شما هم معلوم نیست کدوم وری هستین!
اسم یوزرتون کرسپو هست اونوقت اواترتون جناب رائول امضاتون هم باتیستوتا![]()
شما هم معلوم نیست کدوم وری هستین!
اسم یوزرتون کرسپو هست اونوقت اواترتون جناب رائول امضاتون هم باتیستوتا![]()
Last edited by Mr.Vahid; 22-10-2009 at 02:26.
مشکلم با آنتی ویروس هم حل نشد
میگم این بازی کرک نداره؟؟ چون تو این دوتا دی وی دی من اصلا اثری از کرک نیست چرا؟؟؟
ماله من كه intro رو داره.آقا این PES2010 اولش دمو نشون نمیده یا فقط مال من نداره ؟
من نشستم از صفحه 580 تمام پست هارو خوندم و نظرات دوستانو دیدم ولی خودم هنوز بازیرو نگرفتم گذاشتم امروز که بازی از سایت اصلی خودش منتشر میشه با خیاله بگیرم و حالشو ببرم.
اگه مشکلت فقط پرنشدن خط نصب هستش چند دقیقه بزار تو همون حالت بمونه بعد برو ببین فولدری که بازی داره توش نصب میشه حجمش زیاد شده یانه اگه زیاد شده باشه مشکلی نیست بعد از حدود 15تا30 دقیقه بازی نصب میشه .
من این مشکلو با بازی half life2 داشتم بعد ازده دقیقه یهو بازی نصب میشد شاید مشکل شما هم اینطوری حل شد![]()
اينم پچی برای درست شدن اسمها و پرچم ها:
فقء يكي أخرين ggs ي كه اومده رو بزاره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by vampyre; 22-10-2009 at 08:22.
تو ایران گروهی هست به نام وینسار که شاید خیلی از شما اونها رو بشناسید این حرفهایی که میخوام بگم باتوجه به اطلاعاتی هست که از اونا بدست اوردم . ببینید تیمهایی که میخوان لیسانس شده باشند باید لیست کامل بازیکنان و سییتم بازی و مدل لباسها و.... رو به مسؤلین ساخت بازی بدن تا اونا این اطلاعات را وارد بازی کنند واگه تیمی مثل چلسی لیسانس نشده مشکل از کونامی نیست. اینم بدونید که در سالهای گذشته یکی از همین بچه های گروه وینسار اطلاعات تیم ملی را برای مسولین بازی برده بود اما به دلیل اینکه اسراییل یکی از اسپانسر های این شرکت بوده این توافق صورت نمیگره.
من اینها رو گفتم حالا راست ودروغش باخودتون این مطالبی بود که گرو وینسار که یکی از بهترین گروههای ادیتور بازیpes هستندگفتند ماهم قبلا خوندیم حالا اینجا نوشتیم.
ببخشید دوستان میشه سریال بازی رو بدید
سلام من بازی دیشب گرفتم.خیلی با حال شده از هر لحاظ:گرافیک گیم پلی مستر لیگ به واقعت نزدیک شده و...........من بعد از 6 بازی تونستم یه بازی ببرم .پرسینگ خیلی با حال وقتی توپ تو پام یهو 3 بازیکن میان تو پام واقعا بازی باحالی .......یه مشکل کوچیک دارم زمانی که نزدیک دروازبانه حریف می شم بالا سره تصویر انگار مه هست ولی زمان کرنل دیگه نیست به نظرتون مشکل چی؟؟؟؟؟؟
دوستان مگه نگفتن که بوندس لیگا هم هست
پس چرا نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)