چیشده همه دارن جادوگر میشن :mrgreen:
همن طور که قبلا گفته بودم 2 تا چاکرای فرعی روی چشم ها قرار داره که در علوم متا فیزیک برای نفوذ در افراد استفاده میشه
هر فرد موقع نگاه کردن از این چاکرا ها انرژِ به ناحیه ای که نگاه میکنه میفرسته که بستگی به انرژی شخص همین طور احساس شخص مثل ترس عشق تنفر و یا ... داره
کسانی هم که چاکرای 6 فعالی دارند میتونند این انرژی و احساس کنند که البته اکثر اوقات وقتی این نیرو احساس میکنند که حواسشون نیست
افرادی که توی کار متافیزیک خبره هستند با پرورش چاکراهای چشم ها میتونند که روی افراد تاثیر بذارند و حتی فکر اون هارو کنترل کنند
شاید شنیده باشید ویا حتی کسانیو دیده باشید که چنان نگاه سنگینی دارند که نمیشه زیاد توی چشم اون ها نگاه کرد من شنیدم افراد توی چشم پیامبر و امامان هم نمیتونستند زیاد نگاه کنند
گذشته از نیروی نگاه ما ارتباط انرژیتیکی زیادی با افراد اطرافمون داریم وقتی کسی از کسی متنفر هست و داره به اون پرخاش میکنه و فحش میده داره از طرف هاله های خودش انرژی های آزار دهنده ای به ترف مقابل پرتاب میکنه
یا حتی مقتی به کسی توجه میکنید دارید به اون انرژی مثبت میدید برای همین هاله افرادی که در حال سخنرانی جذاب هستند بسیار پرنور میشه و به راحتی قابل دیدن هست
وقتی بیمار میشید هاله اون قسمت به رنگ قهوه ای در میاد
وقتی حواستون به جای دیگه هست هاله شما در قسمت سر کش میاره وقتی عصبانی میشید یا هر احساس شدیدی پیدا میکنید بسته به نوع اون احساس رنگ هاله شما تغییر میکنه
وقتی در جایی احساس نا امنی میکنید هاله شما جمع میشه و حالت سپر به خودش میگیره
وقتی کسی عصبانی میشه سطح ارتعاشات هاله اون نسبت به شخصی که از اون عصبانی هست پایین میاد برای همین سعی میکنه با پرخاش و فحش طرف رو مجبور به عصبانی شدن بکنه تا اون هم ارتعاشاتش پایین بیاد و با خودش هم ارتعاش بشه ولی اگر شخص مقابل عصبانی نشه بالا خره شخص عصبانی مجبور میشه برای اینکه هم ارتعاش شخص بشه ارتعاشات خودشو با لا ببره یعنی مجبور میشه خشم خودشو کنترل کنه
دلیل اینکه بعضی از افراد همیشه میخواهند بقیه افراد تحقیر کنند هم همین پایین بودن دائمی فرکانس اون ها هست
------------------------------------------------
EhsanHF جان شما که دنبال کتاب هستی حتما کتاب
( هاله درمانی با دست های شفا بخش نوشته بارباراان برنن ) بخر و مطالعه کن کتاب بسیار خوبی هست برای اشنایی با چاکرا ها و هاله ها همین طور نویسنده کتاب عکس های زیادی از هاله افراد در حالت های مختلف کشیده همین طور با توضیح رنگ هاچون هاله همه افراد یک رنگ نیست و بستگی به شخصیت اون ها داره و خیلی چیز های جالب دیگه حتما بخون
-------------------------------------------------
Iranian_sports جان اگر خونده بودی نمیپرسیدی چون من قبلا گفتم که احضار روح و جن حرام هست و به دلیل انرژی سنگین شدیدی که این کار داره نتنها در چنین جلساتی شرکت نکنند که حتی از میز مخصوص این کار و حتی اتاقی این کارو کردن استفاده نکنند
( حالا نه اینکه پاتونم اون جا نذارید ولی اصلا نذارید که توی اتاق شخصی شما که اونجا میخوابید این کار انجام بشه )