نگفتین 128 نامحدود بگیر خوبه؟ نظز بدین لطفا، الا من 5 گیگ رو تموم کردم که هیچچی 3 گیگ به قیمت 12 تومن خریده ام اون هم 800 مگ مونده ازش چیکار کنم؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نگفتین 128 نامحدود بگیر خوبه؟ نظز بدین لطفا، الا من 5 گیگ رو تموم کردم که هیچچی 3 گیگ به قیمت 12 تومن خریده ام اون هم 800 مگ مونده ازش چیکار کنم؟
چرا سایت یاهو برام فی ل تره؟
اینباکسمو که می خوام باز کنم فیلتره
اعصاب نمونه برام![]()
خب دوست عزیز چون سرعتت بالاست صفحات سریع لود میشن وحجمت هم سریع کم میشه ولی در سرویس نامحدود پهنای باند کمتری بهتون میدن.
یه روشی میگم امتحان کنید که ببینید سرعت لود صفحات در سرویس 128 چطوره. اول برنامه NetLimiter رو دانلود کنید:
بعد نصب، فایر فاکس رو در این برنامه سرعت دانلودش رو با توجه به گفته دوستمون 20 کیلوبایت و آپلود رو 15 کیلوبایت قرار بدید و یکی از سایتها رو لود کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لقمه آماده میل نمودن هستنتیجه گیری با خودتون
سلام منیم عزیز دوستوم،آفا من این برنامه رو امتحان کردم،new rule رو زدم ،در قسمت in 20 کیلوبایت رو قرار دادم،خوب حال من میخوام اینو بدونم که با این کار در باز کردن صفحات وب صرفه جویی میشه یا نه؟ یا اینکه میخوای بگی سرعت لود شدن صفحه کم میشه،البته یه کم فرق کرد تو سرعت لودش ولی نه انقدر که محسوس باشه.
با این کار شما عملا سرویس 128 رو شبیه سازی کردید. صرفه جویی در کار نیست ولی به قول دوستان چون سرعت شما بالاست (در سرویس محدود) وقتی وارد صفحه سنگینی میشید تا بیایین لود صفحه رو stop کنید صفحه کامل لود شده و ترافیک بیشتری ازتون کم میشه. ولی نامحدود اینطور نیست
سلام دوست عزیز،مال شما سرویس محدود صبانته؟ درسته؟ مال من محدود هماراست سرعتش مثل اینه.
نه بزرگ نت اریا همون شرکت مکس نت هست
سرویس کلاسیک ماکس نت با 128 محدودش یکیه؟؟ چون الام که 6 تومن 128 رو گرون کرده زیاد به صرفه نیست![]()
کلاسیک نه ها . اصلا کلاسیک تمدید نکنین . من تمدید کردم 1 ماهه بد جوری منصرف شدم . سرعت دانلودش 50 هست . شانس آوردم 1 ماهه تمدید کردم . می خواستم 3 ماهه تمدید کنم .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)