شما باید یه آیدی دیگه درست کنی از اول![]()
شما باید یه آیدی دیگه درست کنی از اول![]()
سالام
دیدم اینجا همه با هم اشنا شدن گفتیم ما هم امار بدیم
ای دی من که ملومه مثل همین ای دی تو جی جی هم دارم Teknesian
امما ای دی که جدیدن بازی میکنم Hero! رنگ آبی پر رنگ هست معمولن شبهای 4 شنبه و 5 شنبه هستم تا صبح
کسی دید امار بده اکثرا خودم هاست میشم چون هاست نوب و کم جنبه هست خودم هاست میشم![]()
راستی گفتم هیروهای مورد علاقمم بگم
خوراکم اسلایترین گارد و فانتم اسساسین هست بعد ناگا سایرن و ترول بقیه فان هستن به نظر من
ولی رو دست گارد چیزی ندیدم خاستید کل میندازم![]()
دوست من شما باید یه ای دی جید بسازی
منو بخوای ادد کنی
cao-caox بزنی
هر هیرویی که تو بگی میرم .... امشب ساعت 10 روم cw ایران
یا با آی دی storm آن میشم یا با ara-Z
gl
katzong عزیز .. add request شما واسه من میاد ... تاحالا 4-5 بار اومده ... ولی buddy list من full شده .... جا ندارم دیگه کسیو add کنم
اصولا من از اول زندگیم شانس نداشتم..
آهان راستی یه قرار بازی بزارین دیگه بابا !!!!!
راستی 2_3 هفته پیش منو 4 تا مگا نوب دیگه رفتیم گیم نت استارز تا مثلا با معبد و شهاب و خلاصه خدایان مشهد بازی کنیم و لا اقل یه چیزی یاد بگیریم..خداییش بازی هاشون خیلی خوب بود
لاین وسط دراگون نوب م رفته بود جلوی نکرولایت اونها ...تا دقیقه 30 ایتم هاش این بود ==> boot of speed
دوتا bracer + دوتا 300 تایی ونگارد () !!!! ..خلاصه بد جوری باختیم و کلی هم بهمون خندیدند
..کسی از اینها ریپلی نداره بذاره !!!..راستی اینها تو مسابقات کشوری چندوم هستند ؟!؟!
![]()
Last edited by katzong; 29-07-2009 at 13:42.
آقا یکی لینک دانلود مپ Ai برای 6.61 رو بده !
بهترینش
من سرچ کردم نمی دونم کدوم خوبه
سلام
من مپ 6.62b AI رو که بازی می کنم بات ها ایتم های میگیرین که تا هالا من توی هیچکدوم از ورژن های دوتا ندیده بودم
جالب اینجاست که ایتم ها توی هیچ کدوم از شاپ ها نیستن
و حتی مثل داستان برای بعضیاشون هیستوری نوشته قیمت فروش این ایتم ها به شاپ به قدری زیاده که امکان نداره بات بتونه در دقیقه ی 5 از این ایتم ها بخره یک چیز جالب دیگه هم هست این ایتم هارو برداری(ایتم هایی که بات ها روی زمین میزارن)
دیگه نمیتونی از اینونتوری بیرون بیاری چون اگه بیرون بیاری غیب میشن حالا اگه کسی میدونه این ایتمهارو میشه از کجا اورد لطفا بگه
ممنون
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)