نه جون فربد جونم
ما همون بريتني چسبيديم ولشم نميكنيم![]()
همين يكي باس ما بسه![]()
![]()
نه جون فربد جونم
ما همون بريتني چسبيديم ولشم نميكنيم![]()
همين يكي باس ما بسه![]()
![]()
من فکر کنم جنیفر 6630 داشته باشه چون خیلی شبیه 6630 میباشد
نه لازم نيست مشكل از اينترنت من بود يه كمم از فن سي پي يو كامپيوترم آخه سرعت سيستمم اومده بود پايين ولي تو امضا ها به اين خوشگلي نديدم بمونه.ديگه مشكل حله.فوربونت .در ضمن منم توصيه ميكنم بعضي موارد رو رعايت كنين و گير ندين .بعدش اگه واسه خودتون هم اگه دردسر نياره واسه مديريت سايت مشكل ساز ميشه.متشكرم.يه هو ميبيني ناغافل ----- شديم.ادامه نديد لطفا" .مگه آدم مشهور كم هستش اين همه تو دنيا آدم مشهور.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اگه فربد ببینه یا تو رو میکشه یا خودشو![]()
شایدم منو بکشه![]()
خواهش عزیز.. امید وارم یه سیستم p5 بگیری.. دیگه مشکلی نداشته باشی....نه لازم نيست مشكل از اينترنت من بود يه كمم از فن سي پي يو كامپيوترم آخه سرعت سيستمم اومده بود پايين ولي تو امضا ها به اين خوشگلي نديدم بمونه.ديگه مشكل حله.فوربونت
آرزوی موفقیت برای شما...
بهرام رادان يه موتورالا باز اصيله رونالدينيوهم k800 داره خودم هم n73 دارم
چه ربطي داشت؟
رونالدینهو و k800 میتونی حرفت رو ثابت کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه دلیلت اینه که تو تبلیغاتش بالزی کرده میتئنه یه W950 یا p990 داشته باشه .چون با سونی اریکسون قرارداد بسته نه با کا800 .منم فکر نکنم قرار دادش خیلی هم محکم باشه که مجبور باشه از اون گوشی استفاده کنه.چون فقط یه فیلم تبلیغاتی بازی کرد.
البته فکر کنم.. رادان برای...تبلیغات ال جی... مجبور باشه از همین مدل ال جی استفاده کنه....
شايد رونالدينيو براي k800تبليغ كنه ولي مطمئنم رادان يه موتورلا بازه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)