تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 599 از 1291 اولاول ... 994995495895955965975985996006016026036096496991099 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,981 به 5,990 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

کاملاً موافقم از وقتی این مشکل ریزوم رو با سایت‌های شیرینگ حل کردن سرعت تو بیشتر ساعت‌های روز داغونه
    باید صبر کرد ببینیم که کی درست می‌شه

---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:30 AM ----------

قبلاً می‌گفتن شماره‌ات رو بده باهات تماس می‌گیریم حالا می‌گن نامه بزن...
    خُب معلومه دیگه کسی نمی‌خواد پاسخگو باشه مطمئناً شکایت هم کاری به جایی نمی‌بره
    چون اینجا ایرانه و طبق گفته دولت مردها... سیستمی که با ایمان خالص اداره می‌شه فقط مردم می‌تونن مشکل داشته باشن نه کسایی که دارن به مردم مثلاً خدمات می‌دن
    آخرش هم برای اینکه خر کیفمون کنن می‌گن ملت فهیم ایران
    واقعا هم همينه. ببخشيدا مقصر خودمونيم. الان در خونه ما يه هيات جديد زدن چون دعواشون شده واسه كل و كل بازي طرف تا ساعت 1 نيمه شب آهنگ گذاشته بلند كل خيابون ميشنون همشم حسين حسين همين آخه بري حرفم بزني ميشي زد دين اينا. سر كار ميريم خسته ايم نميتونيم بخوابيم. صداش رو اندازه داخل همون محيط بذار تا صبح اينقدر بزنين تو سر خودتون تا شهيد بشين والا به خدا. آزار و اذيت و تجاوز و زورگويي كلا يعني اسلام. به قول تو ايمان خالص مال ايناست. اينم كار كردنشونه همين آدمها كه اينجوري كار ميكنن و ميدزدن و بي مسئوليت هستن صف اول اينجور مراسم مذهبي هم هستن. كم تو اينا نبودم بوسيدم گذاشتم كنار انسان واقعا آگاهيش رو بالا ميبره از اسارت رها ميشه. خوش و خرم باشين

---------- Post added at 08:53 AM ---------- Previous post was at 08:49 AM ----------

اون قضیه پشتیبانی شون رو نمیدونم ولی این مشکلی که شما میگی رو من نفهمیدم چی هست. شما میگی مودم زده کانکت، بعد بالای کجا زده not connected ؟؟ میشه عکس بذارید؟
    دوست عزيز قضيه اينه كه دوستم ويندوز جديد ريخته سون بعد به اينترنت وصل نميشه. پيش منم نبود درستش كنم پاي تلفن توضيح ميدادم بهش. بعد رفتم تنظيمات مودم رو از سايتش گرفتم طبق اون گفتم انجام داد ولي باز هم آي پي مودم رو ميزنه هم نمياره تنظيمات مودم رو بعد ايرانسل بهش ميگه برو تو سايت ايرانسل. حداقل بيشتر شركتها وقتي قطع هم هستي به سايت خودشون دسترسي داري. الان نميدونم بايد چيكار كنه تا درست بشه. يه تنظيم براي ويندوز جديد كه ميريزي نداره. در صورتي كه وقتي adsl استفاده ميكردم ويندوز ميريختم سي دي مودم رو كه نصب ميكردم ديگه خودش وصل ميشد. مودمش هم 635 هست

2. این کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

این حرفتون از اون حرف ها بود ها
    مگر به استفاده کردن یا نکردن من از وایمکس داره که امواج اذیت کنه.امواج وایمکس و هزار رو یک چیز دیگه توی فضا هست.ما فقط یه وسیله گذاشتیم که ازش استفاده کنیم.
    همه جای دنیا هم هست.
    مثلا شما که از adsl استفاده میکنید هیچ امواجی اطرافتون نیست!!!
    احتمالا در منطقه ایشون خبری از امواج موبایل، امواج رادیو اف ام ( که چگالیش از موبایل بیشتره)، امواج تلویزیون چه آنالوگ و چه دیجیتال نیست

4. 2 کاربر از o457 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Esfahan

6

ممنون از راهنماییتون
    میخواستم بدونم از نظره قطعی چطوره ثبات سرعت همینیه که گفتین؟؟؟؟

چون من همش دانلود دارم البته سرعت سایت باز کردن هم برام مهمه؟؟

ایرانسل کسایی رو که زیاد دانلود میکنن محدود نمیکنه؟؟؟
    من چند یک هفته است دارم این سرویس 1 مگابیت رو اسفاده می کنم قطعی ندارم و سرعت تقریبا ثابت هست و طبق تحقیقات بنده ایرانسل خوب بوده به همین خاطر گرفتم البته مبین نت هم دارم اونم سرعتش ثابته 130-140 استفاده من در کافی نت هست
    به اونصورت هم نیست که محدود کنن مگه اینکه هر 30 روز 24 ساعت دانلود کنی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من مودم وایمکس مبین نت یکی از دوستامو واسه یه مدت گرفتم
    3تا چراغ آنتنش روشن میشه اما به اینترنت وصل نمیشه
    حتی نمیتونم وارد تنظیمات مودم بشم و وقتی 192.168.1.1 رو میزنم ارور میده و هیچ صفحه ای باز نمیشه (با لن تست کردم)
    دوستم گفته بود مودم تنظیمه و خودش باهاش کار کرده!
    چرا واسه من کانکت نمیشه؟ کسی میدونه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    من مودم وایمکس مبین نت یکی از دوستامو واسه یه مدت گرفتم
    3تا چراغ آنتنش روشن میشه اما به اینترنت وصل نمیشه
    حتی نمیتونم وارد تنظیمات مودم بشم و وقتی 192.168.1.1 رو میزنم ارور میده و هیچ صفحه ای باز نمیشه (با لن تست کردم)
    دوستم گفته بود مودم تنظیمه و خودش باهاش کار کرده!
    چرا واسه من کانکت نمیشه؟ کسی میدونه؟
    دوست عزيز شما اولا كه بايد در تاپيك مبين نت مطرح كنيد. مودم تنظيم هست مشكل از سيستم شماست . بايد از طريق تنظيمات مودم (كه در سايت مبين نت بايد نسبت به مدل مودم و سيستم عامل كه دارين موجود باشد مانند سايت ايرانسل) روي سيستم عامل خودتون تغييراتي را انجام بدين و بعد كه وصل شدين دوباره تنظيمات آي پي رو به حالت آپتين در بيارين. شما به سايت مبين نت مراجعه كنيد و آموزش تنظيمات مربوط به مودم خودتون رو دانلود كنيد و طبق آموزش پيش برويد مشكلتان حل مي شود.

8. این کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    من تازه امروز وایمکس ایرانسل گرفتم 128 نا محدود انتن هم پر پر هست
    چندتا سوال
    1-چرا اینقدر سرعت باز کردن صفحات نسبت به adsl 128 کمتره؟
    2-وی پی ان هم کانکت نمیشه چرا ؟ در صورتی که با adsl من کانکت میشه
    یک هم جواب مارو بده

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوست عزيز بستگي به منطقه داره. من سرعت باز كردن صفحاتم تو يه روز خيلي عاليه و بعضي اوقات سرعتش پائينه سرويس 512 دارم و 128 كه كلا سرويس ضعيفي هست.
    وي پي ان هم من مشكل ندارم هر وي پي ان با هر پورتي رو تست كردم وصل ميشه مشكلي نداره. اشكال از جانب خودتون بايدب اشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ببخشید شما چرا مشکل افراد رو به گردن دین میندازین،مشکل از خود افراده که با اسم دین اسلام دارن کاسبی میکنن و گرنه دین اسلام هیچ وقت اونا رو به عنوان مسلمان قبول نکرده و هیچ جا هم نگفته حق مردم رو بخورید.
    برادر عزیز،استفاده ابزاری کردن از دین تقصیر دین نیست تقصیر اونایی است که اون بالا نشستن و دارن به اسم اسلام سر اسلام رو میبرن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

برای تست سرعت وایکمس ایرانسل،مودم یکی از دوستان رو به خونه آوردم ولی هر کاری کردیم یک چراغ هم روشن نشد آخرش مودم رو تو حیاط بردم یه دو چراغ به زور روشن خاموش میشد البته به کامپیوتر نمیرسید تا سرعتش رو تست کنم. سوالم اینه که بعد از وصل کردن مودم لازمه تنظیماتی در کامپیوتر اعمال کنیم یا نه؟.
    کسی نیست کمک کنه و بگه بعد از روشن کردن مودم چه تنظیماتی باید انجام بدم تا وصل بشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ببخشید شما چرا مشکل افراد رو به گردن دین میندازین،مشکل از خود افراده که با اسم دین اسلام دارن کاسبی میکنن و گرنه دین اسلام هیچ وقت اونا رو به عنوان مسلمان قبول نکرده و هیچ جا هم نگفته حق مردم رو بخورید.
    برادر عزیز،استفاده ابزاری کردن از دین تقصیر دین نیست تقصیر اونایی است که اون بالا نشستن و دارن به اسم اسلام سر اسلام رو میبرن.
    سلام
    نه داد وی پی ان مشکلی ندراه توی همون سیستم با Adsl مخابرات کانکت میشه ولی با وایمکس ایرانیل نه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •