مدل و برندش؟!25 تومن
با سلام
تا حالا چند تا پست زدم ولی چون در دوره آزمایشی هستم پستهام با یک تا 2 روز تاخیرروی سایت میره و عملا به علت به روز شدن سریع این قسمت، یکی و دو صفحه ازش میگذره و کسی آنها را نمیبینه. امیدوارم که این دفعه رفقا این پست را ببینند و جواب من را هم بدهند
.
با تشکر
ممنونم کسی جوابم رو نداد![]()
سلام .
میخواستم بدونم فرق این 3 تا گزینه چی هستش ؟
مخلصیم .
سلام به دوستان
برای خرید مودم ADSL کدوم برند مناسب تره؟ شرکت پارس آنلاین میگه Symphony 5500 بهترینه البته من شک دارم به حرفشون. به نظرتون D-link بهتره یا tp-link؟
اگه برند Symphony خوبه Symphony 3200 رو بگیرم یا Symphony 5500؟
شرایط استفاده من : قراره 128 یکماهه نامحدود بگیرم (20 ساعت در روز روشن) مودمی میخوام که داغ نکنه... بعدها شاید 512 بگیرم ولی وایرلس نمیگیرم.
لطفا راهنمایی کنید. با تشکر
درایور مودم DSL-2640T d-link را لطفا برای ویندوز سون قرار دهید
با تشکر![]()
درایور مودم d-link dsl-2640t را برای ویندوز سون قرار دهید
با تشکر![]()
مارک بدی نیست ریمارک مودم Asus می باشه ولی من تو پارس آنلاین 128 نا محدود ندیدم lمگر اینکه شما تو شهرستان باشید و بخواهید از سرویس EP1-U پارس آنلاین استفاده کنید.
من از مودم TP-Link TD 8811 استفاده كردم خيلي مودم خوبيه. LAN + USB +ROUTER و پيشتيباني از ADSL+2 قيمتش هم مناسبه بين 30 تا 35 تومنه. بيشتر كاربر ها از اين مدل استفاده مي كنن.
روتر کارش چیه؟من از مودم TP-Link TD 8811 استفاده كردم خيلي مودم خوبيه. LAN + USB +ROUTER و پيشتيباني از ADSL+2 قيمتش هم مناسبه بين 30 تا 35 تومنه. بيشتر كاربر ها از اين مدل استفاده مي كنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)