تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 599 از 2550 اولاول ... 9949954958959559659759859960060160260360964969910991599 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,981 به 5,990 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

نگفتین 128 نامحدود بگیر خوبه؟ نظز بدین لطفا، الا من 5 گیگ رو تموم کردم که هیچچی 3 گیگ به قیمت 12 تومن خریده ام اون هم 800 مگ مونده ازش چیکار کنم؟

پروفشنال parinaz571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

چرا سایت یاهو برام فی ل تره؟
    اینباکسمو که می خوام باز کنم فیلتره
    اعصاب نمونه برام

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

آقایونی که از سرویس محدود استفاده میکنن،لطفا بگین شما هم 5 گیگ رو زود تموم میکنین،با اینکه دانلود ندارم وب گردی میکنم من اما تو این 1 ماه و نیم 7 گیگ مصرف کرده ام،بنظر شما سرویش نامحدود همارا بگیرم خوبه؟ و آیا مثل سرویس کلاسیک صفحات رو لحظه ای باز میکنه؟
    خب دوست عزیز چون سرعتت بالاست صفحات سریع لود میشن وحجمت هم سریع کم میشه ولی در سرویس نامحدود پهنای باند کمتری بهتون میدن.
    یه روشی میگم امتحان کنید که ببینید سرعت لود صفحات در سرویس 128 چطوره. اول برنامه NetLimiter رو دانلود کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد نصب، فایر فاکس رو در این برنامه سرعت دانلودش رو با توجه به گفته دوستمون 20 کیلوبایت و آپلود رو 15 کیلوبایت قرار بدید و یکی از سایتها رو لود کنید.

لقمه آماده میل نمودن هست نتیجه گیری با خودتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خب دوست عزیز چون سرعتت بالاست صفحات سریع لود میشن وحجمت هم سریع کم میشه ولی در سرویس نامحدود پهنای باند کمتری بهتون میدن.
    یه روشی میگم امتحان کنید که ببینید سرعت لود صفحات در سرویس 128 چطوره. اول برنامه NetLimiter رو دانلود کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد نصب، فایر فاکس رو در این برنامه سرعت دانلودش رو با توجه به گفته دوستمون 20 کیلوبایت و آپلود رو 15 کیلوبایت قرار بدید و یکی از سایتها رو لود کنید.

لقمه آماده میل نمودن هست نتیجه گیری با خودتون
    سلام منیم عزیز دوستوم،آفا من این برنامه رو امتحان کردم،new rule رو زدم ،در قسمت in 20 کیلوبایت رو قرار دادم،خوب حال من میخوام اینو بدونم که با این کار در باز کردن صفحات وب صرفه جویی میشه یا نه؟ یا اینکه میخوای بگی سرعت لود شدن صفحه کم میشه،البته یه کم فرق کرد تو سرعت لودش ولی نه انقدر که محسوس باشه.

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام منیم عزیز دوستوم،آفا من این برنامه رو امتحان کردم،new rule رو زدم ،در قسمت in 20 کیلوبایت رو قرار دادم،خوب حال من میخوام اینو بدونم که با این کار در باز کردن صفحات وب صرفه جویی میشه یا نه؟ یا اینکه میخوای بگی سرعت لود شدن صفحه کم میشه،البته یه کم فرق کرد تو سرعت لودش ولی نه انقدر که محسوس باشه.
    با این کار شما عملا سرویس 128 رو شبیه سازی کردید. صرفه جویی در کار نیست ولی به قول دوستان چون سرعت شما بالاست (در سرویس محدود) وقتی وارد صفحه سنگینی میشید تا بیایین لود صفحه رو stop کنید صفحه کامل لود شده و ترافیک بیشتری ازتون کم میشه. ولی نامحدود اینطور نیست

پروفشنال night-sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز،مال شما سرویس محدود صبانته؟ درسته؟ مال من محدود هماراست سرعتش مثل اینه.

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

سلام دوست عزیز،مال شما سرویس محدود صبانته؟ درسته؟ مال من محدود هماراست سرعتش مثل اینه.
    نه بزرگ نت اریا همون شرکت مکس نت هست

داره خودمونی میشه amin_damer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

سرویس کلاسیک ماکس نت با 128 محدودش یکیه؟؟ چون الام که 6 تومن 128 رو گرون کرده زیاد به صرفه نیست

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

کلاسیک نه ها . اصلا کلاسیک تمدید نکنین . من تمدید کردم 1 ماهه بد جوری منصرف شدم . سرعت دانلودش 50 هست . شانس آوردم 1 ماهه تمدید کردم . می خواستم 3 ماهه تمدید کنم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •