توجه: من باهات دعوا ندارم و خیلی باهات دوستم ولی برای حفظ آبروی قبلم یعنی 360 :
اولا اینکه این بازی برای دو کنسول PS3 و Xbox 360 اعلام شد اینطور که معلومه اصلا دموی بازی را ندیدی!
دوما هیچ دلیلی نداری که ps3 سرتر است تازه یه بازی داشتید که دیگه اونم ندارید چون قرار شد متال 4 برای 360 بیاد!
بعد تعداد 360 بازها و عاشقان این کنسول کم نیست! می خواهی طرفداراشو بیارم؟ (به شرطی که تو هم بیاری)
اون تاپیکی هم که تو دربارش صحبت می کنی من خودم به ps3 رای دادم!!!!!! اون تاپیک 5 ماه (دوباره مدت را بخون) قبل از انتشار ps3 زده شده و هیچ کس باورش نمی شد که این کنسول اینقدر چرت باشد
راستی وقتی یک بازی برای دو کنسول می آید شرکت سازنده بیکار نیست که بشیند برای هر دو کنسول یک بازی طراحی کند به همین دلیل برای 360 می سازند و برای ps3 پورت می کنند چون Memory Table کنسول 360 بیشتر است به همین دلیل برای 360 می سازند و برای ps3 پورت می کنند به همین دلیل هست که بازیهایی که برای دو کنسول هست گرافیکش خیلی بدتر از بازیهایی هست که انحصاری برای ps3 هست ما شاالله ps3 هم خیلی بازی انحصاری داره به همین دلیل...
سایت گیم اسپات را که قبول داری؟ این سایت این دو کنسول را مقایسه کرد و 360 برنده شد! دیگه چی بگم؟
موفق باشی