تا نظر ندید نمی نویسم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام ایت تایپیک واقعای خیلی خوبه . کمک زیادی به من کرد .خیلی خوب بود ادامه بدین.یک سوال من به صورت عادی و بدون هیچ تمرینی می تونم تله پاتی انجام بدم ولی فقط در زمینه ی دریافت . نمی تونم خواسته ی خودم رو به دیگری بفهمانم. چه کار باید بکنم
این مال این است که شما تمرکز ندارید وراه مربوط را بلد نیستید باید خودهیپنوتیزم بلد باشید دوست من![]()
مباحث شما بسیار عالی بود.
ممنون خواهش میکنم ادامه بدید. در مورد خروج انرژِی از دست
فعل به علت یک سری کار نم توانم به سایت بیایم بعد که امدم تله کنیزی را اموزش میدهم
ببخشید
اقا این تابیک داشت قشنگ می شد تازه می خواستم داخلش حرکت اجسام را یاد بدهم اما دیگر ارزش ندارد
ومن دیگر در این قسمت نمی ایم![]()
نمی دانم برای چی دیگه پارتیزان نمی خواهد توی این تایپیک بیاید در هر حال درمورد تمرکز یکم بیشتر راهنمایی کنید چون من خیلی توش مشکل دارم همین طور توی خود هیپنوتیزم .
تایپیک جالبی بود
نگو جايي بت ميخندن!وتله کنیزی به نیروهایی می گویند که از چشم سو چاکرای اجنا ساطع می شود
تله كينزي = حركت دادن اجسام بدون تماس فيزيكي و حتي شناور كردنشون تو هوا![]()
سلام خدمت دوستان جسارتا عرض می کنم: من در کلاسهای کابوک زیر نظر یکی از شاگرداش شرکت داشتم . کابوک جز 6 نفر برتر جهان در هیپنوتیزم بود و عضو انجمن هیپنوتیزم حرفه ای امریکا بود و..... ایشان در مورد تنفس که اسمش پرانا است عقیدش این بود که باید از طریق بینی باشد .
دوست عزیز من از اینکه می بینم اطلاعات خوبی دارید و دارید اونو به امانت می گذارید بر خودم می بالم اگر بتونم چیزای دیگری از شما یاد بگیرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)