برنامه ای هست که وقتی داری زنگ میزنی به کسی تا طرف گوشی برداشت یه ویبره بزنه؟؟ تا گوشی الکی دم گوشت نگیری!
برنامه ای هست که وقتی داری زنگ میزنی به کسی تا طرف گوشی برداشت یه ویبره بزنه؟؟ تا گوشی الکی دم گوشت نگیری!
ممنون رفیق. اعصابم خرد شده بود، می گفتم وقتی Hidden کنم و تو گالری نیاد و به جاش تو Video Centre بیاد، به چه دردم می خوره؟!
مشکلم حل شد، ولی برای احتیاط تو همون مسیر هم Hidden شون کردم.
دوستان یه Messenger خوب معرفی می کنید که هم Yahoo! رو ساپورت کنه و هم Google Talk رو. چند تا امتحان کردم، یا ورژنهاش قدیمی بود و بنا بر این کار نمی کرد یا اصلاً به گوشی نمی خورد.
یک برنامه تحت پایتون بود ولی اسمش رو یادم رفته.این یکی کارش برعکسه وقتی تماس میگیری گوشی ویبره میزنه و وقتی که طرف گوشی رو برداشت خاموش میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدslick
nimbuzz
fringe
من این 3 تا رو + Talkonaut + Ebuddy نصب کرد !slick
nimbuzz
fringe
ولی نمیدونم چرا هیچ کدوم لاگین نمیکنن !
با 2 تا سیم کارت همراه اول و ایرانسل تست کردم ! نشد که نشد !
چه جالب. من هم منظورم از برنامه هایی که نصب کردم، دقیقاً همینا بود که با همشون مشکل دارم.
Nimbuzz و Slick که میگن ورژن قدیمی هست و باید آپدیت کنی که آخرین ورژنش نمی دونم از کجا گیر بیارم. Fringe هم که که اصلاً Login نمی کنه و Talkonaut هم که اصلاً پیدا نمی کنم از کجاش تو یاهو یا گوگل تاک چت کنم!
من از slick دارم استفاده میکنم و از nimbuz هم تا حدود 1 ماه قبل،هر دوتاشون کار میدن فقط fringe وقتی میره تو مسنجر بعد از چند ثانیه میاد بیرون،این سایت یک تاپیک داره همیشه آخرین ورژن برنامه ها رو توش میذاره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرق گوشی تقلبی نوکیا5800 را با گوشی اصلی از کجا می توان تشخیص داد ایا راهی برا تشخیص گوشی اصلی وجود دارد دوستان لطفا راهنمایی کنند با تشکر
بعد از آپدیت این آلارم گوشی چه باحال شده
صبح به چشمام شک کرده بودمهر کاری میکردم ساکت نمیشد
بهترین مسنجر : Shape Service IM Plus 8.x
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)