ممنون از تمامی دوستانی که تو این تاپیک مطلب نوشتن .
استفاده خوبی از مطالبشون کردم:roll:
ممنون از تمامی دوستانی که تو این تاپیک مطلب نوشتن .
استفاده خوبی از مطالبشون کردم:roll:
آقا نيما شما كه خودتون استادين. خيلي لذت بردم وقتي ديدم از پرشين گيگ استفاده كردي براي سايت ولي حيف كه چند وقت هست اين سايت مشكل پيدا كرده. خوشحالم اگر مطالب اين تاپيك كمكي بوده. موفق باشي عزيز...نوشته شده توسط nbsfucker
با ســلام ..نوشته شده توسط Roozedidar
دوست عزيز خوشحالم كه مشكل شما حل شد .. در مورد امنيت اين روش بايد بگم كه دايركتوري شما محو ميشه -- همين و بس .. كه البته اگر پرشينگيگ ادرس ( لينك ) غير مستقيم بده نميشه براي ميزبان وبسايت مورد استفاده قرار بگيره . :mrgreen:
عنوان تاپيك :
آيا ميشه از Persiangig به عنوان ميزبان سايت خود استفاده كرد؟ :arrow:
:|
ديگه فكر نمي كنم. اوائل توپ بود تازگيا چي بگم. همين الآن سايت دان شده. پس فعلا خير شايد بعدا بهتر بشه چون در صفحه اول همين سايت بابت مشكلي كه پيش اومده مطلبي نوشته شده بود كه در حال حاضر حافظه ياري نمي كنه...آيا ميشه از Persiangig به عنوان ميزبان سايت خود استفاده كرد؟
:twisted: DANGER :twisted:ديگه فكر نمي كنم. اوائل توپ بود تازگيا چي بگم. همين الآن سايت دان شده. پس فعلا خير شايد بعدا بهتر بشه چون در صفحه اول همين سايت بابت مشكلي كه پيش اومده مطلبي نوشته شده بود كه در حال حاضر حافظه ياري نمي كنه...
اصلا از اولم به اين سايت مشكوك بودم هركي به عنوان ميزبان سايت از پرشين گيگ استفاده ميكنه زود بره خذفش كنه :twisted: :twisted: :roll:
:( ديگه تموم شد ولش كنيد :(
عزيز اينجور كه گفته شده به زودي سايت به حالت اولش بر ميگرده. البته اميدوارم...نوشته شده توسط mojtaba-p30
من كه مي ترسم به عنوان ميزبان سايت ازش استفاده كنم اصلا براي چي اين سرويس رو مجاني ميده خدا ميدونه چه هدفي از اين كار داره :!: نه تبليغي :shock: نه پولي :shock: يكي بگه پس چي :?:
اومديم مطلالب سايتمون رو عوض كردن :? كي ميتونه حرف بزنه :arrow:
اطلاعات مون رو دزيدند اون موقع چي :arrow: :arrow:
بايد همه اعضاي انجمن فكراشون رو بزارن روهم كه بالاخره استفاده كنيم يا نكنيم :?:
اطلاعات درستي هم كه از خودشون به ما ندادن جز يك ايميل و هزار حرف و حديث :arrow:
من كه گيج شدم :roll:
لطفا نظر بدين :?:
میتونه همه این کار هارو بکنه ! ولی خوب تا الان که واقعا عالی سرویس داده ( به جوز موقعی که سرورش مشکل داشت )
این که اینطوری راجبش صحبت شه نامردیه به نظر من ! این همه آدم بصورت مجانی دارن از امکاناتش استفاده میکنن !
اما یه روز هم شاید این کار رو بکنه ولی واقعا مگه چه سایت یا فایلی داری که میترسی بهشون دسترسی داشته باشین و.. !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)