تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 599 از 2606 اولاول ... 9949954958959559659759859960060160260360964969910991599 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,981 به 5,990 از 26051

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

اقا ما نزدیک 9 ماهی هست 256 نامحدود گرفتیم از مخابرات...اما جواب نمی ده دیگه. هم تورنت هم دانلود مستقیم هم پیج باز کردن. البته ما فیبرنوری هستیم به جز مخابرات هم گزینه ای نداریم. ولی خوب قیمتش خیلی مناسبه در ازای نامحدود بودنش ولی خوب کیفیتش تعریفی نیست. می خوام برم سرعت بالاتر مثلا 512 . راه داره؟ چند تا از رفقا توی مناطق دیگه رفتن جلوشون گذاشتن تا 2 مگ هم می تونستن سرعت بردارن نامحدود! حالا ما 9 ماه پیش اینا بود گفتن به اشخاص حقیقی بالای 256 نمی دیم ما هم گفتیم چی کار کنیم. رفقا گفتن این قانون رفته کنار راسته این قضیه؟! چه کنیم 512 بگیریم؟
    منطقه مخابراتی هم شهدای گمنام.
    من از طریق سایتش در خواست تغییر سرعت دادم دو سه روز بعد زنگ زدن و رفتم مخابرات و از فرداش فعال شد.
    منم شک داشتم و فکر میکردم سفت و سخت میگرن ولی اینجوری نبود.

بچه ها من امروز از پشتیبانی مخابرات راجع به طرح جدید که این یارو تنظیم مفرراتیه گفته پرسیدم گفت :
    سرویس های نامحدود هم در کنار سرویس های طرح جدید خواهند بود و قرار نیست حذف بشوند.طرح جدید فقط شامل سرویس های غیر نامحدود می باشد.در ضمن پیش از اجرای طرح جدید اطلاع رسانی نیز صورت خواهد گرفت
    اگر اینجوری باشه که خیلی خوبه خیالمون راحت میشه

2. 3 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام..
    من میخوام اینترنت مخابرات بگیرم ...چو خط من فیبر بود جواب نمیداد که خط جدید گرفتم ..
    حالا چند تا سوال داشتم ..
    ..512 سرعت دانلود اش چقدر هست ..میشه با oovoo تماس ویدئو راحت داشته باشم ..؟
    ...برم از شرکت های isp ،اینترنت بگیرم بهتره..؟
    کلا یک مقایسه بین مخآبرات و بقیه شرکت ها میکنید تامن بتونم بهتر تصمیم بگیرم ..
    ممنون

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام..
    من میخوام اینترنت مخابرات بگیرم ...چو خط من فیبر بود جواب نمیداد که خط جدید گرفتم ..
    ممنون
    من پیشنهاد میکنم شما چند صفحه تاپیک رو بخونید خیلی چیزا از لابه لای صحبتهای بچه ها دستتون میاد که شاید با جواب مستقیم بهش نرسین.مخابرات در برخی مناطق خوب و در اکثر مناطق افتضاح هست.پینگ در تمامی مناطق افتضاح هست.در شب سرعت نرمال میشه ولی در روز باید با idm وکانکشن خیلی بالا دانلود کنید (32 تا).

5. این کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

تا دو مگ میدن بدون مشکل.

یه فرم تعهد هست که باید امضا کنی، تعهد بدی که واسه کارهای پژوهشی و اینا استفاده میکنی . همین. البته این فرمه هم فکر کنم ...

من 1 مگ گرفتم.

سرعت دانلود صبح با 2 کانکشن تا 110 120 میره.
    شب کم میشه و باید سه چهار عدد لینک خوب با 16 کانکشن بزنی که بشه رو 110 120 دان کنی.

توجه کن سرعت 1024 نیست، تو مودم دان استریم 1152 هست. درست مثل 256 و 512 مخابرات که رو 288 و فکر کنم 576 هستش. اما سرعت دانلود در حالت استفاده ی کامل و کانکشن زیاد حدودا همون 1024 و 512 و 256 و ... تقسیم بر 8 میشه.

7. 3 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام..
    ممنون
    پینگ من که 1 مگ دارم حدود 200 300 میچرخه. منظورم پینگ گوگل یا در واقع 8.8.8.8 هستش.

9. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

دقیقا ... قیمت های کشوری رو هم که اعلام شده همین موضوع کاملا مشخصه. نامحدود 1 مگ از 38 تومن رفته 43 تومن. 256 هم از 12.5 رفت 15 تومن. ولی چیزی حذف نشد خوشبختانه.

11. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohammad.2mt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

تا دو مگ میدن بدون مشکل.

یه فرم تعهد هست که باید امضا کنی، تعهد بدی که واسه کارهای پژوهشی و اینا استفاده میکنی . همین. البته این فرمه هم فکر کنم ...

من 1 مگ گرفتم.

سرعت دانلود صبح با 2 کانکشن تا 110 120 میره.
    شب کم میشه و باید سه چهار عدد لینک خوب با 16 کانکشن بزنی که بشه رو 110 120 دان کنی.

توجه کن سرعت 1024 نیست، تو مودم دان استریم 1152 هست. درست مثل 256 و 512 مخابرات که رو 288 و فکر کنم 576 هستش. اما سرعت دانلود در حالت استفاده ی کامل و کانکشن زیاد حدودا همون 1024 و 512 و 256 و ... تقسیم بر 8 میشه.
    کجا باید تعهد بدی؟
    اداره کل یا خود مرکز؟
    رییس مرکز که داشت میگفت من نمیدم مگه اینگه اداره کل منطقه نامه بده که بعید میدونم اونجا جوابم رو هم بدن

13. این کاربر از mohammad.2mt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام..
    ممنون
    اصلا فکر oovoo رو نکن، جونت به لبت میرسه در بهترین حالت تصوری هم که انتقال پیدا میکنه کیفیت لازم رو نداره
    چون سرعت آپلود 512 یه چیزی زیر 100 هست!

محتوای مخفی: باشد رستگار شوید ...! 
    ما اینترنت رو سر سفره های مردم نیاوردیم که از این ور ارتباط تصویر ی بگیرن به اون ور ، از اون ور بگیرن به این ور !
    معصیت میشود آقا... !
    جرئت دارید بگید غیر از اینه

دقیقا ... قیمت های کشوری رو هم که اعلام شده همین موضوع کاملا مشخصه. نامحدود 1 مگ از 38 تومن رفته 43 تومن. 256 هم از 12.5 رفت 15 تومن. ولی چیزی حذف نشد خوشبختانه.
    هنوز تغییر نکرده، دوباره خواهشا این بحث را راه ندازید،
    هر وقت تغییر کرد، جمع میشویم یه فکری به حالش میکنیم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کجا باید تعهد بدی؟
    اداره کل یا خود مرکز؟
    رییس مرکز که داشت میگفت من نمیدم مگه اینگه اداره کل منطقه نامه بده که بعید میدونم اونجا جوابم رو هم بدن
    مرکز مخابراتی خودتون

15. 3 کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

پینگ من که 1 مگ دارم حدود 200 300 میچرخه. منظورم پینگ گوگل یا در واقع 8.8.8.8 هستش.
    ممنون..چند تا سوال داشتم
    ۱-من دیروز ثبت نام کردم برای ۵۱۲،تا نصب شه میوفته ۱۵،۱۶ ام میتونم هروقت خواستم کنسل کنم چجوریه کنسلیش ؟
    ۲- بعد من که از وسط ماه برام نصب میشه هزینه این یک ماه اسفند را نصفه میاد تو قبض ؟
    ۳-هر وقت خواستم میتونم از ۵۱۲ تبدیل کنم به ۱ مگ ؟
    ۴-اینترنت مخابرات با freegate کار میکنه ؟

پروفشنال mr_exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

256

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •