منم با اسیاتک مشکلی نداشتم تو این چند روزه.
دیروز قطع شده بود که از آخر فهمیدم فایروالم قاطی کرده.
یه روز هم قطع شده بود.زنگ زدم بهشون گفتن مشکلی نیست.فهمیدم از (پ- ر -و -ک -س -ی) بوده. واسه خودش IP ست کرده بود.![]()
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
منم با اسیاتک مشکلی نداشتم تو این چند روزه.
دیروز قطع شده بود که از آخر فهمیدم فایروالم قاطی کرده.
یه روز هم قطع شده بود.زنگ زدم بهشون گفتن مشکلی نیست.فهمیدم از (پ- ر -و -ک -س -ی) بوده. واسه خودش IP ست کرده بود.![]()
ظاهرا تو یک تعداد از مراکز یا ip ها این مشکل پیش امده. چراش رو باید در شرکت زیر ساخت پیدا کرد (خبری از تغییر فیبر قطعی یا .... )
سلام...
کسی میدونه سرویس داتک چقدر طول میکشه تا وصل شه ؟ من 5 تیر سفارش دادم ولی هنوز وصل نشده .
ممنون![]()
سرویس 64 شاتل تا حالا وضعش بد نشده شاید بعضی وقتا یه ربع مشکل داشته ولی بعدش درست شده
حاجی اگه الان خط بگیرم PCM مگه نیستش بعد روی این خط میتونم ADSL بگیرم ؟؟؟؟
سرویس داتک 3 روز وقت اداری میخواد ! مطمئنا هر چه بیشتر از این بشه مربوط به مرکز مخابراتی شما و نسبت به عملیات آنها برای رانژه کردن خط شماست ! این میزان نسبت به سرعت عمل مرکز مخابراتی متغیره ! برای من که 3-4 روزه وصل شد !
چرا باید اینطور باشه که شما میگی!؟
فکر نمیکنید با این توصیفات شرکت بیش از 90% مشتریهای جدیدش را از دست میده و کمیمونند اون کسایی که فقط داتک در مرکز مخابراتیشان سرویس میده! من که فکر نمیکنم یک،سوم عدد شما هم حقیقت داشته باشه (البته منظورم پروسه ی روال کاری در خود شرکت است مگر....)
میتونم بپرسم منبع شما کجاست! که این اطلاعات را در اختیار شما قرار داده!؟
همانطور که توضیح دادم! قسمت عمده ی تأخیر در ارائه سرویس رانژه شدن خط شما توسط مرکز مخابراتی به درخواست شرکت سرویس دهنده است که بستگی به مرکز مخابراتی داره !
جناب درویش درست میگن
منبع منم
1ماهه داتک گرفتم
برای رانژه کردن خط و کارای دیگش 31 روز اذیت کردن
پورت رو عوض کردن.....
الان هم که 27 روز استفاده کردم
هیچ کسی اینجا نمی تونین پیدا کنید که از این شرکتها راضی باشه
مگر اینکه متوسط سرعت اینترنت رو تو دنیا ندونه
البته فکر می کنم برای adsl زیر 256 کمتر از 30 روز بگیره
به هر حال همشون مزخرفن![]()
دوست عزیز چرا میزنی. من که با داتک پدر کشتگی ندارم. منبع رفقا دوستانی که تازه از داتک سرویس گرفتن. عللتش هم نداشت کارمند که بره مخابرات .
من 3 نفر میشناسیم که الان بیش از 30 روز تقاضای زانژه کردند.
سخن دوستان تایید میشه.
من مصمم بودم که از داتک بگیرم .
زنگ زدم گفتن حداقل یکماه طول میکشه که بی خیالش شدم.
باز خدا پدرشون رو بیامرزه که راستش رو همون اول گفتن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)