تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 599 از 752 اولاول ... 99499549589595596597598599600601602603609649699 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,981 به 5,990 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

صداهای ریز برام مهمتره تا بیشس ولی خوب بیس هم در حدی که کمی اهنگو گرم کنه میپسندم نه اینکه کل اهنگ رو ببره زیر سوال بکوبه ! راک گوش میدم 90 درصد مواقع ولی کلا موزیک خوب گیرم بیاد تعصب خاصی ندارم گوش میکنم...مدل اولی ک گفتی رو کسی تست کرده؟ ie8 به خاطر پیچ هایی ک برای تنظیم صدا داره برام جالب شده vsonic این قابلیت رو داره؟

و برتریهاش نسبت به سنهایزر ie8 چیا میتونه باشه؟ و اینکه این مکعب پشتش خلی حجیم تر از سنهایزر انگار مشکلساز نمیشه؟ من نسبتا گوشم سایزش کوچیکه از ابعاد این میترسم(البته سنهایزرم همینطور ولی کمتر ک خوب شانس تستش وجود داره تا یکی دو هفته ی آتی) جایی ابعاد هدفون رو میزنه؟ من گشتم نبود...

earsonic خیلی بالاست قیمتش و های فی من هم خوشم اومد فقط نفهمیدم په جوری روش گوش سوار میشه اون بیرون زدگی میاوفته سمت داخل گوش یا بیرون؟

پس الان شد 3 تا ie8 ، Gr70 و احتمالا شور 315 ....کدوم به نظرتون مناسب تره؟ نسبت به قیمت و کیفیت و از همه مهمتر ماندگاری ..
    من میگم gr07

ie8 رو که همه می گن صداش گرمه و فان و بیس خور و از اینجور حرف ها؛ در ضمن قیمتش نزدیکهای earsonic sm3 هست دیگه؛ شور هم از سنهایزر متعادلتره، ولی بازم گرمه، که البته برای ذائقۀ ما ایرانی ها واقعاً خوبه.

در مورد راحتی gr07 ، که وقتی ملت مقایسش می کنن، نمره میدن دیگه، نمرش رو مقایسه کن با مثلاً وستون و شور و ...
    اون لینکی که چند وقت بیش گذاشته بودم رو به طور مثال ببین:

head-fi.org/t/478568/multi-iem-review-218-iems-compared-fischer-audio-paradigm-v-3-fa-977-jazz-added-1-29-12

head-fi.org/t/541204/concise-multi-iem-comparison-hifiman-re-272-added-dec-27th-2011

head-fi.org/t/433318/shootout-98-portable-headphones-reviewed-sony-mdr-pq2-and-philips-oneill-sho9560-added-01-02-12

یا یک همچین چیزی رو dfkt هم نوشته:

anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=15243

بزار راحت بهت بگم، من به طور مستقیم در مورد این مدل تحقیق نکردم؛ ولی اونقدر به صورت اتفاقی از افراد معتبر، تعریفش رو شنیدم که بهت گفتم به طور خیلی جدی در موردش تحقیق کنی

من خیلی از تابیک ها رو دیدم که طرف اومده برای مشاوره هدفون بالای 300 دلار، ولی بهش gr07 رو بیشنهاد کردن. اعتبار برندش در حد شور و سنهایزر نیست، ولی بهتر بیخیال اسامی بشی و به عملکرد توجه کنی.

2. 3 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه viul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان عزیز من دنبال یه هدفون خوب با قیمت زیر 20000ت برای نوکیا n85هستم لطفا بهترین گزینه ها وهمچنین باقیمت معرفی کنید.
    درضمن باید ببخشید سیستم من سرعت خوبی نداره که بتونم صفحات قبلی رو مرور کنم.

سلام
    اگه میخواید هدفون مناسبی بگیرید، بهتره بودجه رو حداقل تا 30 اضافه کنید.
    فقط بهتون توصیه میکنم مدل WH-701 نوکیا (که قیمت کمی داره و اخیرا تو بازار زیاد شده) رو نگیرید. چون مشخصات صوتی خوبی نداره و تو گوش هم راحت نیست (این تجربه من و دو تا دیگه از دوستامه که ازش استفاده کردن). تو رنج تا 30 تومن اگه inear میخواید، panasonic HJE-300 خیلی خوبه و اگه earbud میخواید، nokia HS-28 +extension کارایی به قیمت خیلی بالایی رو بهتون میده.

یه خبر خوب برای دوستان علاقمند به باس خیلی قوی:
    یه مغازه تو جمهوری (بین فردوسی و حافظ) هدفون Audio Technica PRO700-MK2 رو موجود داره. این هدفون یه basshead واقعی هستش. اینم یه لینک واسه دوستانی که میخوان در موردش بیشتر بدونن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by peaceful1; 11-02-2012 at 11:28. دليل: دو پست متوالی

4. 3 کاربر از viul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزيز
    بخاطر اينكه من اماتور هستم نمي تونم رويو يي بدم كه انتظار دارين ولي در حد توانم ميخواستم يه توضيحاتي در باره هدفون sennheiser ie8 بدم.البته قبلا بايد اينكار ميكردم كه متاسفانه چون تجربه نداشتم نتونستم از اقا رضا هم بخاطر اين قصور عذر ميخوام.
    هدفون ie8 سنهايزر با ظاهر خيلي زيبا و نحوه قرار گرفتنش داخل گوش يكي از بهترين هدفونهايي هست ميتونين داشته باشين ولي بنظر من يك مقداري قيمتش زياد هست براي يه هدفون inear با اين حال بخاطر بعضي از سياستهايه سنهايزر قيمتش بعد از چند سال توليدش بجايه كم شدن60 دلار افزايش پيدا كرد و با قيمت 559 $ از مدل جديد ie80 بلحاظ ارزش پيشي گرفت و تو جايگاه اول هدفونهايه داخل گوشي سنهايزر قرار گرفت.
    بعد از هر بار استفاده از اين هدفون لبخند شادي رو تجربه ميكنين و بخاطر استفاده از اون احساس لذت ميكنين .صداي گرمي داره با باس قابل تنظيم البته تنظيم باسش بقدري نيست كه باس رو خيلي كم كرد يا كلا حذفش كرد ولي حالت پانچي و ضرب باس قابل تنظيم هست ميشه براي سبكهايه پاپ ويا اهنگهايه ملايم حجم باس رو كم كرد تا اهنگ بصورت ملايم تري پخش بشه.تفكيك صداي فوق العاده اي داره و در هاي و ميد بدون كوچكتري ايرادي انجام وظيفه ميكنه بدون از جا انداختن كوچكترين جزييات .بهترين قسمتش بنظر من soundstage هست كه بدون اقراق يا كمي اقراق در حد بعضي فول سايزها هستش.در كل soundstage فوق العاده اي داره.
    حساسيت صدايه بالايي داره بصورتي كه با پلير پرتابل مثل ايفون واقعا نميشه رو ولوم بالايه 80% اهنگ گوش كرد مگر اينكه واقعا بيخيال گوشها تون بشين كه اصلا توصيه نميكنم.
    بصورت كلي براي سبك الكترونيك طراحي شده ولي اكثر سبكهارو ميتونه ساپرت كنه البته براي حرفه اي ها شايد اينطور نباشه.ولي با شعار sound tuning عرضه شده كه فكر كنم واقعا لياقت اين لقب رو داره.
    بسته بندي كاملا شكيل و زيبايي داره كه داخلش چهار نو سري از دو جنس فوم و سيليكني داره كه براي هر نوع گوشي با هر اندازه اي سازگاره.به همراه يه كيس زيبايه دو رو المنيومي كه ارم s روش حك شده و قاب كشويي از جنس پلاستيكه با كيفيت و مقاوم كه جايه مخصوص هدفون و محل پيچش سيم بصورت كاملا مطمعا درونش در نظر گرفته شده.درون همين جعبه يك اچار كوچك براي تنظيم باس و سر ديگه اچار براي نظافت داخل هدفون و توري اون قرار داره.و يه محل كوچيك براي قرار دادن كيسه رطوبت گير.
    نصب هدفون داخل گوش خيلي راحته و بعد از انتخاب سري مناسب گوشتون هدفون خيلي راحت داخل گوش و كاملا محكم چفت ميشه طرح هدفون بشكلي هست كه برجستگي درون گوش پشتش قرار ميگيره و نگهش ميداره و سيم از بالا و پشت گوش رد ميشه تا خود سيم هم تو تصبيت هدفون داخل گوش موثر باشه.
    سري هايه هدفون از جنس خيلي خوبي هستن ولي اگه عادت استفاده از اون ها رو ندارين يا با earbud ها راحتترين ميتونين بدون استفاده از سري ها از هدفون استفاده كنين ولي ايزوله صدا بشدت كم ميشه و كمي هم بيس ملايم خواهد شد.و اگه بخواين ايزوله صدا رو شديدا بالا ببرين ميتونين از يه دندان ساز بخواين از مواد مخصوصي كه براي دندون سازي استفاده ميشه براتون سري مخصوص گوشتون رو قالب گيري كنه كه خيلي تو ايزوله صدا موثر كه اگه براتون جالب باشه بعدا نحوه ساختش رو كامل تو فوروم قرار ميدم.
    سيم هدفون هم جنس خاص و خيلي مقاومي داره .باين كه كابلش جدا شوندست و من همون اولش كابل يدكي تهيه كردم ولي فعلا كه با توجه به كشيدگيهاي شديد و ناخواسته هيچ مشكلي براش پيش نيومده و جالب اينكه بطور اتفاقي بعد از اينكه در سرمايه -20 درجه سيم يخ زده بود و كاملا خشك شده بود بعد از اينكه گرمش كردم و يخش باز شد سيم همچنان سالم بود و بدون پارگي تو روكش يا مس داخلش همچنان كيفيت صدا بدون تغيير باقي مونده كه قبلا اين اتفاق با هدفونهايه ديگم كاملا كابل رو خراب ميكرد و از بين ميبرد.
    در جمع بندي بايد بگم كه كيفيت ساخت خيلي خوب ، كيفيت صدا عالي و توصيه مي كنم از اهنگهاي با كيفيت استفاده كنين كه كاملا محسوس هست ،استفاده راحت بطوري كه ميتونين ساعتهاي متمادي ازش استفاده كنين بدون احساس خستگي و هدفون بصورت معجزه اسايي نامرعي خواهد شد كه نتونين حسش كنين. و در مقايسه با بقيه هدفون هايه in ear موجودم چه حرفه اي و اماتور بيشتر از ie8 استفاده ميكنم.
    ببخشين اگه زيادي طولاني شد و بهمراه توضيحات اضافي .ولي اينها نظرات شخصي من بود و شايد براي ديگران اينطور نباشه كه لطفا قبل از تهيه حتما امتحانش كنين تا از تمام شرايط گفته شده اطمينان حاصل كنين. با تشكر و ارزوي موفقيت.

Last edited by salar_221; 11-02-2012 at 04:06.

6. 8 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام در مورد خریدن mp3 & mp4 player که بهترین هندزفری رو داشته باشه و درکل کیفیت صدای خروجیش عالی باشه منو راهنمایی کنید ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه fereydoon1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزيز
    بخاطر اينكه من اماتور هستم نمي تونم رويو يي بدم كه انتظار دارين ولي در حد توانم ميخواستم يه توضيحاتي در باره هدفون sennheiser ie8 بدم.البته قبلا بايد اينكار ميكردم كه متاسفانه چون تجربه نداشتم نتونستم از اقا رضا هم بخاطر اين قصور عذر ميخوام.
    هدفون ie8 سنهايزر با ظاهر خيلي زيبا و نحوه قرار گرفتنش داخل گوش يكي از بهترين هدفونهايي هست ميتونين داشته باشين ولي بنظر من يك مقداري قيمتش زياد هست براي يه هدفون inear با اين حال بخاطر بعضي از سياستهايه سنهايزر قيمتش بعد از چند سال توليدش بجايه كم شدن60 دلار افزايش پيدا كرد و با قيمت 559 $ از مدل جديد ie80 بلحاظ ارزش پيشي گرفت و تو جايگاه اول هدفونهايه داخل گوشي سنهايزر قرار گرفت.
    بعد از هر بار استفاده از اين هدفون لبخند شادي رو تجربه ميكنين و بخاطر استفاده از اون احساس لذت ميكنين .صداي گرمي داره با باس قابل تنظيم البته تنظيم باسش بقدري نيست كه باس رو خيلي كم كرد يا كلا حذفش كرد ولي حالت پانچي و ضرب باس قابل تنظيم هست ميشه براي سبكهايه پاپ ويا اهنگهايه ملايم حجم باس رو كم كرد تا اهنگ بصورت ملايم تري پخش بشه.تفكيك صداي فوق العاده اي داره و در هاي و ميد بدون كوچكتري ايرادي انجام وظيفه ميكنه بدون از جا انداختن كوچكترين جزييات .بهترين قسمتش بنظر من soundstage هست كه بدون اقراق يا كمي اقراق در حد بعضي فول سايزها هستش.در كل soundstage فوق العاده اي داره.
    حساسيت صدايه بالايي داره بصورتي كه با پلير پرتابل مثل ايفون واقعا نميشه رو ولوم بالايه 80% اهنگ گوش كرد مگر اينكه واقعا بيخيال گوشها تون بشين كه اصلا توصيه نميكنم.
    بصورت كلي براي سبك الكترونيك طراحي شده ولي اكثر سبكهارو ميتونه ساپرت كنه البته براي حرفه اي ها شايد اينطور نباشه.ولي با شعار sound tuning عرضه شده كه فكر كنم واقعا لياقت اين لقب رو داره.
    بسته بندي كاملا شكيل و زيبايي داره كه داخلش چهار نو سري از دو جنس فوم و سيليكني داره كه براي هر نوع گوشي با هر اندازه اي سازگاره.به همراه يه كيس زيبايه دو رو المنيومي كه ارم s روش حك شده و قاب كشويي از جنس پلاستيكه با كيفيت و مقاوم كه جايه مخصوص هدفون و محل پيچش سيم بصورت كاملا مطمعا درونش در نظر گرفته شده.درون همين جعبه يك اچار كوچك براي تنظيم باس و سر ديگه اچار براي نظافت داخل هدفون و توري اون قرار داره.و يه محل كوچيك براي قرار دادن كيسه رطوبت گير.
    نصب هدفون داخل گوش خيلي راحته و بعد از انتخاب سري مناسب گوشتون هدفون خيلي راحت داخل گوش و كاملا محكم چفت ميشه طرح هدفون بشكلي هست كه برجستگي درون گوش پشتش قرار ميگيره و نگهش ميداره و سيم از بالا و پشت گوش رد ميشه تا خود سيم هم تو تصبيت هدفون داخل گوش موثر باشه.
    سري هايه هدفون از جنس خيلي خوبي هستن ولي اگه عادت استفاده از اون ها رو ندارين يا با earbud ها راحتترين ميتونين بدون استفاده از سري ها از هدفون استفاده كنين ولي ايزوله صدا بشدت كم ميشه و كمي هم بيس ملايم خواهد شد.و اگه بخواين ايزوله صدا رو شديدا بالا ببرين ميتونين از يه دندان ساز بخواين از مواد مخصوصي كه براي دندون سازي استفاده ميشه براتون سري مخصوص گوشتون رو قالب گيري كنه كه خيلي تو ايزوله صدا موثر كه اگه براتون جالب باشه بعدا نحوه ساختش رو كامل تو فوروم قرار ميدم.
    سيم هدفون هم جنس خاص و خيلي مقاومي داره .باين كه كابلش جدا شوندست و من همون اولش كابل يدكي تهيه كردم ولي فعلا كه با توجه به كشيدگيهاي شديد و ناخواسته هيچ مشكلي براش پيش نيومده و جالب اينكه بطور اتفاقي بعد از اينكه در سرمايه -20 درجه سيم يخ زده بود و كاملا خشك شده بود بعد از اينكه گرمش كردم و يخش باز شد سيم همچنان سالم بود و بدون پارگي تو روكش يا مس داخلش همچنان كيفيت صدا بدون تغيير باقي مونده كه قبلا اين اتفاق با هدفونهايه ديگم كاملا كابل رو خراب ميكرد و از بين ميبرد.
    در جمع بندي بايد بگم كه كيفيت ساخت خيلي خوب ، كيفيت صدا عالي و توصيه مي كنم از اهنگهاي با كيفيت استفاده كنين كه كاملا محسوس هست ،استفاده راحت بطوري كه ميتونين ساعتهاي متمادي ازش استفاده كنين بدون احساس خستگي و هدفون بصورت معجزه اسايي نامرعي خواهد شد كه نتونين حسش كنين. و در مقايسه با بقيه هدفون هايه in ear موجودم چه حرفه اي و اماتور بيشتر از ie8 استفاده ميكنم.
    ببخشين اگه زيادي طولاني شد و بهمراه توضيحات اضافي .ولي اينها نظرات شخصي من بود و شايد براي ديگران اينطور نباشه كه لطفا قبل از تهيه حتما امتحانش كنين تا از تمام شرايط گفته شده اطمينان حاصل كنين. با تشكر و ارزوي موفقيت.

IE8 رو به چه دستگاهی میزنی ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

IE8 رو به چه دستگاهی میزنی ؟
    سلام
    تقریبا همه چی.بیشتر ایفون.
    یه هدفون پرتابل به معنایه واقعی هست.
    فقط موقع وصل به کامپوتر .ضبط و دستگاههایه پخش دیگه باید مواظب باشین که ولوم بالا نباشه که ممکنه به هدفون اسیب برسونه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza82N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

سلام آقاسالار شما كه باآيفون موزيك گوش ميديد،نظرشما درمورد اكولايزرهايى مثل پاپ دنس و الكترونيك و ... كه توى سيتينگ موزيك هست چيه؟آيابنظرشمااين اكولايزرها خوب تنظيم شده؟

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام
    دوستان بنظر شما برای گوشی galaxy s I9000 ارزش داره یک هدفون با هزینه حدود 100 تومن بخرم؟

اینم نتیجه تست صوتی این گوشی(خط سفید مال این گوشی هست)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    بین این هدفون ها لطف کنید بهترین رو معرفی کنید
    و اگر که ممکنه قیمت ها رو اگر دارید لطف کنید
    فیلیپس SHL-9600 Power DJ
    فیلیپس SHL9560
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Headset Creative Aurvana live

و کلا این سبک هدفون تا رنج نهایتا 90 تومن
    مرسی

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام آقاسالار شما كه باآيفون موزيك گوش ميديد،نظرشما درمورد اكولايزرهايى مثل پاپ دنس و الكترونيك و ... كه توى سيتينگ موزيك هست چيه؟آيابنظرشمااين اكولايزرها خوب تنظيم شده؟
    واقعیتش من خودم هنوز تو تنظیم اکولایزر برای سبکهای مختلف مشکل دارم.یه جورایی برای یه موزیک اکولایزر رو تنظیم میکنم بعد وقتی موزیک به اوج خودش میرسه اکثرا با تیزی صدا و کمرنگ شدن بعضی فرکانسها همه چی قاطی میشه و مجددا باید تنظیم بشه.در واقع با بالا پایین شدن فرکانسها مشکل دارم.ولی تنظیمات اکولایزر ایفون از پیش تنظیم شدست و یه حالت استاندارد شده برای ایفون تنظیم شده که اونم با توجه به سبک اهنگ و نوع هدفونی که ازش استفاده میکنیم فرق میکنه.من اکثرا با ایفون اکولایزر رو off یا flat قرار میدم اینطوری جزییات بیشتری از اهنگ قابل درکه البته صدا سرد میشه و از موزیکالیتیش کم میشه.
    باید یکی از اساتید در مورد اکولایزر راهنماییمون کنن چون معمولا هر هدفونی تنظیمات مخصوص به خودش رو داره.

14. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •