توصيه ميكنم چنين كاري نكني كه به مشكل ما برخورد ميكني و گوشيت از دست ميره![]()
توصيه ميكنم چنين كاري نكني كه به مشكل ما برخورد ميكني و گوشيت از دست ميره![]()
سلام من جواد هستم .
من دانشجوي رشته الكترونيك هستم .من اين سايت و نرم افزارها را نشان يك مهندس الكترونيك دادم .او به من گفت كه Ic صداي گوشيهاي K750_w800_w810_w850 همگي ساخت شركت ياماها هستند و توان خروجي اين Ic برابر50w است .شما اگر بهترين نرم افزار دنيا و يا بهترين اسپيكر دنيا را به گوشيتان وصل كنيد شايد كيفيت صدا بهتر شود اما صدا زياد نمي شود . مثل اين است كه شما مي خواهد با يك ترفندي 3 ليتر آب را داخل يك ليوان بر يزيد كه چنين چيزي غير ممكن است. پس به شما برادرانه توصيه مي كنم اين كارها را نكنيد كه فقط گوشي خودتان را نابود مي كنيد .
اگر مي خواهيد صداي گوشيتان زياد شود آهنگ با كيفيت روي گوشيتان بر يزيد صداي گوشيتان زياد وكيفيت صداي گوشيتان عالي مي شود كه اين كار را شما مي توانيد اين كار را با نرم افزار Gold Waw انجام دهيد .
در ذمن گوشي هاي فوق الذكر همگي مادربورد يكي دارند .![]()
![]()
Last edited by PO JAVAD; 18-04-2007 at 21:22.
سلام من جواد هستم .
من دانشجوي رشته الكترونيك هستم .من اين سايت و نرم افزارها را نشان يك مهندس الكترونيك دادم .او به من گفت كه Ic صداي گوشيهاي K750_w800_w810_w850 همگي ساخت شركت ياماها هستند و توان خروجي اين Ic برابر50w است .شما اگر بهترين نرم افزار دنيا و يا بهترين اسپيكر دنيا را به گوشيتان وصل كنيد شايد كيفيت صدا بهتر شود اما صدا زياد نمي شود . مثل اين است كه شما مي خواهد با يك ترفندي 3 ليتر آب را داخل يك ليوان بر يزيد كه چنين چيزي غير ممكن است. پس به شما برادرانه توصيه مي كنم اين كارها را نكنيد كه فقط گوشي خودتان را نابود مي كنيد .
اگر مي خواهيد صداي گوشيتان زياد شود آهنگ با كيفيت روي گوشيتان بر يزيد صداي گوشيتان زياد وكيفيت صداي گوشيتان عالي مي شود كه اين كار را شما مي توانيد اين كار را با نرم افزار Gold Waw انجام دهيد .
در ذمن گوشي هاي فوق الذكر همگي مادربورد يكي دارند .![]()
MY ID: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که فعلا گوشیمو صداشو زیاد کردم دارم حالشو میبرم حدود 3 هفته هست
من از این درایور صدا استفاده می کنم (( The LOUDEST Acoustic By ToShaRa v2)) و صداش واقعا زیاذ شده.
میخوام ببینم اینی که شما گذاشتین همینه یا جدیدتره؟اگه ممکنه اسم درایور هم بزارین.
من بهت پيشنهاد ميكنم اينو امتحان كن من خودم همه صدا ها رو امتحان كردم ولي به اندازه اين برام جالب نبود مخصوصا موقع استفاده از هنذفري
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتي از w 850 w810 w550 صداش بيشتر بوده
سلام
منم گوشيم همينجوري شده بود با تلاش و جستجو در انجمنها پيدا كردن فايلهاي مربوطه درستش كردم مثل روز اولش
اين فايل رو دانلود كن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اون رو داخل پوشه ++XS كپي كن و بعد از اجراي برنامه ++XS قسمت Customize رو تيك بزن و نوع گوشي خودت رو انتخاب كن و نوع CDA رو اين انتخاب كن : K750i_CDA102337_103_EMEA_6 بعد روي Flash كليك كن و مراحل كار رو دنبال كن كه هرزمان برنامه خواست گوشي رو از كابل جدا كني سريع اين كار رو بكن و مجدداً تا 30 ثانيه فرصت ميده كه كابل رو جدا كني . . .
بعد از اتمام كار توسط برنامه كه خودش اعلام ميكنه بايد دوباره برنامه ++XS رو اجرا كرده و فايل K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.mbn رو روي گوشي فلش كني
هركاري كردم فايل بالا رو آپلود كنم نشد كه نشد
بعد از اتمام فلش مطمئن باش كه گوشيت درست ميشه![]()
این فایل db2010cid49.rar را از کجا می شه دانلواد کرد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)