دوستان ظاهرا persiangig فعلا گیر داره . ان شاالله دوباره آپلود میکنم
دوستان ظاهرا persiangig فعلا گیر داره . ان شاالله دوباره آپلود میکنم
دوباره آپلود کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدادامه دارد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تنظيم شفافيت يك جسم
در فلش هم يك خصوصيت وجود داره به نام alpha كه تنشيم كننده ميزان شفافيت رنگ جسم هست. مقدار آلفا از 0 تا 100 تغيير مي كند كه با دادن مقدار 100 به آن جسم كاملا مات و پررنگ است يعني همان حالت پيش فرض رنگها در فلش و اگر 0 را بدهيم كسم كاملا شفاف است و مقادير اين بين را هم كه ميتوان وارد كرد. در فلش در همون پنل color mixer میتونین به صورت دستی میزان alpha رو برای یک جسم تغییر بدین . اما برای این که این کار به صورت تعاملی انجام بشه بادی این خصوصیت رو توسط action script تنظیم کرد. ساختار کلی این خصوصیت به این صورت هست
instancename._alpha=value
كه به جاي instancename نام اون movieclip اي رو كه مي خواهيم شفافيتش رو نتظيم كنيم مذاريم و به جاي value مقدار رو وارد مي كنيم.يعني دقيقا مثل قبليها
اما مثال
اگه اين دستور رو به يه دكمه بديم با هر بار كليك روي دكمه movieclip ما به نام mahdi به اندازه 10 درجه شفاف تر مي شود. كه اگر 10 بار اين كار رو انجام دهيم alpha=0 ميشه و جسم محو مي گردد.
on (press) {
mahdi._alpha=mahdi._alpha-10
}
در مورد اين چند تا خصوصيتي كه تا حالا گفتيم بايد بگم كه شما ميتونيد يه textfield از نوع input درست كنيد و مقدار آلفاي جسم رو مساوي مقدار متغير اون جعبه متني قرار بديد. تا هر مقداري كه در اون جعبه متني نوشته شد مساوي آلفاي جسم ما شود. براي آشنايي بيشتر اگه آموزشtext field رو نخونديد جزو اون آموزشهاي اول هست حتما بخونيد.
با تشكر از وقت گذاري شما![]()
![]()
![]()
آقا يكي حوب آموزش بده اگه بخوايم تو فلش دكمه اي بسازيم كه با كليك كردنه اون يه برنامه اجرا بشه چي كار كنيم ؟؟؟؟!!!!!!!!
gigi_afshin,كل تاپيك در مورد سوال شماست ديگه دقت كن يكم متوجه ميشي :|
به دليل تخصصي بودن و فعال بودن
استايكي ميشه
amir_p30
براي كساني كه نفهميدند اين سايت را مي گذارم . اين تاپيك از 0 شروع كرده تا100000000000000000 ::::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان يه سوال
با اين برنامه ميشه فايل هاي متحرك با پسوند jpgساخت؟؟؟؟
![]()
![]()
![]()
Last edited by s-s; 11-09-2005 at 18:43.
دوست عزیز احتمالا منظور شما پسوند gif هست. یعنی فایلی که مثل فایلهای عکس باز میشه ولی متحرک هم می تونه باشه. برای این که فایلتون رو با پسوندgif ذخیره کنید. بعد از درست کردن انیمیشن خودتون در منوی file گزینه Export وبعد هم گزینه Export movie رو کلیک کنید. پنجزه ذخیره کردن باز میشه و از منوی کرکره ای پایین میشه پسوند فایل رو انتخاب کرد که برای کار ماباید Animated GIF رو انتخاب کنید و یه اسم هم برای فایل بذارید و در محل دلخواه ذخیرش کنید.نوشته شده توسط s-s
البته گزینه jpg هم در منو وجود داره ولی اگه این گزینه رو انتخاب کنید هر فریم شما به صورت یه عکس غیر متحرک jpg در اون مخل ذخیره میشه. یعنی 20 تا فریم 20 تا عکس داره. پس تا اونجا که من می دونم اگه میخواهید فایلتون متحرک باشه ولی swf نباشه باید با پسوند gif ذخیره بشه.![]()
ممنون مهدي جان![]()
![]()
![]()
اخه ميدوني وقتي با پسوند gifذخيره مي كنم كيفيت تصوير خيلي كم ميشه.
بعد با فرمت jpgذخيره كردم ديدم ديگه متحرك نيست.رو اين حساب گفتم شايد براي ذخيره ي با اين فرمت بايد كار خاصي بكنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)