تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 599 از 905 اولاول ... 99499549589595596597598599600601602603609649699 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,981 به 5,990 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

در آغاز فعالیت safnan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

یه ااتصال کوتاه یا کثیفی در مدار یا پشت کیلومتر دارید
    والا یه بار کلا سینه جلو رو باز کردم بررسی کردم. اتصالی نداشتم. نمایشگر آمپرها رو هم دیدم خیلی تمیز بودن. مدارش کاملا مرتب بود.
    بازم ممنونم.

در آغاز فعالیت safnan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام . ممنونم از توجهتان.
    پراید 141 مدل 85 .
    فرمان معمولیه. مکانیک میگه سوراخ سگدست بیضی شده . البته هنوز ندادم ببینه. واسش توضیح دادم اونم اینطور گفت. یکی دیگه میگه از طبق و سیبک است.
    ولی من چون دیگه نمیخام هم پولم هدر بره و هم اعصابم خرابتر بشه میخام خودم مرحله به مرحله تعمیر کنم. دیروز طبق جلو رو درآوردم سالم بود. به دو نفر هم نشون دادم اونها هم تایید کردن. بستم سرجاش. سیبک سمت صدا رو باز کردم ( بعد از علامت گذاری دقیق ) قرقری فرمون که به دنده شانه ای جعبه فرمون وصل میشه لقی داشت.
    احتمال میدم دنده پینیون با شانه ای خوب درگیر نمیشه و احتمالا ساییدگی داره و بین دنده ها شون فاصله افتاده. شایدم پیستون یا بلبرینگش فرسوده شدن. به هر حال خیلی احتمال میدم ایراد از جعبه فرمون باشه. مخصوصا که بالای شصت هفتاد که میرم فرمون سرخود گیج میزنه و منحرف میشه به راست و چپ.
    حالا شرط عقل اینه که اول با اساتید مشورت کنم که اگر نکته ای یا فوتی فن خاصی داره مطلع بشم. وگرنه فردا پس فردا حتما باز میکنم. زمستون هم چون هوا زود تاریک میشه باید صبح شروع کنم تا عصر تموم کنم.
    ارادت مندم.

با سلام به دوستان . امروز با دست پر اومدم ظرف هاتون رو بیارید.
    آقا گیج زدن فرمون در سرعت بالا درست شد. اما خیلی تجربه گرونی بود. خدا خیرشون نده این تعمیرکارای ناش و خیانت کار رو. من که حلال نمیکنم.
    نزدیک چهارصد تومن برام آب خورد.
    اول یه سیبک فرمون عوض کرد چون واقعا هم خراب بود. درست نشد. بقیه رو چک کرد گفت سالم هستن.
    جعبه فرمون رو باز کرد بررسی کرد گفت لقی داره. گفتم تعمیرش کن گفت خطرناکه به ریسکش نمی ارزه . برو تازه شو بگیر. صدو بیست تومن دادم خریدم.
    عوض کرد. بازم گیجی فرمون درست نشد.. حسابی کفری شده بودم.
    زنگ زدم بهش اعتراض کردم.
    فرداش بردم عیب رو پیدا کرد. عیب از چرخای عقب بود.
    توپی های عقب رو عوض کردیم درست شد.
    حالا ایراد اصلی از کجا بود ؟
    یک ماه پیش برده بودم یه آهنگری لنت های عقب رو عوض کنه گفت کاسه چرخ هات خرابه. برو بخر. رفتم بخرم چون جمعه بود و یه مغازه یدکی باز بود و اونم پرسید معمولی میخای یا ای بی اس ؟
    منم گفتم معمولی . ولی خائن بهم اون یکی رو داد. منم نفهمیدم. آوردم آهنگری گفت که این مال ای بی اس است ولی به هم میخورن. گفتم مطمئنی ؟
    گفت آره خیالت تخت.
    نگو توپی پراید معمولی به بلبرینگ های مدل ای بی اس دار نمیخورن و یکی از بلبرینگ ها فیت نمیشه و توپی رو نمیگیره .

خلاصه اینکه سعی کنید ماشین رو اصلا به تعمیرکار ندین. خیلی خائن تشریف دارن. من که حلال نمیکنم. حیلی اذیت شدم.
    موفق باشید.

3. 2 کاربر از safnan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

به نظر من سوخت زیاد وارد کاربرات میشه و ماشین خفه میکنه. واسه همین هم وقتی گار میدی دود میکنه و سوخت موجود رو میسوزونه و درست میشه. سخت روشن شدن هم به همین دلیل میتونه باشه.
    باید کاربرات تنظیم بشه. پیش کسی هم ببرید که کارش رو بلد باشه. طبق تجربه شخصی من با ماشینهای کاربراتی، خیلی ها ادعای وارد بودن میکنن اما اکثرشون فوقش کاربرات رو تمیز میکنن و دوباره میبندن، اما بلد نیستن درست تنظیمش کنن!
    خیلی جاها منو معرفی کردن یکیشون میگفت چون یکم موتورت کمپرس داره روغن از سوپاپی که از رو موتور رفته به کاربرات روغن میره و باعث خفه شدنش میشه
    من نمیدونم کاربرات نمیتونن تعمیر کنن. چه برسه به انژکتور

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید

اقا من ی 1سالی هست که پراید کاربراتوری سال 81 دارم
    مشکل من اینه که توی حرکت یهو احساس میکنی ماشین کم میاره و دور موتور میاد پایین تا خاموش بشه
    میزنی کنار بعد چند تا گاز خفن دور موتور رو 4 هزار ی دود وحشتناک سیاه از اگزوزش میاد بیرون
    و دو باره به حالت نرمال ماشین میرسه اگرم گاز ندی خاموش میشه بعد از اونم سخت روشن میشه
    هر از چند گاهی اینجوری میشه لطفا کمک کنید کلافه شدم
    هر تعمیرگاهیم بردم کاربراتو تمیز کرده ولی بازم مشکل حل نشده
    سلام
    احتمالاً کیت تعمیر کاربراتور میخواد
    کیت تعمیر شامل سوزن ژیگلور , واشرها , فنر و چیزهای دیگه هست (قطعات استهلاکی کاربراتور)

شما اگر بخواید اصولی کار کنید باید اول همه چیز رو تست کنین تا ایرادها رو پیدا کنین
    شمعها باید باز بشه بررسی بشه . اگه دوده زده پس ماشین مصرفش بالا هست
    باید بنزین بزنین و مصرف در 100km رو هم حساب کنید تا مطمئن بشید مصرف بالا هست
    اگر باک یا لوله ها یا درب باک نشتِ بنزین یا بخار بنزین داره پس مقداری از سوخت اونجوری داره هدر میره
    باید روغن موتور رو باروغن درجه یک که تبخیر ممیشه تعویش کنین همچنین فیلر روغن تا مطمئن بشین روغن سوزی نداره و کم نمیکنه
    اگر میخواین از حالت رینگها و پیستونها و سیلندرها مطمئن بشین که چقدر فرسوده شده باید تست کمپرس بگیرید در جائی که دستگاهشون اوراق و فرسوده نباشه
    باید فیلرها چک بشه
    طول فنر سوپاپها چک بشه اگر کوتاه شده یعنی ضعیفه و به موقع سوپاپها رو نمیبنده
    دهنه ی شمعها چک بشه
    مقاومت وایرشمعها و وایر کویل-دلکو چک بشه . قبلا در تاپیک صرفه جوئی مفصل توضیح دادم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تسمه تایم باید چک بشه که غلط نصب نشده باشه

قطعات دلکو و سردلکو و چکش برق باید بررسی بشه. جای دلکو باید بررسی بشه که تنظیم باشه
    وقتی خودتون بدونین چه کاری باید انجام بشه اونوقت بالای سر مکانیک وایسین تا همون کارها رو درست انجام بده
    یا اگر دست به آچارید خودتون انجام بدین و کلی پول هم صرفه جوئی کنین

خودتون بهتر از مکانیک میتونین معاینه کنین و تشخیص بدین ماشینتون چی لازم داره دقیقاً

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    هر فیلتری شبیه فیلتر ماشینتونه بهش میخوره فقط کافیه لوله هاش یک سایز باشه . پس مجبور نیستین آشغال نمایندگیهای ایرانی رو بخرین
    اون لوله هم فکر کنم منظورتون لوله ی سیستم pcv باشه که بخارهای روغن و سوخت رو از اتاقک میل لنگ میبره برای منیفولد هوا تا بسوزه و مصرف بشه
    قبلا توضیح مفصل نوشتم در موردش و سوپاپش (در بعضی ماشینها )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] system engine&ie=UTF-8&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch
    اگر روغن بی کیفیت باشه و زیاد بخار بشه یا موتور خسته باشه و رینگها و پیستونها و سیلندرها سائیده شده باشه , بخار خیلی زیاد میاد توی این شیلنگ و چرب میشه
    اقا مرسی ممنون از شما دقیقا خودشه این شیلنگ هست چیکارش کنم؟تعویضش کنم؟
    والا روغن همیشه ایرانول استفاده میکنم و با کیفیت بالا زودتر از اینکه کثیفم بشه تعویض میکنم حالا راه حل چیه؟مرسی

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

1- ایا صافی بنزین در مصرف بنزین تاثیر داره ؟ کثیف باشه زیاد بشه مصرف

2- ماشینم پراید 132 هست قبلا یک باک میزدم 500 تا میبردم ولی 3 ماهی هست یک باک 400 بیتشر نمیبردم .مسیر و ظرفیت ماشین و همه چی مث قبل هست . فیلتر هوامو زود عوض میکنم باد لاستیکا تنظیم میکنم و ماشین هم هیچ عیبی ظاهرا نداره ولی نمیدونم چرا 500 کیلومتر بردش شده 400 تا و یعنی داره زیاد مصرف میکنه

دوستان مشکل چی هست ؟ یبار هم برام دیاگ زد گفت مصرفش خوبه و عددهاش نرماله . ولی چرا 100 کیلومتر کاهش دارم

کسی جواب منو نمیده؟

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید

اقا من ی 1سالی هست که پراید کاربراتوری سال 81 دارم
    مشکل من اینه که توی حرکت یهو احساس میکنی ماشین کم میاره و دور موتور میاد پایین تا خاموش بشه
    میزنی کنار بعد چند تا گاز خفن دور موتور رو 4 هزار ی دود وحشتناک سیاه از اگزوزش میاد بیرون
    و دو باره به حالت نرمال ماشین میرسه اگرم گاز ندی خاموش میشه بعد از اونم سخت روشن میشه
    هر از چند گاهی اینجوری میشه
    لطفا کمک کنید کلافه شدم
    هر تعمیرگاهیم بردم کاربراتو تمیز کرده ولی بازم مشکل حل نشده
    دوست عزیز clc هست یا معمولی با توجه به مدل فکر می کنم معمولی باشه که چه بهتر
    احتمال داره فرا تر از تمیز کردن کاربراتور باشه بعضی وقت ها می تونه مشکل از دلکو یا کویل و قبل از آن وایر شمع و خود شمع باشه کاش اونهارو چک کنید و با کمترین هزینه به نتیجه برسیم برخی وقتها سوزن های کاربراتور خراب می شند و پیلتر بنزین رو فراموش نکنی جنس معتبر

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز فیلتر بنزین برا پراید چه مارکی خوبه بخرم و قیمتش درچه حدود هست در ضمن یه شیلنک کوچولو از اونجایی که روغن موتور تعویض میکنی یه خورده پایینتر کمی روغن پس میده نتونستم عکس پیدا کنم بزارم اون شیلنگ چیه که عوضش کنم مرسی.؟
    پراید انژکتوری؟
    فکر می کنم مارک های شرکتی یا کره ای خوب باشه
    اون شلنگ ممکنه چیز مهی باشه لطفن هر چه زودتر چک کنید

11. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

اقا مرسی ممنون از شما دقیقا خودشه این شیلنگ هست چیکارش کنم؟تعویضش کنم؟
    والا روغن همیشه ایرانول استفاده میکنم و با کیفیت بالا زودتر از اینکه کثیفم بشه تعویض میکنم حالا راه حل چیه؟
    مرسی
    تعویض شیلنگ فایدی ای نداره مگر اینکه سوراخ یا پاره باشه
    میتونین با محکم بستنش مانع نشت روغن بشین اما باز هم علتِ اصلی پابرجا هست . فرسوده بودن موتور و فشار و حرارتِ بیش از حد در اتاقکِ میل لنگ - زیر پیستونها
    در این انیمیشین طرز کار سیستم pcv نشون داده شده

اگر تست کمپرس بگیرین مشخص میشه چقدر فرسودگی داره
    به هر حال , مدارا کردن خیلی مفید هست (تعویض به موقع روغن و فیلتر - استفاده از روغنی که کمتر بخار بشه - نگازوندن - رانندگی نکردند با دور موتور زیاد که باعث خوردگی و فرسودگی شدیدِ قطعات داخل موتور میشه - تعویض دنده قبل از بیش از حد بالا رفتنِ دور موتور - تمیز بودن سیستم خنک کننده که باعث بالا نرفتن حرارت موتور میشه - حرکت کردن با گاز کم و شتابِ کم که باعث میشه خیلی کم به موتور فشار بیاد - تمیز بودنِ بدنه ی موتور از گل و لای که تاثیر زیادی داره در بالا نرفتن حرارت موتور .)
    تنظیم بودن موتور و فیلرها و شمعها هم تاثیر زیادی داره در بالا نرفتن حرارت و در نتیجه کاهش روندِ فرسودگی و استهلاکِ قطعات موتور
    تمیز بودنِ بیرونِ رادیاتور و کندنسر کولر از گل و لای و حشرات و خار و خاشاک که تاثیر زیادی در کاهش حرارت موتور داره و کم شدنِ فرسایش قطعات داره .
    دیر به دیر روغن عوض کردن یا روغن بنجل , دو ضرر داره:
    هم قطعات زودتر فرسوده میشه , هم پمپ روغن فرسوده و ضعیف میشه و فشار روغن کم میشه که باعث خوب نرسیدن روغن به قطعات و تسریع روندِ سایش قطعات فرسودگی میشه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 16-01-2015 at 11:47.

13. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •