نه من مطمئنم که EF7 دوگانه سوز ثبت نام کرده ! ولی برای خودم جالبه که دوگانه سوزش هم قیمت بنزینی هست!!!
نه من مطمئنم که EF7 دوگانه سوز ثبت نام کرده ! ولی برای خودم جالبه که دوگانه سوزش هم قیمت بنزینی هست!!!
واقعا عجیبه !نوشته شده توسط REGISTERED-USER [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دوستت با مسئول اونجا رفیق نبوده احیانا !!!؟
بودن که بوده ... ولی تولید میشه و هست فقط اعلان عمومی نمی کنند چون همه میخوانش
مسخره است ماشین میزنید آخرش هم اینطور میشه!
ماهم دنبال دوگانش میگشتیم تا بلاخره یکی از نمایندگی ها گفت دارم واسه 1 ماه دیگه تحویل میدم
شک کردیم ممکنه سرکاری باشه بعد رفتیم اونجا آشنا دراومد!! دیگه ثبت نام کردیم حالا ببینیم آخرش تحویل میده یا نه
ولی قیمتش 16900 بود!
غیر ممکنه 15800 باشه
وقتی XU7 دوگانه 16400 ه چطور ممکنه EF7 دوگانه 15800 باشه ؟!
XU7 بنزینی 15000 تومنه ... دوگانش 16400
پس فرق دوگانه بالای 1 تومن باید باشه
احتمال زیاد همون بنزینی هست 15800
بچه ها اگه توی تهران نمایندگی میشناسید که ثبت نام میکنه خواهشا دریغ نکنید
بچه ها به نظر شما سمندlx xu7بگیرم یا صبر کنم ef7 بگیرم بالاخره که میاد؟؟؟؟؟؟
کسی دیده که موتور ef7را روی سورن هم بسته باشند؟؟؟؟
گویا نارضایتی هم از این ماشین هم شروع شده ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نارضایتی که بوده
بنزین از باک کمی ریخت بیرون رنگ زیرش زرد شد !
ماشین روشن میشه اولش گاهی اوقات کمی فش فش میکنه که از تسمه هست!
خلاصه داستانی داره ولی در کل خوبه
من کیلید کردم که ماشین رو عوض کنیم و این رو بخریم،دیشب تا ساعت 4 تو تاپیک این و 206 اس دی v8 توی TT بودم،واقعا چیزای عجیبی دیدم،اونجا sd بود که 100/15 میسوزوندنوشته شده توسط REGISTERED-USER [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا همین EF7 مشکلات عجیبی داشت از قبیل کلاچ و یا پمپ گاز که تو مدلای چدید از برق یبه مکانیکی تبدیل شده و خیلی چیزای دیگه
یه کم فک کردم دیدم ماشین خودمون تا حالا هیچ کدوم از این مسائل رو نداشته،میترسم اسرار کنم سر این قضیه که بخریم اما اگه بعدش بد در بیاد دیگه آبروم تو خونه میره
یه چیز مشترک بین همه بود اونم اینه که همه بدون استثنا از کیفیت پایین ادوات داخلی مینالیدن،یکی بود خودش LX مدل 84 داشت میگفت در مقایسه با اون خیلی کیفیتش پایین اومده.
چ ی ک ا ر ک ن م ؟؟؟؟؟
تو اون سایت تو تاپیک هر ماشینی بری میبینیی 100 تا عیب گفتن ولی دلیل نمیشه از خرید ماشین منصرف بشی ...نوشته شده توسط pooria-ir [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیاد به این چیزا گیر نده
البته این که کیفیت افت داشته درسته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)