عجب کاری کردم کارت مثل دسته گلم و دادم این اشغال و گرفتم تا شنیدم 512mb دیگه .........
عجب کاری کردم کارت مثل دسته گلم و دادم این اشغال و گرفتم تا شنیدم 512mb دیگه .........
دیگه گذشته ها گذشته![]()
![]()
![]()
یه 7300 جی تی بگیر 90 تومن
نه بابا ارزش نداره که! این کارت فکر نکنم اینقدرهام با 7300 فرق داشته باشه فکر کنم یه چند سالی بشه تحمل کرد اونوقت کارتم و عوض می کنم که هم تکلیف بازیهای نسل بعد معلوم می شه و هم منم الان حدود چند ماهی می شه که مثل قدیما حوصله بازی کردن ندارم
فقط ضدحالی که خوردم از اینه که کارتم و عوض کردم فقط به امید 512 بعدش فهمیدم از کارت قبلیم ضعیف تره فکر کنم الان حالم ومی فهمید ( چه چرت و پرتایی برای بابام سر هم کردم که پول و رو کنه)
حالا دوستان می شه اون برنامه ای که گفتید به ما هم بدید تا قدرت کارتم و ازمایش کنم ببینم چجوریاست؟
اصلا به احتمال زیاد کارت شما توربو کش هستش . ولی اگه بتونی 7300 جی تی بگیری خوبه اگه پول داری هم 7600 جی اس
ما که دهنمون خشک شد یکی این 3d رو بده ببینم کارتمون چند مرد حلاج
اره عزیز توربو کش داره حالا این چیه خوبه؟ منکه از این چیزا سر در نمیارم خواهشا یه توضیحی بده![]()
توربو کش یعنی از رم سیستم هم استفاده میکنه
ولی خوبه رم شما 1گیگ
کارت شما با 7300 جس تی زمین تا زیر زمین فرق داره
ولی درکت میکنم
پول نیست
مثل خودمی![]()
ولی حیف ادم میتونی 90 تومن بده یه کارت نیمه حرفه ای چرا زحمت نکشه براش. ولی توروبوکش زیاد برای بازی خوب نیست چون یه حافظه ای رو که اصلا برای پردازش گرافیک نیست رو Share میکنه
بردهاي Msi هم ارزان هستند هم حرفه اي شما قيمت بگير 7300gt و 7600gs ببين به پولت مي خوره يا نه
به نظر من هم 7300gt بگير. هم قيمتش موناسبه. هم صورتش خوبه. برد گيگابيت برا داداشم خريدم. خيلی رازييه سيستم silent pipe2 داره. تو خنک کردن تاسير زيادی داره
فقط به حجمش دقت کن اگه سختته از بازار سی دی شو بگیر
3DMark06
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)