چقدر شلوغه اينجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟/
چقدر شلوغه اينجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟/
اينجا جاش نيست ولي جواب ميدم
بايد شما بري كتاب رو از اون مجسمه بگيري و بري نزديك در رستوران اونجا يك جاي خالي كتاب هست كتاب رو اونجا قرار ميدي و لوح گرد رو برميداري بعدش همون لوح رو ميبري ميزاري جاي قبلي كتابه ( دست مجسمه ) بعد مجسمه ميچرخه و باطري آسانسور رو بهت ميده بعدش با آسانسور برو همون جا فيوز هم پيدا ميكني
موفق باشي
ولي لطف كن سوالتو توي تاپيك خودش بپرس چون فقط كسايي كه بازي وروونيكا رو رفتن به اين تاپيك سر ميزنن![]()
چرا من همش توي غولاش گير ميكنم! :دي
يكي كمك كنه ديگه حرصم داره در مياد اين غوله آخر ( همون كه 5 دقيقه وقت ميده تا بكشيمش ) هر چي تير ميزنم نميميره در ضمن اين جونورا كه زير پاي آدم وول ميخورن نميزارن فرار كنم
همش پانسمان تموم ميكنم! :دي
ببينم كشتنش روش خاصي ميخواد يا فقط بايد تير بزني؟![]()
مگی جان اگه سری x رو بازی میکین کد "Veronica" رو وارد کن تا تمام درها و آسانسور خودشون باز بشن .
می دونم انگلیسیت خوبه ، پس ترجمه نمی کنم این توضیحات روش کلیش هست اگر اشتباه نکنم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اونو كه وارد كردم من خود غوله رو ميگم!
بعدشم اين تو گفته كه بايد اون اسلحه كه با كلر شارژش كرد كاملا شارژش تموم بشه بعد با اون بهش شليك كنم بد بختي اينه كه جونش تا اون موقع قد نميده! :دي
قبلش هم من يك عالمه بهش تير ميزنم ولي اصلا نميميره![]()
خب اخه گفته اون اسلحه آخری شارش بی نهایته ، اول بذار آتیش آلکسیا تموم بشه بعد شروع به شلیک کردن کن . من سعی می کنم cheat کدهاش رو در بیارم . کنسولی که بازی رو انجاام میدی نینتندوئه یا با شبیه ساز کار می کنی ؟
با شبيه ساز پلي 2
يعني چي آتيشش تموم بشه؟ اصلا آتيش نميده!![]()
wow ! ok متوجه شدم کجاشی ، هنوز به قسمت آخر مبارزه نرسیدی ! الآن به طرفت اسید پرتاب می کنه ؟
راستی شبیه سازت چیه ؟
اینجا ها رو چک کن :
و این دو جا حتما بدردت میخورن ! مخصوصا اولی ، آخرش رو بخون ، خیلی خوب توضیح داده :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by redfild; 11-06-2008 at 10:40. دليل: اضافه کردن لینک
آره اسيد سبز رنگ!
Pcsx2 0.9.4
خب باید هی بدویی ! بعد اسپری استفاده کنی و بعد به طرفش شلیک کنی . سعی کن بیشتر فرار کنی تا وقت بگذره !
حالا امتحان کن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)