث (پاس دو)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
اميد جان اووون گلي كه با شوچنكو از زاويه بسته زدي خورد به تيرك و رفت تو گل فوقالعاده بود اصلا آخرش بود خيلي حال كردم
اووون گل به خودي هم باحال بود. اين زامبروتا يه كاري كرد كه بوفون مونده بود شوچنكو رو بگيره يا بازيكن خودي رو ...!!!
ساب زيرو جان قصه نخور اگه پرشين گيگ درست نشد يه جا واسه آپلود گير ميارم
به به آقا هادی گل گلاب....خيلی مخلصيم...کجايی بابا...! خيلی خوشحال شدم از ديدنت...نوشته شده توسط hadi_gamer
![]()
![]()
![]()
آقايون اين جوری فايده نداره....بايد يه فکر ديگه کنيم...! فکر کنم اين پرشين گيگ دست مارو گزاشته تو هنا
و اون دور دورا وايساده داره به ريشمون ميخنده...!![]()
هر کدوم از دوستان يه جای باحال برا آپلود ميدونه بگه...تا دوباره دست به کار شيم...![]()
باز هم سلام من برگشتم . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ميخواستم بگم كه من يه مشكلي برام پيش اومد و درايوي رو كه توش PES4 رو ريخته بودم فرمت شد و ديگه نه Option File دارم و نه ريپلي هاي رو كه اماده كرده بودم . :cry: :cry:
شما يه جور ميتونيد به من كمك كنيد و اون هم اينه كه يه Option File بگذاريد .![]()
![]()
![]()
در ضمن براي اپلود فعلا از اينجا استفاده كنيد . ( ابتدا به قسمت Upload covers برويد و در قسمت (PES REPLAYS ( P30WORLD ريپليهاي خود را اپلود كنيد . ) 8) 8)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينجا رو تازه پيدا كردم . :mrgreen: :mrgreen:
1 گيگابايت فضاي رايگان براي اپلود كه مانند پرشين گيگ شخصي مي باشد .
حسین جان دمت گرم داداش...واقعا گل کاشتی...![]()
![]()
![]()
برو بچ من اونجا عضو شدم...گل اولم رو هم اونجا دوباره اپلد کردم...ببينيد اگه مشکل نداره دست بکار شيد...
ولی به نظر من که حرف نداره....يکه...يکه...سرعت آپلدش هم توپه....
1GIG
آقا از همه دوستان که راهنمایی کردن متشکرم . اگه این winnig 8 رو گرافیک ati 7000 جواب میده دوستان بگن تا منم برم بخرم و ریپلی بگذارم![]()
اومدنش مياد ، ولی سکته اي مياد.... من يه رفيق دارم ( اون هم رادوون 7000 داره ) بهش اين PES4 رو دادم اون ميگفت که اينجوريه...نوشته شده توسط Ali_k
تازه ميگفت که همه تنظيماتش رو هم رو LOW گذشته ولی بازم خلی گير بازيه....بعدشم بيخيال شد...
آقا اين سايته که حسین جان گفتن هم تو زرد از آب در امد....موقع دانلود حتماً بايد لگين کنيم... :cry:
ولي من فعلا نميتونم گل بگذارم . :cry: :cry:
چون نه Option File دارم و دسته هام نيز نصب نيست .
يه ادم با حال يه اپشن فايل بگذاره .![]()
![]()
در ضمن اگه دسته هاي شما دوتايي هست قسمت ويندوز Xp فلاپي نصب اونا رو اپلود كنيد و در اينجا قرار بديد ( خواهش ميكنم .:oops:
:oops: )
اين درايور برا دسته بازی... فقط اميدوارم کار کنه...!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)