منم يه لحظه به Oracle بودن خودم شك كردم !
كسي اينجا وسكر نيست ؟ ( اگه نيست منم ديگه ! )
دوستان تا اخطار نخورديم بهتره بحث سربازي رو تموم كنيم و به بحث اصلي تاپيك برگرديم !!!!!!
منم يه لحظه به Oracle بودن خودم شك كردم !
كسي اينجا وسكر نيست ؟ ( اگه نيست منم ديگه ! )
دوستان تا اخطار نخورديم بهتره بحث سربازي رو تموم كنيم و به بحث اصلي تاپيك برگرديم !!!!!!
پس منم کارلوس هستم.![]()
موافقم بحث شیرین سربازی رو تموم کنیم.
آقا من یه جای اویل 3 گیر کردم. تو یه پارک بودم یه کارایی کردم که آب حوض خالی شد.بعد ته حوض یه در بود که از فاضلاب سر در میاری .ارز اون طرف فاضلاب یه نردبونه میری بالا از یه قبرستان سر در میاری یه میله بهت میده
نمیدونم اون میله هرو چیکار کنم.
میخواستم بدونم چطوری بازی رو سیو کنم
پای هر ماشین تایپ که میرم میگه برای سیو کردن ink robin نیاز داری
ممنون
شما باید ink robin رو از جاهای مختلف بازی برداری یا از داخل صندوق و وقتی می خوای بازی رو سیو کنی حتما توی لیست اجزایی باشن که همون موقع همراهت هستن اونوقت بازی سیو می شه
این بازی رو فکر کنم 3 یا 4 سال پیش تموم کردم ولی هنوز یه جاهاییش رو خوب یادمه
دوستان به همتون توصیه می کنم خودتون بازی رو تموم کنید کیف ای ن بازی ها تو همینه اگه می خواهید تو ذهنتون موندگار بشه ولی اگه بخواین فقط بازی رو تموم کنید راه خوبی هست ولی خودتون هم خلاقیت داشته باشین
یه شومینه هست که با فندک آتیشش می زنی بعد یه سوراخ پیدا میشه اینجاست که میله رو استفاده می کنی و وارد می شی![]()
عرض ادب
محسن جان همه رو که داري از بچه ها مي پرسي داداش... فايده نداره که. اين بازي دو تا عامل داره که دلچسبش مي کنه. يکي معماهاشه، يکي هم جراتيه که بايد جاهاي ترسناک به خرج بدي.
يا علي
اگه خودت بري بقيه بازي ها رو هم خودت ميري
منم اولا همين جوري بودم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)