تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: temp

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • a

0 0%
  • b

0 0%
صفحه 6 از 21 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 207

نام تاپيک: Temp

داره خودمونی میشه kambiz_g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Hamedan

پيش فرض از كجا شروع كنم؟

سلام
    من خيلي غلاقه دارم كه زبان ياد بگيرم
    اما دقيقا نمي دونم كه بايد از كجا شروع كنم اگه يه سري منابع معرفي كنيد خيلي ممننون ميشم
    راستي از بين سي دي هاي آموزشي(فارسي وانگليسي ) كدومشون از همه بهتره؟
    ممنونم كه كمك مي كنيد

يه تازه كار

آخر فروم باز Payan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شهر تو...

پيش فرض Can you help me to find a PASSWORD?

سلام
    ببخشيد من يك فيلم رو با تورنت دانلود كردم اما پسورد داره يه فايل تكست به اسم پسورد هم ضميمه اش هست اما من هرچي كردم نتونستم توي اون سايتي كه گفته بود پسورد رو پيدا كنم ممكنه شما زحمت اش رو بكشيد؟
    اسم فيلم هم:Apocalypto
    اين هم لينك دانلود فايل تورنت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اين هم متن فايل تكست:

Follow steps to get password.
    1.enter [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] in the adress bar of your web browser and press enter
    2.Once in the password section of the site, click on the add on the LEFTHAND side of the page, once it loads up go back (not required but recomended to help keep torrents alive).
    3.Above the add on the left hand side, their is something that says NextGen"__________" and that is the password.
    4.Remember to click the add at least one time every visit to help keep torrents alive

Thank You and ENJOY!

راستش انگليسيم زياد خوب نيست توي سايت هم رفتم اما نتونستم كاري بكنم اگه ممكنه راهنمايي بفرماييد اگه پسورد رو مستقيما بتونيد بگيد كه عاليه اما اگه نه حداقل بگيد بايد چيكار كنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض کسي در مورد Tell me more چيزي ميدونه؟

سلام به همه عزيزان. من ميخوام بدونم کسي در مورد سي دي Tell Me More چيزي ميدونه؟؟ از Rosseta Stone بهتره؟؟ اگه کسي ميدونه لينک دانلود اونو هم لطف کنه ممنون ميشم.

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

من هر دوی این برنامه ها رو دارم tell me more کامل تر هست و مراحل به صورتی جلو میره که تقریبا همه جور اموزشی در رابطه با زبان رو داره ( spelling, reading , speaking ,...) لینک دانلودش رو تو انجمن معرفی نرم افزار چند با گذاشتن سرچ کنی پیداش می کنی

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    ببخشيد من يك فيلم رو با تورنت دانلود كردم اما پسورد داره يه فايل تكست به اسم پسورد هم ضميمه اش هست اما من هرچي كردم نتونستم توي اون سايتي كه گفته بود پسورد رو پيدا كنم ممكنه شما زحمت اش رو بكشيد؟
    اسم فيلم هم:Apocalypto
    اين هم لينك دانلود فايل تورنت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اين هم متن فايل تكست:

Follow steps to get password.
    1.enter [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] in the adress bar of your web browser and press enter
    2.Once in the password section of the site, click on the add on the LEFTHAND side of the page, once it loads up go back (not required but recomended to help keep torrents alive).
    3.Above the add on the left hand side, their is something that says NextGen"__________" and that is the password.
    4.Remember to click the add at least one time every visit to help keep torrents alive

Thank You and ENJOY!

راستش انگليسيم زياد خوب نيست توي سايت هم رفتم اما نتونستم كاري بكنم اگه ممكنه راهنمايي بفرماييد اگه پسورد رو مستقيما بتونيد بگيد كه عاليه اما اگه نه حداقل بگيد بايد چيكار كنم.
    سلام..........

وقتی که لینکو باز میکنم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برگشت داده میشم......... و در متنی که شما دادید گفته شده که توی این صفحه، بالای تبلیغی که سمت چپ صفحه قرار داره چیزی هست که نوشته: NextGen"__________"l............ سمت چپ صفحه من فقط یه تبلیغ از سایت گوگل میبینم که بالاش نوشته شده : "Next Gen" و پایین این نوشته Electronics ............ شما همین Electronics رو واسه ی پسورد تایپ کنید شاید درست باشه.............. دقت کنید که حتما با دست تایپ کنید و کپی نگیرید.............

امیدوارم درست باشه

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوست عزيز خيلي ممنونم. لطف کردي جواب دادي. الان يه سرچ ميکنم. مرسي
    سلام.......... اینجا هست...... میتونید دانلود کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شاد باشید

آخر فروم باز Payan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شهر تو...

پيش فرض

سلام..........

وقتی که لینکو باز میکنم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برگشت داده میشم......... و در متنی که شما دادید گفته شده که توی این صفحه، بالای تبلیغی که سمت چپ صفحه قرار داره چیزی هست که نوشته: NextGen"__________"l............ سمت چپ صفحه من فقط یه تبلیغ از سایت گوگل میبینم که بالاش نوشته شده : "Next Gen" و پایین این نوشته Electronics ............ شما همین Electronics رو واسه ی پسورد تایپ کنید شاید درست باشه.............. دقت کنید که حتما با دست تایپ کنید و کپی نگیرید.............

امیدوارم درست باشه
    بابا دمت گرم ايول ايول داش امينو ايول
    فقط E اولش رو بايد كوچيك تايپ كرد
    واقعا گل كاشتي يه دنيا ممنون

Banned vast_vision_office's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض i need a مقاله with a ترجمه ی of electrisite

سلام دوستان
    من یه مقاله ی کوتاه یا بزرگ اصلا هر چی گذاشتید فقط انگلیسی به همراه ترجمه باشه در مورد هر چیزی که مربوط به برق هست چه 2 صفحه و چه 1000 صفحه بزارید اینجا

با تشکر
    بای

پروفشنال double_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    the Shire

12 اصطلاحات، در فیلم

سلام دوستان
    فارسی می نویسم که همه بتوننن بخونن، حتی مبتدی ها.
    مدتیه این موضوع توجه من رو به خودش جلب کرده، نمیدونم توی فیلمهای زبان اصلی توجه کردید یا نه؟ بعضی اوقات اصطلاحاتی استفاده می کنن که معنیشون توی فرهنگ های لغت هم نیست، خواستم بگم که هر کسی چیزی بلده اینجا بزاره تا دیگران هم استفاده بکنن.
    چون کسی نیست که همه فیلمها رو بتونه ببینه و اصطلاحات رو همشون رو حفظ کنه.
    اینطوری اطلاعات همه به اشتراک گذاشته میشه.

البته به این صورت که اصلاح رو با معنی فارسی و یا معنی انگلیسی بنویسید.

اساتید شروع کنند

موفق و سربلند باشید

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •