تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 20 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 196

نام تاپيک: Infernal

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    توي اون مرحله كه يه هليكوپتر بهم حمله ميكنه و دختره رو بستن
    بايد چكار كنم

7 و یا 8 بار باید با موشک باقدرت سمت راست ماوس بزنی هلیکوپتر را

پروفشنال namber_one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دستت درد نكنه
    درضمن اسم بازي ميخواستي كه من از بازي زير بيشتر خوشم اومده
    manhunt

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من توي مرحله 5 كه همراه دختره هستم گير كردم
    به يه در ساختمون رسيدم كه 3 تا قفل داره و فقط يه دونه از اين چيزاي قرمز كنار در هست
    وقتي فعالش ميكنم فقط يه قفل باز ميشه وبعد از چند لحظه بسته ميشه
    اون دور و بر چيز ديگه اي هم نبود كه با تلپورت برم بقيه قفل ها رو باز كنم
    كمك كنيد ممنون ميشم vitamin2002 و بقيه كاربران p30world

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اگر تونستی یه عکس بزار از صحنه
    ولی فکر کنم در جایی گیر کرده ای که یه کمی بالاتر نگاه کنی منضور در بالای در 2 تا کلید دیگر است شاید هم تو نمی توانی ببینی چون در نزدیک در هستی و دید کامل نسبت به بالای در کاملا نداری 4 و یا 5 متر از در دور بشو می بینی بالای در یه محوطه سکو مانند است در دیوار آنجا کلید است که با teleport که خودتم می دانی باید پشت سر هم teleport 3 مرحله ای انجام بدی که کلید ها بسته نگردد

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آقا من توي مرحله 5 كه همراه دختره هستم گير كردم
    به يه در ساختمون رسيدم كه 3 تا قفل داره و فقط يه دونه از اين چيزاي قرمز كنار در هست
    وقتي فعالش ميكنم فقط يه قفل باز ميشه وبعد از چند لحظه بسته ميشه
    اون دور و بر چيز ديگه اي هم نبود كه با تلپورت برم بقيه قفل ها رو باز كنم
    كمك كنيد ممنون ميشم vitamin2002 و بقيه كاربران p30world
    اگر تونستی یه عکس بزار از صحنه
    ولی فکر کنم در جایی گیر کرده ای که یه کمی بالاتر نگاه کنی منظور در بالای در 2 تا کلید دیگر است شاید هم تو نمی توانی ببینی چون در نزدیک در هستی و دید کامل نسبت به بالای در کاملا نداری 4 و یا 5 متر از در دور بشو می بینی بالای در یه محوطه سکو مانند است در دیوار آنجا کلید است که با teleport که خودتم می دانی باید پشت سر هم teleport سه مرحله ای انجام بدی که کلید ها بسته نگردد

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوباره مزاحم شدم ولي فكر كنم آخرين پرسش من درباره بازي باشه
    من تو مرحله 5 اون يارو كه يهو به يه چيز آبي رنگ تبديل ميشه كشتم ولي هر كاري ميكنم اون كه شبيه اهريمن هست و آتيش ميزنه رو نتونستم نابود كنم
    نزديك 5 دقيقه بود داشتم با اسلحه پلاسما ميزدمش
    لطفا كمك كنيد.
    با تشكر

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    دوباره مزاحم شدم ولي فكر كنم آخرين پرسش من درباره بازي باشه
    من تو مرحله 5 اون يارو كه يهو به يه چيز آبي رنگ تبديل ميشه كشتم ولي هر كاري ميكنم اون كه شبيه اهريمن هست و آتيش ميزنه رو نتونستم نابود كنم
    نزديك 5 دقيقه بود داشتم با اسلحه پلاسما ميزدمش
    لطفا كمك كنيد.
    با تشكر
    دیگر به پایان بازی رسیده ای 2 نکته را باید بدانی 1) دیو اول را باید بکشی 2 ) زحمت نکش که دیو دوم را بکشی چون نمی توانی
    برای کشتن دیو دوم 3 کار باید انجام بدهی که قبل از توضیح مختصر توضیح در مورد دیو بدهم
    دیو را با سلاح مسلسل و آن هم با قدر سمت راست ماوس بزن بعد از زدن مکرر دیو برای تجدید نیرو به زمین می نشیند که این نشستن در روی زمین به تو 10 ثانیه فرست می دهد تا آن 3 کار را انجام بدهی
    1 ) در محوطه ای که دیو است در دور تا دور آن محوطه 3 تا کامپیوتر مانند است یکی از آن 3 تا سبز رنگ و 2 تای دیگر قرمز رنگ است پس باید در آن فرصت 10 ثانیه ای بروی به سوی آن کامپیوتر سبز رنگ و در روی کامپیوتر کلید e را بزنی تا عملیات در کامپیوتر انجام دهد فقط مواظب باش تا دیو از زمین بلند نشود چون در آن موقع ممکن است جان تو در 4 ثانیه کمتر شود و بمیری برای این منظور توصیه می گردد قبل از رفتن به سوی کامپیوتر save بکنی
    حالا بعد از انجام عملیات در روی کامپیوتر یک دمو نشان خواهد داد که یک گوی بزرگ از وسط محوطه و از بالا آویزان خواهد شد ( که این گوی را در داخل هواپیما اگر یادت باشد می خواستی از هوا بندازی به زمین ) حال در همان دمو خواهی دید که یک سکو مانند برای رسیدن به این گوی باز خواهد شد که باید بروی به طرف گوی و در روی گوی کلید e را بزنی ( در این قسمت که به سمت گوی می روی قبل از رد شدن از سکو و رسیدن به گوی باید دیو را با سلاح بزنی تا برای تجدید نیرو به زمین بنشیند اگر این کار را نکنی زود خواهی مرد )
    2 ) کار های گفته شده را برای کامپیوتر دوم که بعد از عملیات اول روشن شده انجام داده باز یک سکو باز می شود
    3 ) کار های گفته شده را برای کامپیوتر سوم که بعد از عملیات اول روشن شده انجام داده باز یک سکو باز می شود
    بازی تمام می گردد کمی توضیح بلند شد ولی خواستم توضیح کاملی بدهم

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

10

اگر نتوانستی کامپیوتر ها را پیدا کنی و یا نتوانستی بروی بگو تا save آخرین ثانیه یعنی زمانی که باید یک دگمه یعنی e را بزنی برات بزارم

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

6

دیگر به پایان بازی رسیده ای 2 نکته را باید بدانی 1) دیو اول را باید بکشی 2 ) زحمت نکش که دیو دوم را بکشی چون نمی توانی
    برای کشتن دیو دوم 3 کار باید انجام بدهی که قبل از توضیح مختصر توضیح در مورد دیو بدهم
    دیو را با سلاح مسلسل و آن هم با قدر سمت راست ماوس بزن بعد از زدن مکرر دیو برای تجدید نیرو به زمین می نشیند که این نشستن در روی زمین به تو 10 ثانیه فرست می دهد تا آن 3 کار را انجام بدهی
    1 ) در محوطه ای که دیو است در دور تا دور آن محوطه 3 تا کامپیوتر مانند است یکی از آن 3 تا سبز رنگ و 2 تای دیگر قرمز رنگ است پس باید در آن فرصت 10 ثانیه ای بروی به سوی آن کامپیوتر سبز رنگ و در روی کامپیوتر کلید e را بزنی تا عملیات در کامپیوتر انجام دهد فقط مواظب باش تا دیو از زمین بلند نشود چون در آن موقع ممکن است جان تو در 4 ثانیه کمتر شود و بمیری برای این منظور توصیه می گردد قبل از رفتن به سوی کامپیوتر save بکنی
    حالا بعد از انجام عملیات در روی کامپیوتر یک دمو نشان خواهد داد که یک گوی بزرگ از وسط محوطه و از بالا آویزان خواهد شد ( که این گوی را در داخل هواپیما اگر یادت باشد می خواستی از هوا بندازی به زمین ) حال در همان دمو خواهی دید که یک سکو مانند برای رسیدن به این گوی باز خواهد شد که باید بروی به طرف گوی و در روی گوی کلید e را بزنی ( در این قسمت که به سمت گوی می روی قبل از رد شدن از سکو و رسیدن به گوی باید دیو را با سلاح بزنی تا برای تجدید نیرو به زمین بنشیند اگر این کار را نکنی زود خواهی مرد )
    2 ) کار های گفته شده را برای کامپیوتر دوم که بعد از عملیات اول روشن شده انجام داده باز یک سکو باز می شود
    3 ) کار های گفته شده را برای کامپیوتر سوم که بعد از عملیات اول روشن شده انجام داده باز یک سکو باز می شود
    بازی تمام می گردد کمی توضیح بلند شد ولی خواستم توضیح کاملی بدهم
    از راهنماييهات ممنونم
    بدون تو نميتونستم بازي رو تموم كنم
    از كمك هايي كه كردي متشكرم
    ولي خودمونيم دموي پاياني باحالي نداشت

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

از راهنماييهات ممنونم
    بدون تو نميتونستم بازي رو تموم كنم
    از كمك هايي كه كردي متشكرم
    ولي خودمونيم دموي پاياني باحالي نداشت
    منم با تو موافقم دموی خوبی برای پایان بازی نداشت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •