تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 106 اولاول ... 23456789101656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 1052

نام تاپيک: مرجع نکته ها و اموزش ها(سخت افزار.نرم افزار و....)

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

هم کلوپی ها و هم فرومی های عزیز تصمیم دارم یه سری از ریزه کاری ها و فوت و فن های گوشی های سونی اریکسون رو براتون بگم که به وسیله اونها میتونید بسیار سریع تر با گوشی های سریع سونی اریکسون کار کنید ! شاید خیلی از اینها رو بدونید اما این جا مربوط به نکات بعد از خریده یعنی کسایی که تاره خرید کردن.امیدوارم که مفید باشه

بخش اول دگمه های اطراف گوشی:

دگمه ولوم:
    در حالتی که روی صفحه اصلی هستید : اطلاعت مهم گوشی رو نشون میده
    در حالت استند بای و غیر از پخش موسیقی: ساعت رو نشون میده
    در هر حالتی غیر از پخش موسیقی و دوربین: اگر چند ثانیه بگیریدش سیستم voice dialing فعال میشه.( باید قبلا تنطیماتشو انجام بدید)
    در حالت پخش موسیقی: چند ثانیه - رو بگیرید میره آهنگ بعدی و + رو بگیرید میره آهنگ قبلی
    در حالت دوربین: زوم رو انجام میده
    در حالت دیدن عکس: اگر عکس ها رو به صورت horizont ببینید دگمه + و - عمل زوم رو انجام میده
    در حالت مکالمه: صدای طرف رو کم و زیاد میکنه
    در حالت پخش موسیقی هم که مشخصه صدا رو کم و زیاد میکنه

دگمه play
    در هر حالتی حتی استند بای و یا وقتی توی منو های مختلف هستید در گوشی های سری w هیج کاری نمیکنه به جز play کردن موسیقی یا پخش کردن رادیو ( طبق تنظیماتی که کاربر انجام داده) لازم به ذکره که این دگمه به یک فشار کارش رو انجام میده و با فشار چند ثانیه ای عمل نمیکنه

دگمه دوربین : اگر 3 ثانیه بگیریدش مستقیم میره وارد قسمت دوربین میشه. ( به شرط اینکه توی منو ها یا جای دیگه نباشید . فقط روی صفحه اصلی کار میکنه)
    در حالت دوربین: تا نصفه اگر فشار بدید فقط فوکوس میکنه( در سری هایی که اتوفوکوسه) تا آخر هم که معلومه، عکس میندازه!

دگمه power هم که معرف حضور همه هست!

هم کلوپی های ارجمند اگر کارایی خاصی از این دگمه های اطراف گوشی از قلم افتاده لطفا بگید تا همه استفاده کنند . ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

1

مرسی مهدی جان
    دوستان عزیز .........پست شماره ی 1 برای رفاه حال شما ویرایش شد
    شاد باشید
    ..................................این پست هم برای قرار دادن فهرست مطالب 5 صفحه ی 6 تا 10 ویرایش شد:

فهرست مطالب

صفحه ي شماره 6

ريزه کاري هاي کار با گوشي براي راحتي بيشتر در استفاده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

يک ابتکار و يک خبر جالب براي اولين بار در اينجا....افزايش صداي گوشي به هر اندازه که شما بخواهيد!!!!

اتصال گوشي به pc

راهنمايي دربارهي خريد مموري کارت هاي memory stick duo

بحث درباره ي کپسوليه صدا

عکس کپسولي صدا از نماي رو به رو

صفحه شماره ي 7

عکس کپسولي صدا از نما پشت(مدل 810)

پاسخ به سوالات دوستان درباره ي ميزان کارايي کپسولي صدا و مسائل پيرامون ان

مقاله ي شماره 2 درباره ي ريزه کاري ها و فوت و فن هاي کار با گوشي

سوالات متفرقه

صفحه ي شماره ي 8

جديد ترين اخبار درباره ي کپسول صدا هاي سازگار با هم

رعايت نکات هنگام دادن گوشي براي تعويض کپسولي صدا

سوالات متفرقه

صفحه ي شماره ي 9

بررسي نتايج اين روش ابتکاري و سخت افزاري براي افزايش صدا

نظرات و سوالت دوستان در همين زمينه!!

تنظيمات gprs براي کانکت شدن و استفاده از اينترنت

صفحه ي شماره ي 10

سوالات و نظرات دوستان دربارهي مسائل گوناگون

چيزي که کاملا جلب توجه مي کنه اينه که بيشتر مطالب اين 5 صفحه درباره ي تماميه مسائل حول افزايش صدا براي گوشي هاي se و به خصوص 810 مي باشد
    فهرست مطالب بعدي رو در صفحه ي شماره ي 11 در اينده خواهيد ديد...........

شاد باشيد و ديگران را هم شاد کنيد
    Last edited by mostafa_khan; 28-04-2007 at 19:05. دليل: اضا

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

1 مزدگونی یادتون نره ها!!!

خوب دوستان عزيز سلام و روز بخير
    اين مطلب رو شايد بيشتر براي 810 دار ها بنويسم..اما چون اين کار مختص يک مدل گوشي نيست و از طرفي صحبت هايي که مي کنم حداقل حداقل جنبه ي اطلاعات عمومي رو مي تونه براي سايرين داشته باشه تو اين تاپيک قرارش مي دم
    همونطوري که همه ي دوستان واقف هستند...توي سري دبليو گوشيه 810 داراي کمترين ولوم صدايي هست...اما از نظر کيفيت به نوعي شهره شده در بين دوستان..درعوض 800 دارای صدای مناسبی هست
    به هر حال اين صداي کم باعث ناراحتي بسياري از دوستان مي شه...بعضي ها حتي ادعا مي کن اگه مي دونستن صداش اينقدر کمه نمي خريدنش!!!
    به هر حال اين ضعف باعث شده تا دوستان هکر باز وارد کار شده و سعي کنن با هک گوشي باعث بالا رفتن صدا بشن
    اما نکته ايي ابنجا حائز اهميت بوده و هست و اون اينه که با توجه به اينکه هک گوشي نياز مبرم به اين داره که گوشي شما بايد سريال اصل باشه
    بله اگه اصل هم نباشه مي شه اين کار ها رو کرد اما اولا اينکه سريالش مي پره و شما يه خرجي دارين مجددا براي اينکه بدين سريال گوشيتون رو چنج کنن و هم اينکه بايد ريسک بالاي رو قبول کننين...مخصوصا زماني که گوشي هک شده و فرضا برق بره!!!اون وقت خر بيار و...!!
    خوب گوشيه منم جزئ همين دسته از گوشي هاست....بنابر اين چند وقت اخير مدام دنبال اين بودم که شايد بتونم اين مشکل رو به شکل ديگه ايي برطرف کنم
    راه حل رو سرانجام فهميدم
    اين بار صدا رو نه از طريق نرم افزار بلکه از طريق سخت افزار بلند مي کنيم
    اين کار بدون کمترين ريسکي مي تونه برامون تموم شه
    البته شايد يه کم بگين گرون مي شه اما به نظر من اگه تا اخر هيچ مشکلي ايجاد نکنه دادن 15-13 تومن براي اين کار ارزش داره
    و اما اصل داستان:
    توي گوشي ها قسمت هاي اصليه صدا به شکا اماتور گونه بخوام بگم يکي اسپيکر گوشي هست که همه مي دونيد يک قسمت ديگه که کمتر اشنايي داريد معروف هست به :کپسوليه صدا
    کپسوليه صدا هست که ميزان قدرت صدا رو تايين مي کنه
    عکسشم تو اين ست قرار مي دم تا با شکلشم اشنا شيد
    من امروز کپسوليه صدامو برداشتم و جاش کپسوليه يه مدل ديگه رو انداختم
    همون طور که دوستان مي گن و مي دونن صداي دبليو 800 از دبليو 810 بيشتره...با توجه به اينکه اين دو گوشي خيلي شبيه به هم هستن از نظر ساختاري...ريسک رو پذيرفتم و يه کپسوليه دبليو 800 جاش گذاشتم
    شايد بگين اگه همه به هم مي خورن دبليو 550 بندازم که ديگه گوشي مي شه خدا!!! اما خوب مي گم اين کار يه جورايي ابتکاري بود و جايي نشنيده بودم يه جرقه زد به سرم و اين کار رو کردم
    واسه همين سعي کردم کمترين ريسک رو کنم تا جواب بگيرم واقعا هم نمي دونم شايد کپسوليه 550 هم بخوره بهش!!من که تخصص ندارم تو اين بحث ها اما وقتي به عقل خودم رجوع کردم..ديدم 810 اصلاح شده ي 800 هست پس از نظر سازگاري با 810 اولين گوشي 800 مي تونه باشه...ديگه بيشتر از اين ريسک نکردم گفتم کپسولي ميندازم بعد کار نمي کنه يه پولي رو الکي ريختم دور
    و اما حالا از صداش بگم براتون
    صداش بهتر شده يعني بايد برم مقايسه کنم با يه 810 ديگه تا بگم که چقدر صداش بيشتر شده
    اما يه چيز و با قاطعيت مي گم اونم وقتيه که از هندزفريش استفاده مي کنم
    ائنجا ديگه واقعا تفاوت رو حس مي کنم...يه اهنگ خوب اگه داشته باشين نمي تونين تا اخرش زياد کنين!!!خطر خطر!!! امکان ترکيدن گوشهاتون وجود داره
    واقعا عاليه...صداي بلند و از همه مهمتر همون کيفيت قبل
    بعد يه کار ديگه هم کردم رفتم تو اکولايزرشو همشونو تا قبل نارنجي شدن بردم بالا...واييييييييييي پسر چي شد
    خداييش محشر شده
    فقط اگه کسي خواست اين کار رو کنه حتما بهم بگه تا يه چيزايي رو بهش بگم سرش کلاه نگذارن
    بيب بيب هورااااااااااااااااااااا
    يکي منو بگيره!!!!
    اقا یکی بهم بگه چه جوری عکس ها رو بگذارم!!!!

شاد باشيد و لباتون مثل حالاي من خندون

آخر فروم باز c0rd3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض اتصال گوشی به کامپیوتر.

یکی از دوستان تاپیک زده بود که چه جوری رو گوشی فایل بریزم و تو یک تاپیک دیگه هم در یک صفحه دو بار

طریقه صحیح جدا کردن از کامپیوتر رو پرسیده بودن . (این برای ریختن موزیک رو گوشی هست)

__________________________________________________ _______________________________

اول باید فایل منجر رو از داخل سیدی دانلود کنی . بعد گوشیتو وصل کن.در مای کامپیوتر دو تا Removable Disk ظاهر میشه . حالا روی

گوشی file transfer رو بزنید.بعد اون دوتا Removable Disk یکیش میشه phone و یکیش میشه phone card .حالا تو این آدرس تو

phone card یعنی phone card /MSSEMC/Media files فایل هاتونو کپی کن . بعد برو به مای کامپیوتر و روی یکی از دو درایو گوشی

( phone یا phone card ) راست کلیک کن و eject رو بزن . ( حتما این کارو بکن تا برای گوشیتون مشکل پیش نیاد ) و حالا کابل رو بکشید و

از آهنگها لذت ببرید.
    Last edited by c0rd3r; 01-04-2007 at 17:07.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض راهنمای خرید مموری کارت .

برای خرید مموری باید به سه مورد توجه کنیم:

1) گوشی چه نوع مموری میخوره ؟

2) گوشی تا چه مقدار مموری ساپورت میکنه ؟

3)چه نوع مموری کارتی بهتره ؟

که جوابها با توجه به گوشی خودم یعنی w810 اینطوری جواب داده میشه :

1 ) memory stick duo .

2) حد اکثر 2 گیگ .

3) و اما جواب سوال سوم . ما سه نوع مموری داریم .

قهوه ای - آبی - مشکی .

قهوه ای از همه بهتره اما در کشور ما تقلبیش زیاده . و بهتره نگیریم جون قهوه ای ها اکثرا مشکل داره و

ریسکش زیاده ولی آبی و مشکی خوبه ولی در جمع آبی بهتره و کم مشکل تره .

---------------------------------------------------------------------------------------------

نکته : وقتی گوشی میخرید هم باید رم همراه گوشی آبی باشه.

این مقاله برای گوشی هایی است که memory stick duo . استفاده میکنند.
    Last edited by c0rd3r; 01-04-2007 at 17:13.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مرسی دوست جوون...راستی نظر ندین مدیون هستیدا

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

عالی بود . یعنی فردا که سیزدهمه و ... اما پس فردا این کارو میکنم .

فقط چیکار کنیم سرمون کلاه نره ؟؟

این کپسوليه دبليو 800 رو از کجا بیارم ؟ میفروشن ؟ چه قدر طول میکشه گوشیو پس بدن ؟

ممنون دلم روشن شد .

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مرسی دوست جوون...راستی نظر ندین مدیون هستیدا
    خواهش . دو تا نظر دادم دینمو دو برابر بدم.

پروفشنال vodka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خوب دوستان عزيز سلام و روز بخير
    اين مطلب رو شايد بيشتر براي 810 دار ها بنويسم..اما چون اين کار مختص يک مدل گوشي نيست و از طرفي صحبت هايي که مي کنم حداقل حداقل جنبه ي اطلاعات عمومي رو مي تونه براي سايرين داشته باشه تو اين تاپيک قرارش مي دم
    همونطوري که همه ي دوستان واقف هستند...توي سري دبليو گوشيه 810 داراي کمترين ولوم صدايي هست...اما از نظر کيفيت به نوعي شهره شده در بين دوستان..درعوض 800 دارای صدای مناسبی هست
    به هر حال اين صداي کم باعث ناراحتي بسياري از دوستان مي شه...بعضي ها حتي ادعا مي کن اگه مي دونستن صداش اينقدر کمه نمي خريدنش!!!
    به هر حال اين ضعف باعث شده تا دوستان هکر باز وارد کار شده و سعي کنن با هک گوشي باعث بالا رفتن صدا بشن
    ...
    مرسی آقا مصطفی ولی گوشی تعمیری حساب میشه و دردسر درست میشه.من در حال حاضر درایورشو عوض کردم و صداشم تا حد قابل ملاحظه ای خوب شده (گوشی من چنج شدست و مشکلی پیش نیومد) حالا شاید اگه خواستم همچین کاری بکنم با جستجوی بیشتر کپسول گوشیهای قویتر مثلا 850w رو اگه بخوره و با 810 مچ شه جایگزین میکنم که حداقل به تعمیری شدن گوشی بیارزه!!!
    به هر حال مرسی از آموزش جالبت. فاز دادی!!!
    در مورد قرار دادن عکسها هم باید بگم میتونی عکس رو در سایتهای خاصی که مخصوص این کاره و مجانی هم هست مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود کنی و لینکشو بگیری . برای قرار دادن توی پست هاتم وقتی بالای کادری که میخوای مطلب بنویسی رو نگاه کنی یه آیکن هست که شکل کوه روشه.روی اون کلیک کن و لینکی که بعد از آپ کردن عکس بهت میده رو اونجا قرار بده و ok کن.
    اگه بازم در این زمینه مشکل داشتی در خدمتم!!!
    در ضمن بعد از آپ کردن عکس 3 تا لینک میده که شما باید سومی(URL) رو کپی و در پست هاتون استفاده کنید!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •