سلام
لطفا يك دستور در c و همان دستور را در ++c به من بگين
مثلا به جاي دستور print f چه دستوري در ++c بايد گذاشت؟
سلام
لطفا يك دستور در c و همان دستور را در ++c به من بگين
مثلا به جاي دستور print f چه دستوري در ++c بايد گذاشت؟
لطفا الگوریتم فاکتوریل را مربوط به ++c بنویسید ؟
حتما پیگیری میکنم!
بسمه تعالی
بچه ها من تازه واردم اگه میشه لطف کنید و یه جوابی هم به من بدید
من وقتی روی لینک اجرایی یه نرم افزار ( به اسم جامع التفاسیر )کلیک میکنم این ارور میاد :
[
چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟!!!!!!
با تشکر از لطف شما
والسلام
سلام.
عید سعید فطر رو به همه ی شما بر و بچه های P30 تبریک می گم. طاعات و عبادات تون قبول.
بفرمایید اینم کدش:endl : مخفف End Line است و برای ایجاد Line جدید به کار می ره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و یک خواهشی از شما دارم یک سوال رو دوبار نپرسید اونم در جاهای مختلف مطمئن باشید همون یک بار هم کافیه.
Last edited by eAmin; 13-10-2007 at 07:54.
قسمت 3 و 4 نمیشه!!؟
سلام.
این که کاری نداره عزیزم فقط کافیه دو تا فایل درست کنی که اونم کاری نداره که. خوب در هر حال.
شما باید دو فایل با نامهای bcc32.cfg و ilink32.cfg درست کنی برای این کار می تونی از Notepad ویندوز استفاده کنی.
اول از همه برنامه ی Notepad رو باز کن و اینها رو توش Copy/Past کنحالا این فال رو توی پوشه ی bin به اسم bcc32.cfg ذخیره کن ( Save ) , ( دقت کن cfg. نوع فرمت فایله ) خوب این یکی تمام شد بر وبعدی.Notepad رو نبندی ها هنوز باهاش کار داریم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در Notepad از منوی File روی New کلیک کن تا صفحه ی جدید باز شه و حالا این یکی رو توش کپی کن.و به اسم ilink32.cfg توی پوشه ی bin ذخیره کن تمام.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکلی بود با من در میون بزار فعلا...
این کارها رو کردم دوست خویم
حالا چطوری برنامه رو بنویسم و چطوری error های اون رو بگیرم؟
سلام.
از اونجایی که این فقط یک کامپایلر خالیه و هیچ محیط IDE واسه ی اینکه کدها رو توش بنویسی نداره شما باید از همون Notepad ویندوز استفاده کنی و کدها رو توش بنویسی و بعد باید با فرمت CPP ذخیره کنی و جدا باید کامپایل بشه که این خیلی خیلی وقت گیره.
شما می تونید یه جستو جو کنید و Turbo C++ رو دانلود کنید یا به این تاپیک برید. ولی با این حال بازم آموزش استفاده از اون رو می زارم.
فرض کنیم شما برنامه تون رو نوشتین و حالا باید کامپایل بشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول بیا توی محیط داس ( Run->Type: CMD ) حالا ما می ریم توی پوشه ی اصلی پس تایپ می کنیم:
cd C:\Borland\bcc55\bin
حالا آمدیم توی پوشه ی اصلی من می خوام برنامه ی calc.cpp رو از توی پوشه ی Examples کامپایل کنم. تایپ می کنم:
bcc32 C:\borland\bcc55\examples\stdlib\calc.cpp
و حالا اگر برنامه ی شما مشکلی نداشت این رو می نویسه:
Borland C++ 5.5.1 for Win32 Copyright (c) 1993, 2000 Borland
c:\borland\bcc55\examples\stdlib\calc.cpp:
Turbo Incremental Link 5.00 Copyright (c) 1997, 2000 Borland
حالا فایل کامپایل شده درون پوشه یbin قرار گرفته.
تمام امیدوارم متوجه شده باشی.
اگه بازم مشکلی بود بگو.......
سلام
من رشته الکترونیک خونده ام وخیلی دوست دارم
دستورات cراکه برای برنامه نویسی میکروکنترلر
وavrهست رایاد بگیرم .لطفا راهنمایی کنید.
تا اونجایی که من میدونم این کارو با یه حلقه ساده که توش 3 رو 30 بار ضرب میکنه!سلام!
تو رو خدا جوابم رو برام پیدا کن .
++C چطوری pow(3,30) محاسبه می کنه؟
الگریتمش رو می خوام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)