تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456
نمايش نتايج 51 به 57 از 57

نام تاپيک: تاپیک مخصوص UEFA Champions League 2006-2007

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

مثلا دیگه وقتی توپ دستته،نمی تونی از روی حریف رد شی
    خیلی وقته این مشکل بر طرف شده
    فصل نقل و انتقالاتش هم یه جوریه.
    این رو هستم خیلی سختش کرده سخت که نه یه جوری شده خودش می گی چی کار کنی

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

بچه ها چرا انقدر میگین Pes ؟ اینجا تاپیک این بازی نیست.اصلا چون اینجا تاپیک بازی Uefa Champions Leage است،درباره نقاط ضعف و قوت همین بازی صحبت کنیم.من خودم شروع می کنم.راستشو بخواین،من چن ساله دیگه بازی های Ea رو نمی کنم،چسبیدم به Pes.ولی وقتی این بازیو از کسی گرفتم واقعا اومدم طرفش و گفتم چن وقتی هم Ea .آخرین بازی ای هم که از Ea کردم،Fifa 2005 بود! ولی خب.می خوام اینو با اون یه مقایسه کوچولو بکنم.نقاط قوت:. -چهره ی بازیکنان.واقعا نسبت به قبلی ها عالی درآورده. -طبیعی بودن صحنه ها در خیلی از موارد. -پرتاب دست دروازه بان،خیلی دقیق شده.یعنی می تونیم قدرت پرتاب رو تنظیم کنیم.البته این یه خورده سختش هم کرده. -سانتر های از جناحین.شاید باور نکنین.ولی من اگه تو 10 تا بازی 20 تا گل بزنم،15 تاش با سانتر از جناحین بوده! -نداشتن باگ هایی که قبلا بود.مثلا دیگه وقتی توپ دستته،نمی تونی از روی حریف رد شی و از لاییش همین جوری الکی رد کنی.بلکه به سرعت می گیره توپو ازت. -با quit game ش هم خیلی حال کردم.واقعی واقعیه! وقتی توی Treble یا قسمت کریرش کویت می کنیم،میگه که شما تیم رو از زمین کشیدین بیرون،پس اخراجین.و واقعا هم اخراج میشی.بعد باید یا از سیو بری،یا... - ...و کلی ریزه کاری های گرافیکی دیگه که الان جاش نیست بگم. و حالا نقاط ضعف: -اول اوت دستی هاشه! راستش یه جوریه! سخت تر شده.حالا شاید این ضعف نباشه،ولی من زیاد باهاش حال نکردم. -نور بازی هم خیلی کمه. تو آپشنزش هم چیزی پیدا نکردم. -خیلی بد سرعن می گیره.اصلا نمیشه درست و حسابی با سرعن دریبل کرد.توپو خیلی می اندازه جلو.قبلا بهتر بود. -توی قسمت Treble که به صورت کریر مسابقه می دیم،خیلی از بازی ها رو خودش Simulate می کنه و یا کل بازی رو انجام داده و نتیجه رو برات می نویسه که همیشه هم باختیم،یا هم اینکه مثلا از دقیقه 79 بهت بازی رو میده تا بازی کنی،ولی میبینی که 2 گل عقبی.توی این چن دقیقه باید 2 3 تا گل بزنی. -فصل نقل و انتقالاتش هم یه جوریه.زورکیه.خودش بهت میگه الان باید یه بازیکن بفروشی و یه بازیکن بخری.حتما هم باید این کارو بکنی! و نمی تونی از زیرش در بری!خب اینا همه نظرات شخصی من بود.امیدوارم واسه کسایی که هنوز بازی نکردن انگیزه بشه که بازیو بگیرن و حالشو ببرن.البته نقاط ضعفشم بدونن.کسایی هم که بازی کردن،اگه اینایی که گفتمو تایید نمی کنن،بیان بگن تا منم بدونم.از نقطه ضعف هایی که گفتم،اگه کسی راه حلش رو می دونه،بگه تا از بازی بیشتر لذت ببریم.راستی در مورد system requirment بازی هم یه چیز بگم بخندین! من با رم 256 بازی می کنم.گرافیکم هم 128ه.ولی چون سیدی درایورش رو ندارم و یه چیز دیگه جاش نصب کردم،32 بیشتر نمیشناستش.همون قدر هم accelerate داره! ولی با همین سیستم زغالی دارم لذت می برم از بازی!

به نظر من سبک بازی خیلی خوبه و پر از هیجانه..البته اگه شما میخوایین همه چیز از قبیل ترانسفر ها و ...هم تو دستتون باشه و بازی ها رو به صورت کامل بازی کنین و مجبور نباشین مثلا از دقیقه 60 بازی کنین و خیلی کار های دیگه باید نسخه فیفا 2007 رو بازی کنین که واقعا امکانات خیلی خوبی داره و توصیه می کنم اون بازی رو هم حتما بازی کنین...
    این نسخه همین طور که از اسمش بر می یاد فقط مخصوص چمپیون لیگه و بازی های چمپیون لیگ سبک مربی گریشون همین طوریه و به نظر من خیلی متنوع و جالب هم است...

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

خیلی وقته این مشکل بر طرف شده
    خب من که گفتم،آخرین فوتبالی که از ea بازی کردم 2005 بود.

آخر فروم باز @R3Z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من وقتی دارم بازی میکنم تقریبا هر یک و نیم دقیقه یه بار بازی minimize میشه کسی میدونه باید چی کار کنم؟

پروفشنال namber_one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ايراد از بازي نيست از تنظيمات ويندوزت هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه Pouriaqazvin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

به نظر من بازی بسیار عالی بود من که مشکل زیادی در اون ندیدم البته خیلی وقته بازی نکردمش فکر میکنم تنها اشکالش نداشتن جایی مثل master league در pes باشه که اگه اون رو هم داشت و مثل اون بازیکنا پیشرفت میکردن واقعا بازی خیلی خوبی میشد

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

توی این بازی خوب فقت 1 فصل نصفه نیمه باید بازی کنید خوب پیشرقت بازی کنا توی یه فصل زیاد نیست بنابر این
    اصلا نزاشتن
    اما fifa 07 توش هست

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •