راستی
ببین آدرس دقیق فایل کجا است ، بگو ما برات آپلود کنیم.
راستی
ببین آدرس دقیق فایل کجا است ، بگو ما برات آپلود کنیم.
آره،پول بده!برو تو store قسمت other اونجا میتونی منطقتو عوض کنی.البته شاید مجبور شی اسمتو عوض کنی!
دیروز من با cait رفتم عجب چیزیه 17/1 پوکوندمشون
E ش که همون فلشه خیلی عالیه برا فرار ولی هنوز خوشحالیم تموم نشده بود که افتیدم با 5 تا لول 30 :(
60/20 باختیم نمیدونم چرا اینجوری که فوق فوقش سه تا بازی پشت سر هم میبرم بعد اون سه تا بازی میبازم :(
رجیون کلاینت رو میگم،اکانت هنوز نساختم@![]()
اقا واقعا من نمیدونم این چه وضعیه امروز lvl 30 شدم بعد تا حالا هر وقت match making منو گذاشته تو یه تیمی یا 2 ،3 تا لیور داره یااونی که بازی میکنه اونقدر نوبه که نگو هی تند تند فید میده اون موقع لول 20 بودم اونا از اینا خیلی بهتر بازی میکردن واقعا هر چی لولم رفته بالا تر افراد تیممون بدتر بازی میکنن الان دو بار با zed بازی کردم اولی که یکی امتحانی جاروان رو اورده بود اون خوب بازی کرد دونفر توی bot بودن عین چی فید دادن بازی شد مسخره بازی. بازی دوم هم که یه تیمو بودهمون 5 دقیقه ی اول بازی 10 تا فید دادتوتال کیل دوشمن هم همون 10 تا بوداونم شد مسخره بازی این لول 30سرور east خیلی مزخرفه یه بازی درست حسابی نمیشه کرد طرف انگار اولین بارشه داره بازی میکنه اعصاب برام نگذاشته اند
وست هم لول های پایینش افتضاه بازی میکنن ولی هر چی بری بالاتر بهتر میشه واقعا این دوتا سرور عکس همدیگه اند
![]()
Last edited by daniel'; 21-06-2013 at 14:09.
آره دیگه میگم East پر نوب لهستانی و صربستانی هست همینه.
تازه روس هم که میاد بدتر![]()
نگاه کنید ببینید چندتا اسکل بیفته با آدم نتیجه چی میشه!
تازه من این اولین بار بود warvik ؟؟ بر میداشت
اون اسکل جکس رو برداشت و 0/6/4 باش نتیجه گرفت!!!
من دست تنها 16 تا گرفتم
![]()
Last edited by smohsen; 21-06-2013 at 16:32.
شما اینم حساب کن که اسکل دشمنت بودهنگاه کنید ببینید چندتا اسکل بیفته با آدم نتیجه چی میشه!
تازه من این اولین بار بود warvik ؟؟ بر میداشت
اون اسکل جکس رو برداشت و 0/6/4 باش نتیجه گرفت!!!
من دست تنها 16 تا گرفتم![]()
آیتمه Signedo![]()
اگه بازی طول می کشید 6 تا banshee می رفت فک کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)