خیلی باحالین
خیلی باحالین
سلام.
عنوانش یکم عجیب شد!
دوستان زیادی هستند که با مشکل دانلود فیلمهای فیک دست به گریبانندفیلمهایی رو دانلود می کنند که یا هنوز نیومده یا به اسم DVDRip نسخه بی کیفیت فیلم رو دانلود می کنند و اکثرا هم فیلمهاشون یا اجرا نمیشه یا ازشون میخواد که فلان پلیر رو نصب کنند(مثلا 3wplayer که راحلشو قبلا توضیح دادم) و یا....
بهترین راه برای پی بردن به آخرین کیفیت موجود یه سرچ ساده تو نت هست که مشکل رو حل میکنه ولی خب بعضا تنبلی و بعضا هم ناشی گری مانع اینکار میشه هدف از این تایپیک اینه که دوستان قبل از دانلود نسخه های DVDRip یا هر کیفیت دیگه ی فیلمهای معروف و جدید یکبار اینجا سوال کنند و از آخرین کیفیتی که تو نت قرار گرفته شده مطلع بشن و بعد شروع به دانلود کنند.
در ضمن دوستان اگه نسخه ی DVDRip برای فیلمهای جدید هم اومد می تونند همینجا اونو اعلام کنند
با تشکر
------------
این پست مربوط به یه تایپیکی میشد که من زدم چون تایپیک مشابهش قبلا توسط امین زده شده بود به اینجا منتقل شد متنش هم چون با عنوان تایپیک میخورد دیگه پاکش نکردم!
Last edited by s_a_m4000; 17-11-2007 at 03:59.
امير جان همچين تاپيکی امين زده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.اصلا یادم نبودزحمتش افتاد گردن امین عزیز.
من این فایلو دارم دانلود می کنم با تورنت .می خاستم بدونم .. اگر کسی قبلا دانلود کرده صداش چه جوریه ..بعدشم مال من سرعتش از 20 بالا تر نمیره ..اگر کسی اینترنت سرعت با لا داره یه امتحانی اگر میشه بکنه ببینه سرعت اونم کمه؟؟؟؟حدود 2000 سیدر داره نمی دونم چرا فقط 20 نفر همیشه سید می کنن .اونم این فیلمو..؟
Saw.4.R5.LiNE.XViD-MERRYXMAS
فیلم Aliens vs Predator 2007 هنوز dvdrip نیومده
سلام معمولا لينک هايه rs صداشون خيلی خوب نيست يعنی بايد صدا رو خيلی زياد کنی
![]()
نه دوسته عزيزم هنوز نيومده بايد صبر کنی
![]()
اخرین فیلمی که از سری فیلمهایی که دو موجود بیگانه با هم مبازره میکنن اومده چی هست
یه سوال دیگه داشتم :
این فیلم The.Terminator.3.2003.iNTERNAL.DVDRip.XviD-XviK اخرش نوشته Xvik یعنی چی
دانلودش کنم ؟
Last edited by Backstreetboys; 20-01-2008 at 16:46.
آخرشو نميدونم يعنی چيه
اما کيفيتش بايد خوب باشه و 1:5 گيگی هم که هست به نظرم من دانلود کنی خوبه همينو
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)