من كه شما رو نمي دونم ولي 2 ميليون دادم كامپيوتر واقعا كه حال ميكنم چون هم با شبيه ساز ها ميتونم بازي هاي هر كنسول رو بازي كنم و دوما بازي رايانه به آدم حال ميده چون پول كه به pc دادي ميتوني خيلي كا ازش بكشي ولي كنسول ها فقط يه كار ميكنند
من سیستم کامپیوترم رو ارتقاء می دهم
من یک کنسول Xbox 360 می خرم
من یک کنسول Wii می خرم
من یک کنسول PS2 می خرم
من صبر می کنم تا PS3 ارزان شود و آن موقع بخرم
من کنسول های دیگر می خرم
من پولم را هدر نمیدهم پس انداز می کنم !!!
من كه شما رو نمي دونم ولي 2 ميليون دادم كامپيوتر واقعا كه حال ميكنم چون هم با شبيه ساز ها ميتونم بازي هاي هر كنسول رو بازي كنم و دوما بازي رايانه به آدم حال ميده چون پول كه به pc دادي ميتوني خيلي كا ازش بكشي ولي كنسول ها فقط يه كار ميكنند
البته شما هم ذرست مي فرمايي...اما بستگي به روحيه دوستمون داره كه عشق بازيه يا به كار با كامپيوتر ترجيح ميده..
درضمن EMULATOR ها يا همون شبيه سازها كه من همه اونها رو دارم و حتي براي كمودور64 رو هم دارم جالبه اما هيچگاه لذتي كه كار با كنسول واقعي داره شبيه سازها به ادم القا نمي كنند.
به نظر من كنسول ها چند امتياز نسبت به PC دارند :
1-فضاي الكي از درياو يا هاردت رو به بازيهاي زيبا كه واقعا پر حجمند اختصاص نمي دي
2- وقتي بازي مي كني،در حين بازي پدازشگر سيستم (CPU) علاوه بر پردازش بازي ، عمليات ديگري رو هم پردازش مي كنه كه خوب بعضي وقتها باعث مكث و گير كردن كوتاه بازي در بعضي صحنه ها مي شه...اما در كنسولها همچين حالتي اصلا يا بسيار معدود ممكنه پيش بياد....
3-كنسولي مثل PSP كه گفتم راحت قابل حمله....شما وقتي در محل كار(البته اگه مثل من زنگ تفريح و ..داشته باشي و به شاگردات استراحت بدي يا بين كلاسهات يه فاصله زماني باشه) و يا مسافرت و جاهاي ديگه به راحتي مي توني با اين غول كوچك كار كني...اما PC كه همه جا قابل حمل نيست..مگه LAPTOP يا PDA داشته باشي
4-در كنسولها بازيها راحتتر نصب و اجرا مي شن و خيلي رو سيستم عامل حساس نيستند
5-و.....
اصلا Pc برای بازی ساخته نشده با اومدن Ps3 و X360 دیگه Pc نمیتونه چیزی بگه![]()
من هم کنسول رو ترجیح میدم
الان هم 360 گرفتم. عالیه
کامپیوتر رو اصلا نمیشه با کنسول مقایسه کرد
هزینه قطعه و .. بالاست همیشه
و یک کنسول بدون دردسر به نظر من بهتره
همه کنسول را ترجیح دادند ولی نظرسنجی اینو نمیگه چرا؟
اخه من هم نظر ارتقا سيستم بود بعدا عوض شد
باشه فوقش یکی بالا پایین میشه نه 15 تا!![]()
به نظر من هم كنسول بهتره.مخصوصا كنسول هاي نسل بعد.اگه سخت افزارهاشون رو با كامپيوتر مقايسه كنيد بعلاوه ي قيمتش ميبينيد كه خيلي به صرفه تر هستش.يكي هم اينكه اولا بازي ها كم كم دارن همشون اختصاصي ماله كنسول ها ميشن دوما كنسول هاي امروزي علاوه بر بازي كارهاي زياد ديگه اي هم انجام مي دن.مثل ps3 كه بعضي ها كه به بازي علاقه ندارن فقط ميخرن فقط براي ديدن فيلم با فرمت بلو ري.عجيبه نه!!!ولي واقعا همين طوره.چون قيمتش به صرفه تر در مياد . به هر حال كنسول خيلي خيلي بهتره.
من سیستم ارتقا میدادم
چون سیستم یه چیزه دیگس
ولی اگه کنسول بخرم xbox میگیرم
ps3 گرونه نمی ارزه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)