سلام
میشه به من بگید مودم یو اس بی رو چطور به کامپیوتر معرفی کنم؟
یه سوال دیگه:من اگه بخوام برنامه نصب کنم باید بریزم تو kjava ؟
سلام
میشه به من بگید مودم یو اس بی رو چطور به کامپیوتر معرفی کنم؟
یه سوال دیگه:من اگه بخوام برنامه نصب کنم باید بریزم تو kjava ؟
سلام.......
یعنی یو اس بی.... شما.. الان.... سالم نیست و کامپیوتر اون رو نمی شناسه؟؟؟
آره باید بریزی اونجا.... بعد از طریق گوشی نصبشون کنی....
سلام.
ببین با usb مشکلی نداره ولی وقتی میخوام به اون برنامه صدای گوشی رو زیاد کنم همچیت errori میده.
راجع به نصب نرم افزار :من مثلا قرآن که دان کردم بعد از extract یه فایل jad و دوباره یه فایل zip داره.بازم باید extract کنم ؟
وقتی به فلکس ادیتور می خام صدارو تقویت کنم میگه گوشی رو حالت مودم نیست؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام عزیز........
ببین هم فایل جاد .. قابل نصب است و هم فایل جار....اگه باز اون زیپ هم باز کردید و جار نداشت.. همین جاد رو نصب کن....(زیپ بعدی رو هم اکسترکت کن)
این باز برمیگرده به مشکل اول........وقتی به فلکس ادیتور می خام صدارو تقویت کنم میگه گوشی رو حالت مودم نیست؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین چیزی خاصی نداره...فقط شما. باید از هر راهی که میتونید....گوشیتون رو به سیستم بشناسونید......
حالا از تعویض ویندوز گرفته تا تعویض کابل یا پرت و یا.....
موفق باشی عزیز....
از شما که مطالب بدرد بخور در مورد موتورولا را مطرح میکنید کمال تشکر را داریم . اما مدلهای موتورولا با کمبود اسکین و تم مواجه اند , لطفا نرم افزاری برای ساخت تم و اسکین معرفی کنید یا لینک سایت بذارید.![]()
اکثر گوشی های موتورولایی که من تو بازار ایران دیدم کابل یو اس بی شون مورد داشت. دوستانی که در اتصال گوشی به کامپیوتر مشکل دارن و مطمئنا که تمام مراحل رو درست میرن حتما یکبار کابل یو اس بی رو هم عوض کنن.
سلام دوست عزیز....
خوب هون طور که میبینید... تاپیک مخصوص اسکین توسط مدیریت پیوسط شده و اونجا اسکین ها رو میزاریم....
فعلا دو مدل v3i,n3x, چند مدل دیگه گذاشته شده.. که به مرور تمام مدل ها گذاشته میشه...
برنامه هایی که در کامپیوتر کار برد دارند رو هم.. در تاپیک جدا گذاشتم.. از اونجا میتونید دانلود کنید....
اگه مدلی داشتید که من نزاشتم.... بگین تا زود تر بزارم.........
موفق باشین.....
اسکین توپ برای v3x گیرنمیاد......
ورود به سال جدید مبارک
![]()
دوست عزیز..... اسکین های زیادی رو من گذاشتم.. به تاپیک جدا .. رجوع کنید....اسکین توپ برای v3x گیرنمیاد......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم سال نو رو به شما تبریک میگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)