سلام بر و بچز
ميخواستم صدمين پستم رو به خودم تبريك بگم! كاري با شما نداشتم!
يوهو به خودم
فوقالعاده: عالي است و بي شك يكي از بهترين بازيهايي است كه تاكنون بازي كردهام.
خوب: ميتوان گفت كه در مجموع بازي است كه ارزش وقت گذاشت را دارد.
متوسط: خوب به نظر من اين بازي نياز به كار بيشتري داشت، شايد بتوان با ارفاق از آن به عنوان بازي متوسط نام برد.
افتضاح: با خريدن اين بازي پولم را دور ريختهام.
سلام بر و بچز
ميخواستم صدمين پستم رو به خودم تبريك بگم! كاري با شما نداشتم!
يوهو به خودم
سلام بر و بچز
رفتيم يه سري به سايت رسمي بازي زديم شايد چيز جديدي در مورد اخبار بازي داشته باشم كه بشت بگم ولي نبود. حكماً فلاً قرار ني خبري بشه. چون آخرين update خبري مربوط به octobr 2006 هستش. چه كنيم همينه كه هست از فردا هم همين برنامس!!!!
سلام بر و بچز
يك نكته خيلي جالبي كه يادم اومد، اين بود كه برخلاف خيلي از بازيها شما در اين بازي از ابتدا تحت حملات سنگين قرار داريد و مرحله به مرحله دچار مشكلات نخواهيد شد.
كي ول؟ اي ول!
سلام بر و بچز
يه دو هفتهاي نبودم حسابي نامردي كردين و يه سر نزدين، باشه اما من چون خيلي باحالم، باز هم بهتون حال ميدم
فعلاً
سلام بر و بچز
حال كنين....
اينها چيزاي جديدي بودن كه خودمم نديده بودم. اين همه مياين اينجا يه چيزي بگين بابا
كف كرديم! اه
سلام بر و بچز
كاري رو كه بايد اول انجام ميدادم آخر انجام دادم تا شايد بتونم يه تكوني به گفتگو بدم.
لطفاً نظر يادتون نره
فعلاً
سلام بر و بچز
از خودم بدم اومد. كسي كه اينجا چيزي نمينويسه حداقل تو راهاندازي دوباره اين موضوع راهنمائي كنيد. من تجربهاي در اين مورد ندارم. ديگه موضوعهام ته كشيدن.
فعلاً
آقا بر و بچز سلام
دارم كم كم مجبور ميشم درشو تخته كنم. مطلب كم آوردم كسي هم كه نيست باهاش كل كنم حالشو ببرم.
تورو خدا يه نظر بدين
سلام بر و بچز
شايد تو اين تابستوني مطلب من هم يه تكوني بخوره.
خدا رو چه ديديد. اگر كسي جديداً داره بازي ميكنه، بپرسه تا كمكش كنم.
فعلاً
سلام بر و بچز
ميبينم كه امتحانا تموم شده ولي هنوز خبري از شماها دنيست!؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)