سلام
من خيلي غلاقه دارم كه زبان ياد بگيرم
اما دقيقا نمي دونم كه بايد از كجا شروع كنم اگه يه سري منابع معرفي كنيد خيلي ممننون ميشم
راستي از بين سي دي هاي آموزشي(فارسي وانگليسي ) كدومشون از همه بهتره؟
ممنونم كه كمك مي كنيد
يه تازه كار
a
b
سلام
من خيلي غلاقه دارم كه زبان ياد بگيرم
اما دقيقا نمي دونم كه بايد از كجا شروع كنم اگه يه سري منابع معرفي كنيد خيلي ممننون ميشم
راستي از بين سي دي هاي آموزشي(فارسي وانگليسي ) كدومشون از همه بهتره؟
ممنونم كه كمك مي كنيد
يه تازه كار
سلام
ببخشيد من يك فيلم رو با تورنت دانلود كردم اما پسورد داره يه فايل تكست به اسم پسورد هم ضميمه اش هست اما من هرچي كردم نتونستم توي اون سايتي كه گفته بود پسورد رو پيدا كنم ممكنه شما زحمت اش رو بكشيد؟
اسم فيلم هم:Apocalypto
اين هم لينك دانلود فايل تورنت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم متن فايل تكست:
Follow steps to get password.
1.enter [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] in the adress bar of your web browser and press enter
2.Once in the password section of the site, click on the add on the LEFTHAND side of the page, once it loads up go back (not required but recomended to help keep torrents alive).
3.Above the add on the left hand side, their is something that says NextGen"__________" and that is the password.
4.Remember to click the add at least one time every visit to help keep torrents alive
Thank You and ENJOY!
راستش انگليسيم زياد خوب نيست توي سايت هم رفتم اما نتونستم كاري بكنم اگه ممكنه راهنمايي بفرماييد اگه پسورد رو مستقيما بتونيد بگيد كه عاليه اما اگه نه حداقل بگيد بايد چيكار كنم.
سلام به همه عزيزان. من ميخوام بدونم کسي در مورد سي دي Tell Me More چيزي ميدونه؟؟ از Rosseta Stone بهتره؟؟ اگه کسي ميدونه لينک دانلود اونو هم لطف کنه ممنون ميشم.
من هر دوی این برنامه ها رو دارم tell me more کامل تر هست و مراحل به صورتی جلو میره که تقریبا همه جور اموزشی در رابطه با زبان رو داره ( spelling, reading , speaking ,...) لینک دانلودش رو تو انجمن معرفی نرم افزار چند با گذاشتن سرچ کنی پیداش می کنی
سلام..........
وقتی که لینکو باز میکنم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برگشت داده میشم......... و در متنی که شما دادید گفته شده که توی این صفحه، بالای تبلیغی که سمت چپ صفحه قرار داره چیزی هست که نوشته: NextGen"__________"l............ سمت چپ صفحه من فقط یه تبلیغ از سایت گوگل میبینم که بالاش نوشته شده : "Next Gen" و پایین این نوشته Electronics ............ شما همین Electronics رو واسه ی پسورد تایپ کنید شاید درست باشه.............. دقت کنید که حتما با دست تایپ کنید و کپی نگیرید.............
امیدوارم درست باشه![]()
سلام.......... اینجا هست...... میتونید دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشید![]()
بابا دمت گرم ايول ايول داش امينو ايول
فقط E اولش رو بايد كوچيك تايپ كرد
واقعا گل كاشتي يه دنيا ممنون![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام دوستان
من یه مقاله ی کوتاه یا بزرگ اصلا هر چی گذاشتید فقط انگلیسی به همراه ترجمه باشه در مورد هر چیزی که مربوط به برق هست چه 2 صفحه و چه 1000 صفحه بزارید اینجا
با تشکر
بای
سلام دوستان
فارسی می نویسم که همه بتوننن بخونن، حتی مبتدی ها.
مدتیه این موضوع توجه من رو به خودش جلب کرده، نمیدونم توی فیلمهای زبان اصلی توجه کردید یا نه؟ بعضی اوقات اصطلاحاتی استفاده می کنن که معنیشون توی فرهنگ های لغت هم نیست، خواستم بگم که هر کسی چیزی بلده اینجا بزاره تا دیگران هم استفاده بکنن.
چون کسی نیست که همه فیلمها رو بتونه ببینه و اصطلاحات رو همشون رو حفظ کنه.
اینطوری اطلاعات همه به اشتراک گذاشته میشه.
البته به این صورت که اصلاح رو با معنی فارسی و یا معنی انگلیسی بنویسید.
اساتید شروع کنند![]()
موفق و سربلند باشید
hi dear
ithnk you can find name of some parts...here
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)