خیلی وقته این مشکل بر طرف شدهمثلا دیگه وقتی توپ دستته،نمی تونی از روی حریف رد شی
این رو هستم خیلی سختش کرده سخت که نه یه جوری شده خودش می گی چی کار کنیفصل نقل و انتقالاتش هم یه جوریه.
خیلی وقته این مشکل بر طرف شدهمثلا دیگه وقتی توپ دستته،نمی تونی از روی حریف رد شی
این رو هستم خیلی سختش کرده سخت که نه یه جوری شده خودش می گی چی کار کنیفصل نقل و انتقالاتش هم یه جوریه.
به نظر من سبک بازی خیلی خوبه و پر از هیجانه..البته اگه شما میخوایین همه چیز از قبیل ترانسفر ها و ...هم تو دستتون باشه و بازی ها رو به صورت کامل بازی کنین و مجبور نباشین مثلا از دقیقه 60 بازی کنین و خیلی کار های دیگه باید نسخه فیفا 2007 رو بازی کنین که واقعا امکانات خیلی خوبی داره و توصیه می کنم اون بازی رو هم حتما بازی کنین...
این نسخه همین طور که از اسمش بر می یاد فقط مخصوص چمپیون لیگه و بازی های چمپیون لیگ سبک مربی گریشون همین طوریه و به نظر من خیلی متنوع و جالب هم است...
خب من که گفتم،آخرین فوتبالی که از ea بازی کردم 2005 بود.
من وقتی دارم بازی میکنم تقریبا هر یک و نیم دقیقه یه بار بازی minimize میشه کسی میدونه باید چی کار کنم؟
به نظر من بازی بسیار عالی بود من که مشکل زیادی در اون ندیدم البته خیلی وقته بازی نکردمش فکر میکنم تنها اشکالش نداشتن جایی مثل master league در pes باشه که اگه اون رو هم داشت و مثل اون بازیکنا پیشرفت میکردن واقعا بازی خیلی خوبی میشد
توی این بازی خوب فقت 1 فصل نصفه نیمه باید بازی کنید خوب پیشرقت بازی کنا توی یه فصل زیاد نیست بنابر این
اصلا نزاشتن
اما fifa 07 توش هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)