تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 599 از 1298 اولاول ... 994995495895955965975985996006016026036096496991099 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,981 به 5,990 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه Jiraya_Sama's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان همشهری
    به نظر من اشتباه نکنین از طرح های قبلیتون انصراف ندین چرا که اصلا معلوم نیست سرعتی که میخواین رو بهتون بده اون موقست شما میمونیو هزینه ی الکی ماهیانه و هزینه شارج گیگی 4200تومن بنظر من اول بگیرین ببینید راضی هستین ازش بعد از طرح قبلی(زرین) انصراف بدین چون سرعت واسه همه متفاوته یه موقع هست واسه من اندازه ی 2مگابیته و واسه شما 64 کیلو بایت هم نیس

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

دوستان دوتا طرح نمیشه از مخابرات داشته باشین باید یکی را انصراف بدین یا زررین یا کمپین کسی هم اجباری نکرده که کدام طرح را داشته باشین ... این طرح ها هم هیچ تفاوتی از نظر کیفیت باهم ندارند .

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوستان دوتا طرح نمیشه از مخابرات داشته باشین باید یکی را انصراف بدین یا زررین یا کمپین کسی هم اجباری نکرده که کدام طرح را داشته باشین ... این طرح ها هم هیچ تفاوتی از نظر کیفیت باهم ندارند .
    ولی طرف گفت وقتی طرحت فعال شد اگه دلت خواست میتونی زرینت رو انصراف بدی. من خودم قبلآ 2 تا طرح همزمان تو پنلم داشتم یکی برنا بود یکی مهارت که پارسال گذاشته بودند

4. این کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

میشه از دو طرح همزمان استفاده کرد

6. این کاربر از hidden2255 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

میشه از دو طرح همزمان استفاده کرد
    چیزی که مخابرات موقعه ثبت نام طرح کمپین میگه نه فقط به من به دوستان دیگه هم میگه که باید طرح زرین و انصراف بدید ... این که قبلا و الان هم میشه مثلا از مخابرات و از یک شرکت دیگه دو طرح متفاوت را داشته باشیم.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

دوستان خط من رانژه شده روی 2 مگ هم بسته شده پورتم خطم DLC هست... مودم رایگان هم قرار برام بیارن هیچ هزینه ایی هم تا الان برای طرح کمپین ندادم فقط منتطرم بیان مودم را کانفیگ کنند تمامی این مراحل هم کمتر از 5 دقیقه در مخابرات و کمتر از 1 هفته روند را اندازی پورت انجام شد...

9. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_0907's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

سلام دوستان
    مودمی که مخابرات برای طرح کمپین میده tplink td-w8901n هست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

چیزی که مخابرات موقعه ثبت نام طرح کمپین میگه نه فقط به من به دوستان دیگه هم میگه که باید طرح زرین و انصراف بدید ... این که قبلا و الان هم میشه مثلا از مخابرات و از یک شرکت دیگه دو طرح متفاوت را داشته باشیم.
    من طرح زرین رو داشتم .کمپین هم ثبت نام کردم. فعال شد بعد زرین رو انصراف دادم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان . کسی اینجا هست که تعرفه 256 نامحدود مخابرات رو ثبت نام کرده باشه و فعال شده باشه براش ؟ من طرح یک مگ 4 گیگ رو گرفتم اما چون وبگردی زیاد میکنم میخام 256 نامحدود بگیرم . اگه دوستی هست به من اعلام کنه که من چند دقیقه یوزر پسووردشو ازش قرض بگیرم امتحان کنم ببینم چجوریه ؟ البته من خودم قبلا یوزر پسووردمو بهش میدم که خدای نکرده فکر بد نکنین .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان . کسی اینجا هست که تعرفه 256 نامحدود مخابرات رو ثبت نام کرده باشه و فعال شده باشه براش ؟ من طرح یک مگ 4 گیگ رو گرفتم اما چون وبگردی زیاد میکنم میخام 256 نامحدود بگیرم . اگه دوستی هست به من اعلام کنه که من چند دقیقه یوزر پسووردشو ازش قرض بگیرم امتحان کنم ببینم چجوریه ؟ البته من خودم قبلا یوزر پسووردمو بهش میدم که خدای نکرده فکر بد نکنین .
    یوزر و پسورد؟ با یوزر و پسورد که نمیشه سرویس یه خط رو روی یه خط دیگه تست کرد برادر من. در جواب سوالتون هم باید بگم که شنیدم سرعت نامحدود خیلی کمه و تقسیم بر 8 میشه سرعتتون.فک نکنم بصرفه باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •