در اين كه محسن يكي از بهترين هاست ، شكي نيست . من خودم يكي از طرفداراشم
ولي شما كمي تعصبي فكر مي كني . بهتره به نتيجه ي نظر سنجي هم يه نگاه بندازي
در اين كه محسن يكي از بهترين هاست ، شكي نيست . من خودم يكي از طرفداراشم
ولي شما كمي تعصبي فكر مي كني . بهتره به نتيجه ي نظر سنجي هم يه نگاه بندازي
بهترينه...
نظرسنجي چيه؟از اين نظرسنجي ها زياد انجام ميشه و ميره...مهم اونه كه كدوم خواننده ميتونه محبوب و ماندگار شه...
در ضمن به نظر من ايرانيا بيشترشون نه همشون به كارهاي شاد علاقه دارن...خودم ديدم ديگه...مثلا من وقتي از همون اولين كار تا اخرين كار محسن چاووشي رو هر روز گوش ميدم مثلا مادرم ميگه اين چيه گوش ميده ادم عزا ميگيره ...در حالي كه به اين ميگن خواننده ...نه اوني كه اهنگ ميخونه فقط ادم موقع رقص و عروسي بذاره...
در ضمن شما فكر ميكرديد اگر البوم بنيامين همين 3 ماه پيش ميومد نظرسنجي نتيجش اين بود ؟ابدا اين نبود.. اون اولش هم كه البوم بنيامين اومد همه گفتن اين كيه بابا عجب خواننده اي...الان به زور ميشه دو تا طرفدار ازش پيدا كرد...قضيه حميد عسكري هم همينه....يه ماه ديگه قديمي ميشه...
ولي تنها خواننده اي كه تكراري نميشه محسن چاووشيه...
من فکر می کنم حمید عسکری به جایگاه خوبی دست پیدا کنه چون که جدیدا با رادیو جوان همکاری می کنه (مثل رضا صادقی، محمد علیزاده و .. )الان خیلی تو رادیو جوان برنامه های فرزاد حسنی در موردش حرف میزنن بعضی وقتها هم باهاش مصاحبه می کنند
متاسفانه صدا و سيماي ايران در سطحي به موسيقي رسيدگي ميكنه كه نمي تونه معياري براي موفقيت باشه
همانطور كه خوبهايي بودن كه نيا مدند و ضعيفهايي كه امدند
سلام
من نمی دونستم حمید عسکری را بزنم یا محسن چاوشی ولی آخرش صدای ماندگارتر را زدم یعنی Mohsen Chavoshi
فقط محسن چاوشی محشره کسی هم نمیتونه جاشو بگیره بهترین خواننده داخله
عششششششششششششششششششششقه محسن
راست میگی صدای محسن چاوشی رو نمیشه با این مزخرفا مقایسه کرد
کار به سیما نداشته باش صدا رو بچسب. من فقط می دونم هرکس با فرزاد حسنی کار کرد هم محبوب شد هم معروف مثلا محمد علیزاده که من به شخصه خیلی دوستش دارم
حمید عسگری از 10 بهش 9 میدم
محسن چاوشی از 10 بهش 7 میدم
بنیامین از 10 4 میدم
بهترين حرفي كه ميشد درباره اين نظرسنجي زد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)