پزشکی که نیستین ان شاءالله ؟؟
پزشکی که نیستین ان شاءالله ؟؟
عزیز جان اگه زمین رو به اسمون رسوندی پست کن که اگه از 18 م بگذره 3 ماه میره تو پاچت .
نه خداروشکر . . . جبهه و جانبازی بابام![]()
شاید الان اینطوری شده زمان ما اینطوری نبود (من نزاجا لشگر 21 تبریز بودم سال 86 ) من گروهبان دوم بودم همش به حال افسرا غبطه می خوردم همه افسرای یگان ما بیرون خونه گرفته بودن و کلا عشق و حال می کردن![]()
فردا که تعطیله.ایشالا پس فردا.ادرس تمام دکترا توی دفاتر پلیس+10 موجود میباشد.
متاسفانه یه مشکل دیگه داری.همه کاراتو گذاشتی دقیقه 90.
والا دقیقا نمیدونم باید بپرسی.ولی احتمال قوی به یقین بعد از اون غیبت میزنن.حالا برو یه سوال بپرس.
---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------
الانم هم همین جوره.ولی بعضی پادگانا نمیذارن.تبعیدگاهها اینجوره.مخصوصا نواحی جنوبی.
---------- Post added at 08:01 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
همین طور که سایر دوستان گفتن اولین اعزام خواهید بود.فکر کنم اگر پست کنید 1 اسفند(دوره طلایی) خواهید بود.
---------- Post added at 08:03 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------
پروژه باید در مورد مسایل هسته ای یا پیشبرد اهداف نیروهای مسلح و در مورد مسایل نظامی باشه.
در صورتی که تایید بشه از مقدای از خدمت یا کل خدمت معاف میشین.
Last edited by ahad_judo; 05-12-2011 at 17:59.
سلامپروژه باید در مورد مسایل هسته ای یا پیشبرد اهداف نیروهای مسلح و در مورد مسایل نظامی باشه.
در صورتی که تایید بشه از مقدای از خدمت یا کل خدمت معاف میشین.
مرسی تشکر
کار اسونیه؟ یعنی همه میتونن انجام بدن؟
یکم توضیح میدی؟؟؟![]()
اخه رفیق من اگه به همین راحتی بود که ما الان انقدر سرباز نداشتیم هر کی میرفت یه مقاله از تو اینترنت کپی میکرد معاف میشد![]()
شدنی یه تو ارشد دانشگاه های خاص خود ارتش و ... با یه سری رشته های خاصی که اون دانشگاه ها دارن، مثل مهندسی سیستم ، مخابرات و ... . وگرنه صنعتی شریف باشی من بعید می دونم به این راحتی ها شدنی باشه دیگه بقیه دانشگاه ها رو فکر کن خودت
خود دانی باز هم...
دو تا از دوستان بودن گفتن که لیسانسا رو دارن استواری میدن.بچه های ارتش مخصوصا نیروی دریایی ارتش خبری دارن.یا واقعا شنیدن همچین موضوعی رو یا در حد شایعه هست؟
مرسی
یکی از دوستام دستاش اینجوریه و قطعا معافه
برم شیرینی بگیرم ازش!!!!
اما من منظورم کف پای صاف بود
آیا کف پای صاف رو هم معاف میکنن؟
و تا چه حد باید صاف باشه؟
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)